Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#82

valóságshow

Max

Három tehetséges csapat versenyez a coloradói Breckenridge-ben található hasonló alpesi otthonok felújításában. A büszkeség és az 50 000 dolláros készpénzjutalom elnyerésére tett... több»

#84

dokumentum

Max

A 13 éves Veronicát megerőszakolják, ő pedig a 63 éves szomszédját jelöli meg gyanúsítottként. A közösség a férfi oldalára áll, és az ügy megoldatlan marad. Ezután Veronica... több»

#85

dráma | krimi | thriller

Netflix (2024.06.21.)

Egy új ügyvéd érkezik Cambados kisvárosába, hogy letelepedjen. A neve Ana, és jelenléte senki számára sem marad észrevétlen – beleértve Danielt, egy nagy drogkereskedő fiát. több»

#89

NA WondLa  (2024)

animáció | családi | kaland

Egy fiatal nő megpróbálja megtalálni a helyét a világban, miközben robotanyjával, egy túlméretezett vízi szörnyeteggel és egy magas, kék lénnyel menekül. több»

#92

történelmi | vígjáték

Amazon Prime Video

A történelem legtragikusabb hősnői, egy felemelő fordulattal a történetben: a bajba jutott kisasszony megmenti önmagát – majd a királyságot. több»

Kobayashi Ken-Ichiro és A Magyar Rádió Szimfonikus Zenekar estje
#93

zenés

Kobayashi Ken-Ichiro immár 50 éve a magyar zenei közösség gazdagítója és kiemelkedő alakja, aki többek között a Magyar Kultúra Követe is. Hazánkban az 1974-ben megrendezett Magyar... több»

#94

NA Rossz majom  (2024)

dráma

Apple TV+ (2024.08.14.)

A történet Andrew Yancy nyomozóról szól, akit Floridában éttermi felügyelővé léptettek elő. Egy turista talál egy levágott kart, ami belerántja Yancy-t a kapzsiság és a korrupció... több»

Untitled Steve Carell/Bill Lawrence Project
#95

vígjáték

A történet egy főiskolai kampuszon játszódik, középpontjában pedig egy író és lánya bonyolult kapcsolata áll. több»

Szereplők: Steve Carell

Death Valley
#96

vígjáték

John Chapel nyugalmazott színész és Janie Mallowan nyomozó őrmester összeállnak, hogy minden héten gyilkosságok után nyomozzanak Walesben. több»

Rendező: Simon Hynd

Szereplők: Timothy Spall, Gwyneth Keyworth

Egyszer volt, hol nem volt... a tárgyak
#97

dokumentum

TV-ben (Minimax, csütörtök 01:33)

Maestro egy hosszú, élvezetekkel teli utazásba kezd a Majáknál, akik imádják a kakaóbabból készült xocoatl nevű italt. Kideríti, hogy az idő múlásával, hogyan találtak fel egy... több»

#99

dráma | romantikus

Liana arról álmodik, hogy anya lesz. Útját végül nagy drámai erejű események keresztezik, amelyek hatással vannak Tomásszal kötött házasságára. több»

Szabadíts meg a tumortól
#100

dokumentum

TV-ben (TLC, csütörtök 01:33)

A 44 éves Charmaine a neurofibromatózis egy extrém esetétől szenved: kinövések borítják az egész testét. Dr. Ryan F. Osborne úgy véli, hogy segíteni tud rajta. több»