Filmek

Új filmadatlapok

Saját filmes lista készítése
#41

61 Easter Eggs  (2021)

animáció | dráma | rövidfilm

Max (2024.06.01.)

Jason saját mountain bike-ról álmodik. több»

Rendező: Nicolas Keppens

Szereplők: Victor Polster, Rik Verheye

Szlovénia: a természet otthona
#42

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

Szlovénia természeti látnivaló, vadregényes tájak és a vadvilág lenyűgöző változatosságával dicsekedhet; az ország előkelő helyet kapott az ENSZ legfenntarthatóbb nemzeti... több»

#43

sci-fi

Egy csapat űrhajós egy titokzatos bolygóra merészkedik, hogy megszerezzék az évszázad leletét. több»

#44

dokumentum | sportfilm

A mexikói védő elmeséli győzelmeit és veszteségeit a labdarúgás világában és azon túl, intim betekintést engedve álmaiba, kitérőibe és elszántságába. több»

Rendező: Carlos Armella

Szereplők: Rafael Márquez

#45

dokumentum | krimi

Netflix (2024.06.06.)

A börtönből szabadult, hírhedt feketepiaci devizakereskedő, Nelma Kodama leleplezi a nagy brazil korrupciós botrányban játszott szerepét. több»

Rendező: João Wainer

Szereplők: Nelma Kodama

#46

dokumentum

Netflix (2024.06.12.)

Ötven évvel a terrakotta harcosok felfedezése után ez a dokumentumfilm új titkokat tár fel Kína első császárának mauzóleumáról és annak 8000 cserépkatonából álló őréről. több»

A szívem ékköve
#47

romantikus

TV-ben (Izaura TV, csütörtök 01:33)

Egy félreértés miatt az amatőr ékszerész Melissát egy nagy ékszergyártó cég vezérigazgatója felkéi, hogy fiával, Jake-kel közösen hozzon létre egy menyasszonyi kollekciót.... több»

Jó társaság
#48

dráma

TV-ben (Cinemax 2, csütörtök 01:33)

A 16 éves Bea 1977-ben Spanyolországban csatlakozik egy feminista mozgalomhoz, amelynek célja a nők törvényes abortuszhoz való jogának biztosítása. Egy váratlan szerelem és egy rejtett... több»

#49

72 Meggnyúzva  (2022)

animáció | horror | rövidfilm

Max (2024.06.01.) | TV-ben (Cinemax 2, csütörtök 01:33)

Egy régi épületben, a mocsár közepén két furcsa nő, sziámi ikrek, akiknek összenőtt egy lábuk. Éjszakánként egyiküknek rémisztő rémálmai vannak, amelyekben azt látja, hogy... több»

Rendező: Joachim Hérissé

Szereplők: Catherine Lairaud

Az út végén
#50

játékfilm

TV-ben (M2, csütörtök 01:33)

A film temetéssel kezdődik - beszéd nincs, csak gesztusok. A földet kaparó ásó hangja, együtt érző kéz érintése a vállon. Aztán az út haza, ahol már csak az állatok maradtak.... több»

Halálos podcast
#51

dráma | thriller

TV-ben (Izaura TV, csütörtök 01:33)

Amikor egy igazi bűnügyi blogger rábukkan egy megoldatlan helyi gyilkosságra, gyorsan belekeveredik egy halálos macska-egér játékba, amely leleplezi a gyilkosságok mögött rejlő... több»

A nagy szépség: Assisi és Orvieto
#52

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

„Assisi, kedves barátom, egy páratlan hely. Egész utcák maradtak meg kőről kőre ugyanúgy, mint amilyenek a 14. században voltak. A művészet bősége pedig minden képzeletet... több»

LEGO Marvel Bosszúállók: Vörös kód
#53

akció | animáció | kaland

TV-ben (Disney Channel, csütörtök 01:33)

A Bosszúállók New York megmentésére érkeznek a városba, ahol kiderül, hogy Fekete Özvegy és Vörös Őr között nem felhőtlen az apa-lánya viszony, ráadásul Vörös Őr rejtélyes... több»

Szvetlána: az apám Joszif Sztálin
#54

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

Ez a dokumentumfilm visszavisz bennünket az időben, a hidegháború éveibe, megismerjük Joszif Sztálin lányának merészségét, ahogy 1967-ben nyugatra szökött. több»

A világ legjobb úti céljai: Kujcsou
#55

dokumentum

TV-ben (National Geographic, csütörtök 01:33)

A rejtett csodák és híres attrakciók végtelen sokaságával büszkélkedő Kujcsout a Föld legvonzóbb úti céljai között emlegetik. A látványos különkiadásban Ben Hortonnal, a... több»

#56

animáció | kaland | rövidfilm

Max (2024.06.01.) | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Hablaty és az összes barátja a sárkányakadémiáról összevesznek azon, hogy ki találta fel valójában a sárkányversenyt. több»

#57

dráma

Lillian Hall, a Broadway színésznője hosszú, illusztris karrierje során egyetlen előadást sem hagyott ki. A próbákon mégis megkérdőjeleződik az önbizalma. Emberek és események... több»

#58

78 Anora  (2024)

dráma | romantikus | vígjáték

Anora, a brooklyni szexmunkásnő esélyt kap egy Hamupipőke-történetre, amikor találkozik egy oligarcha fiával, és feleségül megy hozzá. Amint a hír eljut Oroszországba, a... több»

Gyilkos hívás
#59

thriller

TV-ben (Jocky TV, csütörtök 01:33)

Amikor Stacey telefonhívást kap férjétől, Jeff-től, a vonal másik végén egy nő haláltusáját hallja. Jeff azt állítja, hogy elvesztette a telefonját, ám Stacey nem tudja, mit... több»