Rólam

Egykoron nagy filmrajongó, aki tucatjával falta a klasszikusokat és a nehezebb műfajú produkciókat, és aki az évek során inkább a sorozatok világára pártolt át... Nem válogatok a műfajok között, ha valahol ott van a minőség, akkor nem számít, hogy vígjáték, dráma vagy horror. Egy jó történet leveti magáról a béklyókat, és számomra ez a legfontosabb: az erős sztori és az erős karakterek. Apropó sztori és írás, én magam is végigjártam a létrát, írtam annak idején a gimnáziumi lapba, aztán az egyetemibe, mellette dolgoztam, színházról és filmekről publikáltam, blogoltam, amíg teljesen magába nem szippantott a mozgókép világa, és azóta is ott ragadtam, ez a szerelem pedig valószínűleg örökké fog tartani. Legalábbis így szeretném.

Vélemények (161)

2024. 06. 07.
Úgy írom ezt, hogy még csak az elején járok az évadnak, de eddig kimondottan érdekesnek és üdítőnek tűnik ez az új idővonal. Itt egy nyomozós krimi a Star Wars univerzumá... több»

64 Renfield  (2023)

2024. 06. 03.
Váratlanul elvetemült film, de a maga módján nagyon is élvezetes. Meg tudom érteni azokat, akiknek ez már sok, de engem ki tudott kapcsolni, és meg is tudott lepni.... több»
2024. 05. 24.
Köztünk szólva, azért ez elég pusztító volt. Annyira régi vágású akciófilm, hogy ma már igen ódivatúnak tűnik, és kicsit feleslegesnek is. Nem akarom ezt túlságosan ragoz... több»
2024. 05. 20.
Szerintem a maga műfajában a Dűne 2 abszolút kiemelkedő film, nem is igazán tudnám mihez hasonlítani. Hosszan lehetne róla írni, de ezúttal nem teszem, az öt csillag rész... több»
2024. 05. 14.
Mindig jön az újabb John Wick-film, és előbb-utóbb mindig meg is nézem azt várva, hogy mikor tér vissza az alapokhoz, de úgy látom, ez az a franchise a számomra, aminek a... több»
Zombieland (2009)