Rólam

Sok filmet nézek és rengeteg kedvencem is van. Saját filmes oldalam a The Critic (thecritic.blog.hu), de a film-kritikus.blog.hu és a kritikusa.blog.hu felületein is megjelennek néha recensióim. Leginkább olyan filmekről szeretek írni melyek valamiért megragadtak bennem. Sokszor van ellenvéleményem a mainstream közfelfogással szemben, de ezt mindig vállalom. Email: [email protected]

Kép

2024. 05. 10.
Lehangoló
Nagy rajongótáborral bír idehaza a Csillagok között, holott egy végtelenül lehangoló és kevéssé hihető alapsztorit vázol fel, nagy ívűnek tűnő, valójában közepes alakítás... több»
2024. 05. 10.
Kiakasztóan vacak
Miért van az, hogy a horror műfajban születik a legtöbb gagyi? Pedig olyan jó kis műfaj: az ember tét és valódi veszély nélkül retteghet egy jót kedvenc foteljében. Én na... több»
2024. 05. 10.
Élvonalbeli mozi
A Rotten Tomatoes minden idők legjobb filmjének hozta ki a Szigorúan bizalmast és bár többnyire nem értek egyet velük (mint a Cinematrixon Spenger Dáviddal is mindig mind... több»

69 Semmelweis  (2023)

2024. 05. 07.
A kevés mostanában jól sikerült magyar film egyike
Koltai Lajos és Vecsei H. Miklós egy remek filmet készítettek 2023-ban, az anyák megmentőjéről. Egyikük rendezőként, másikuk pedig a főszerepben nyújt kivételeset. A téma... több»
2024. 05. 06.
Nagyon gyenge és gagyi
Ryan Gosling mostanában gagyi filmekben szerepel, melyek közül a mélypont kétségtelenül a Barbie volt 2023-ban. A kaszkadőr teljesen beilleszkedik ebbe a sorba: nagyon gy... több»