Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Nagy-Britannia legszebb kertjeii
#41

dokumentum

TV-ben (Spektrum Home, csütörtök 01:33)

John Massey kertje Ashwood kertészete mögött bújik meg, a festői Staffordshire és Worchestershire csatornák környezetében. Carol ellátogat barátja kertjébe, ahol az egyik fő... több»

Éhes motorosok nyugati kalandjai
#42

dokumentum

TV-ben (Tv Paprika, csütörtök 01:33)

Az Éhes Motorosok Bute szigetére utaznak, egy olyan helyre, amelyhez mindkettejüknek különleges emlékei fűződnek. Felfedezik, hogy a helyiek hogyan alkalmazkodnak a változásokhoz,... több»

Partraszállás: a katona története
#43

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

A két részes dokumentumfilm a partraszállás napjának, 1944. június 6-ának a történetét meséli el - még senki nem fedte fel a félelem, a bátorság és hősiesség történetét úgy,... több»

Rendező: Lyndy Saville

STAX, a soulzene egykori fellegvára
#44

dokumentum | zenés

TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Az 1950-es évek végén a Stax Records gyorsan a fekete zenei élet egyik legbefolyásosabb lemezkiadójává válik olyan ikonikus előadókkal, mint Sam & Dave, Booker T. & the MG's és Otis... több»

A múlt börtönében
#45

dráma

TV-ben (TV2, csütörtök 01:33)

Renata, aki egy molekuláris-biológia kutató, az esküvőjére készül szerelmével Alonsoval. Renata szülei pénzügyi gondokkal küzdenek, így a lány anyagilag is támogatja őket. A... több»

#46

dokumentum | krimi

Max (2024.06.21.)

Személyes betekintés a megszállottság és a gyilkosság világába, amely tragikusan érintette hat fiatal nő életét, akik a kapcsolatban álltak a Playboyjal. több»

#47

valóságshow

Max (2024.06.18.)

Lil Jon készen áll arra, hogy felfedje, mennyire szereti a nem mindennapi lakásfelújításokat. több»

Okosak és halálosak
#48

dokumentum

TV-ben (Nat. Geo. Wild, csütörtök 01:33)

Az állatvilágban csak az maradhat életben és nemzhet utódokat, aki zsákmányt tud ejteni, le tudja győzni az ellenségeit és párt tud szerezni magának. Mindehhez hatékony fegyverek és... több»

Young Sherlock
#49

akció

Guy Ritchie sorozata a fiatal Sherlock Holmes kalandjairól Andy Lane regényei alapján. több»

Rendező: Guy Ritchie

Szereplők: Hero Fiennes-Tiffin

#50

78 Emlősök  (2024)

dokumentum

Minden kontinensen, minden óceánban, fagyos tájakon és perzselő sivatagokban hódítanak – az emlősök mindenütt jelen vannak. Sir David Attenborough feltárja a sikerük mögött álló... több»

Criminal
#51

dráma | krimi

Greta éles nyelvű, felső kategóriás autótolvaj és sofőr, valamint Angie megözvegyült édesanyja. Mióta a férje meghalt egy balul sikerült banki meló során, Greta küzd önmagával,... több»

#52

dráma | életrajzi | sportfilm

Disney+

A Los Angeles Clippers tulajdonosának, Donald Sterlingnek a bukása, miközben a csapat Doc Rivers edző vezetésével bajnoki címet akart nyerni. több»

Egy elég átlagos sportdráma, leszámitva néhány jó alakítást és kiemelkedő pillanatot, nem ragadta meg annyira a figyelmem.
#53

Max

Ben és Erin Napier egymással együttműködve régi otthonokat alakítanak át álomotthonokká. több»

#54

Max

A Dakota Boys búvárokból, hegymászókból és szerelőkből álló csapatot állít össze, hogy feltérképezzenek feltérképezetlen merülőmedencéket a vadvízi zuhatagokban, szívó... több»

#55

62 Klara  (2024)

vígjáték

Max (2024.06.11.)

Klara, a 40 éves nő, egy nős férfi, Aleks iránt érzett viszonzatlan szerelmével küzd. Zűrös élete ellenére vigasztalást talál barátai, Wronka és Wojtek személyében, akik... több»

#56

valóságshow

Grant és Lynsey Cumings szafaritulajdonosok, és gyermekeik olyan egyedülálló kihívásoknak tesznek eleget, mint a távoli zambiai birtokukon lévő romos házak átalakítása. több»

This City Is Ours
#57

dráma | krimi

Michael, aki régóta tagja egy szervezett bűnözői körnek, beleszeret Dianába, ami arra készteti, hogy átértékelje az életét, és elgondolkodjon a bűnözői tevékenységén túli... több»

#59

dokumentum

A versenyzők a freestyle kategóriában mutathatják meg tehetségüket. Az egyetlen korlát: a saját kreativitásuk és az idő. Tina Leung divatinfluenszer és modell ellátogat a szalonba. több»

#60

krimi

Lépine rendőrfőnök arra utasítja a párizsi rendőrség bűnügyi osztagát, hogy takarítsák el a prostituáltakat a város utcáiról. A Bois de Boulogne-ban megtalálják egy férfi... több»