Filmek

Új filmadatlapok

Saját filmes lista készítése
Gyilkos hívás
#61

thriller

TV-ben (Jocky TV, csütörtök 01:33)

Amikor Stacey telefonhívást kap férjétől, Jeff-től, a vonal másik végén egy nő haláltusáját hallja. Jeff azt állítja, hogy elvesztette a telefonját, ám Stacey nem tudja, mit... több»

#64

dokumentum | életrajzi

A film Frank Miller, a legendás képregényrajzoló és -író közel fél évszázados pályafutását mutatja be. Interjúkat és cameókat közöl rajongóival, tanítványaival és... több»

Rendező: Silenn Thomas

Szereplők: Frank Miller

#65

dráma

Mumbaiban Prabha nővér rutinja felborul, amikor váratlan ajándékot kap elhidegült férjétől. Fiatalabb szobatársa, Anu hiába próbál a városban egy olyan helyet találni, ahol intim... több»

#66

dráma | thriller

Toni útját követhetjük, attól kezdve, hogy Elliott edzőterem-tulajdonostól vesz bokszedzést, egészen odáig, hogy úttörő női bokszmenedzserré válik, és Payne-t bajnoki... több»

American Sweatshop
#67

misztikus | thriller

A film a közösségi média áldozatait mutatja be Daisy Moriarty szemszögéből, aki – miközben kaotikus magánéletével küzd – belecsöppen az internet bugyraiba. több»

Rendező: Uta Briesewitz

Szereplők: Lili Reinhart

#68

NA Wineville  (2023)

horror | thriller

Egy nőnek, aki tinédzserként elmenekült bántalmazó apja elől, vissza kell térnie, hogy a férfi halála után rendezze a családi szőlőbirtok ügyeit. Rájön, hogy a hátrahagyott... több»

The Night Always Comes
#69

dráma

Lynette több munkával zsonglőrködik, miközben édesanyjáról és idősebb testvéréről is gondoskodik. több»

Jo Koy: Live from Brooklyn
#70

vígjáték

A New York-i Brooklynban, a történelmi King's Theatre-ben forgatott stand-up comedy-különkiadás, amelyben Jo Koy humorosan olyan témákat boncolgat, mint a közösségi média, az öregedés... több»

Rendező: Shannon Hartman

Szereplők: Jo Koy

#71

animáció | családi

A Sylvanian faluban mindenki nagyon várja a Csillagok Fesztiválját. De Freya, a kis Nyuszilány aggódik: ő felel a fő esemény előkészítéséért, az „Év Fájának”... több»

Rendező: Kazuya Konaka

Le Larbin
#72

NA Le Larbin  (2024)

vígjáték

Louis, a lusta fiatal srác, ráadásul egy igazi partiarc, aki állandóan mindenféle bajba keveredik, pazarlóan költi apja, egy luxusszállodai csoport elnökének vagyonát. Elkeseredett... több»

#73

akció | dráma | krimi