Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Elle
#1

vígjáték

A Doktor Szöszi alapján készült sorozat középpontjában a középiskolás Elle Woods áll, melyből megtudhatjuk, miként vált azzá az ikonikus fiatal nővé, akit a filmekből... több»

Tomb Raider
#2

A Tomb Raider videojáték-sorozat adaptációja Phoebe Waller-Bridge főszereplésével. több»

Szereplők: Phoebe Waller-Bridge

Konyhakerti történetek
#3

dokumentum

TV-ben (Tv Paprika, csütörtök 01:33)

Marcus Wareing egy lassabb életre vált sussexi kisbirtokán. Új sertéseket hoz, a helyiekkel megosztja bőséges terményeit és egy igazi családi kedvenc által ihletett lakomát főz. több»

Rendező: Ollie Scarth

Szereplők: Marcus Wareing

A dallamok, akik vagyunk
#4

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

„A dallamok, akik vagyunk” nyolc részes zenei útifilm, a közép-európai zenei hagyományok nyomában. Kis falvakban és nagyvárosokban találunk még élo zenei hagyományokat, melyek az... több»

Hadihajók hullámsírban
#5

dokumentum

TV-ben (Spektrum, csütörtök 01:33)

A Scharnhorst a náci csatahajók osztályának névadó tagja volt, és halálos szerepet játszott Dánia és Norvégia náci lerohanásában, elsüllyesztette a HMS Glorious-t, és az egyik... több»

Rescue: HI-Surf
#6

akció | dráma

A sorozat követi az O'ahu északi partjának elhivatott, hősies és adrenalinfüggő életmentőit, akik a hawaii Seven Mile Miracle nehéz és gyakran életveszélyes körülményei között... több»

The Chicken Sisters
#7

dráma

Családok viszálykodnak a Mimi's és a Frannie's rivalizáló éttermek közötti generációs konfliktus miatt, ami megosztja a várost, és próbára teszi az emberek lojalitását. A cél a... több»

#8

A különleges erők egykori robbantási szakértője amatőr kalandorok egy csoportját vezeti egy Dél-Amerikát átszelő jótékonysági túrán, amely során 5000 mérföldet tesznek meg... több»

#9

animáció | vígjáték

Az animációs vígjáték két testvér, Mark és Hank Hoagie történetét követi nyomon, akik az automatizálás miatt elveszítik állásukat, majd egy új alapjövedelem-program keretében... több»

#10

NA A gumis  (2024)

akció | vígjáték

Netflix (2024.05.23.)

A képzelten és örökké ideges örökös, Will megpróbálja megmenteni apja autósboltját a bukástól, dacolva azzal, hogy unokatestvére és egyben alkalmazottja, Shane állandóan kínozza. több»

#11

dráma | történelmi | vígjáték

Az 1348-ban, a fekete halál, az emberiség történetének leghalálosabb járványa idején játszódó történet az osztályrendszerek, a hatalmi harcok és a világjárvány idején való... több»

#12

dokumentum | történelmi

Netflix (2024.06.05.)

Hitler hatalomra jutásának krónikája, a propaganda, a cenzúra és az antiszemita politika alkalmazása, valamint a náci vezetés végső bukása. több»

Rendező: Joe Berlinger

Szereplők: Scott Alexander Young

#13

dráma

Netflix (2024.05.31.)

A 17 éves diáklány élete felfordul, ugyanis kiakaszt az iskola homlokzatára egy transzparenst, azzal a feliratta, hogy: "Vigyázz! Nemi erőszaktevő rejtőzik itt". több»

#14

NA A kékek  (2024)

dráma | krimi

Apple TV+ (2024.07.31.)

Négy nő csatlakozik Mexikó első női rendőrségéhez. Szembeszállnak a kor ultrakonzervatív normáival, csakhogy rájönnek, hogy osztaguk csak egy reklámfogás, hogy eltereljék a média... több»

Érintetlen Európa
#15

dokumentum

TV-ben (Nat. Geo. Wild, csütörtök 01:33)

Hiába lakja és formálja az ember évezredek óta, Európa ma is elbűvöl minket egyedülálló élővilágával és lenyűgöző természeti szépségeivel. A gyönyörű kétrészes sorozat a... több»

Jankó és a bárány
#16

animáció

TV-ben (M2, csütörtök 01:33)

Hrusicében, a csodás kisfaluban egy fekete bárány születik, és ezt a polgármester szerencsétlenségnek tartja. Ám Krampusz a kis bárány bebizonyítja, hogy nem szerencsétlenséget, de... több»

Untitled Renée Ballard Project
#17

krimi

Renée Ballard rendőrnyomozó felügyeli a rendőrség új, lezáratlan ügyekkel foglalkozó részlegét. több»

Szereplők: Maggie Q

#18

dokumentum | krimi

Netflix (2024.05.29.)

Miután a TikTok táncosai csatlakoznak egy menedzsment céghez és a hozzá tartozó egyházhoz, nyugtalanító részletek derülnek ki az alapítóról és sötét valóságukról. több»

#19

Két évtizeddel később Betty megküzd a lázadó tinédzser lányával, Milával való újbóli kapcsolatteremtés kihívásaival, miközben Armandóval kötött házassága megromlik, és el... több»

#20

dokumentum

Gordijevszkij, a britek KGB-kettősügynöke felbecsülhetetlen értékűnek bizonyul, mivel betekintést nyújt a szovjet gondolkodásmódba. Nyugaton Aldrich a CIA szovjet osztályának... több»