Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Laid
#21

vígjáték

A szerelmes férfiak szokatlan módon halnak meg ugyanazért a nőért. Amikor erre a nő rájön, vissza kell mennie a szexuális idővonalán, hogy szembenézzen a múltjával, és... több»

Vadőrök
#22

NA Vadőrök  (2014)

valóságshow

TV-ben (Spíler1 TV, csütörtök 01:33)

A sorozat az amerikai vadőrök életét mutatja be. Vannak köztük férfiak és nők is egyaránt, a közös céljuk pedig az állami földterületek megvédése bármi áron. több»

Dexter: Original Sin
#23

krimi

A fiatal Dexter Morgan eredettörténete, ahogy bosszúálló sorozatgyilkossá válik.   több»

#24

NA Fantasmas  (2024)

vígjáték

Max (2024.06.08.)

Julio egy értékes osztrigafülbevaló keresésére indul. Útja során a New York City álomszerű, alternatív változatában játszódó, gyakran hátborzongató és mindig komikus... több»

#25

dráma | krimi | misztikus

A sorozat Catherine Ryan Howard azonos című regénye alapján készült. Intenzív, erotikus románc, amely halálos kimenetelűvé válik. Két fiatal szakember egy új városban próbál... több»

Szereplők: Dove Cameron, Avan Jogia

#28

vígjáték

Max

Lene házasságából már régen eltűnt a szikra, és amikor hirtelen elveszíti állását egy tekintélyes reklámügynökségnél, elhagyottnak és megalázottnak érzi magát, és azon... több»

#30

valóságshow

Max

Három tehetséges csapat versenyez a coloradói Breckenridge-ben található hasonló alpesi otthonok felújításában. A büszkeség és az 50 000 dolláros készpénzjutalom elnyerésére tett... több»

#32

dokumentum

Max

A 13 éves Veronicát megerőszakolják, ő pedig a 63 éves szomszédját jelöli meg gyanúsítottként. A közösség a férfi oldalára áll, és az ügy megoldatlan marad. Ezután Veronica... több»

#40

történelmi | vígjáték

Amazon Prime Video

A történelem legtragikusabb hősnői, egy felemelő fordulattal a történetben: a bajba jutott kisasszony megmenti önmagát – majd a királyságot. több»