Filmek

Új filmadatlapok

Saját filmes lista készítése
#4

vígjáték

A karácsony a Barandáknál szent. Különösen Vincent, az apa számára, aki örül, hogy újra együtt láthatja az egész családját. Amikor a gyerekei az utolsó pillanatban lemondják a... több»

#6

NA The Critic  (2024)

dráma | krimi | misztikus

Örökségül
#10

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

A Mészáros László gondolataiból elkészült alkotás azokat a fogalmakat járja körül, éleszti újra, vagy éppen mélyíti el a nézőben, amit a most felnövőknek is érdemes tovább... több»

Rendező: Pozsgai Zsolt

Muravidéki Meseút
#11

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

A filmen egy képzeletbeli kulturális-turisztikai attrakció, azaz "MESEÚT" elevenedik meg. Észrevétlenül összekötve a szlovéniai Muravidék településeit, ahol a természeti és... több»

Határtalanul – Két keréken a Kárpát-medencében
#12

dokumentum

TV-ben (DUNA, csütörtök 01:33)

Otthonról haza - egy különleges kerékpáros teljesítménytúra, ami a nemzeti összetartozás jegyében született meg. A műsor a dél-nyugati határvidéket érintő szakaszon kíséri el a... több»

Rendező: Mirkó Petényi

A menekülő alma mater
#13

dokumentum

TV-ben (DUNA, csütörtök 01:33)

A kolozsvári egyetem Szegedre költözésének története A trianoni békediktátumot követően Magyarország elvesztette számos egyetemét. Többek közt a kolozsvári egyetemet is, ami a... több»

#14

dráma | romantikus

Eva, a méhésznő egy kaptár megmentése közben egy ősi freskót fedez fel. Austen, egy idelátogató régész úgy véli, hogy ez kulcsfontosságú a kutatásaihoz, ezért rábeszéli Evát,... több»

Eternity
#15

Halála után mindenki egy hetet kap, hogy eldöntse, hol tölti az örökkévalóságot. Joan, Larry és Luke számára az a kérdés, hogy kivel töltsék azt. több»

Fuze
#16

thriller

Londonban építőmunkások egy fel nem robbant második világháborús bombát ásnak elő, ami evakuálásra kényszeríti őket. Az alkalmi tolvajok a káoszt kihasználva egy jól kidolgozott... több»