Rólam

Nos, szeretek filmeket nézni. Főleg a Horror, Thriller, Sci-Fi vonal érdekel, de szoktam mást is nézni, ha megragad a téma amit feldolgoz. Nem szeretem a sok rizsát, igy ha írok is véleményt röviden és tömören teszem meg. 

2024. 05. 27.
Briliáns és elgondolkodtató
Zseniális, már szállóigévé vált mondatok. Nagyszerű alakítás (Cage-Hawke páros pompázik, még ha az utóbbinak kevés jelenete is van), kidolgozott és elgondolkodtató történ... több»
2024. 05. 24.
Hozza az első szintjét
Csöcsök minden mennyiségben. Komolytalan horrorvígjáték, de aki szereti a retró filmeket és hangulatot (természetesen nem nagy elvárásokkal), unaloműzőnek jó lehet.... több»
2024. 05. 20.
Klasszikus a kétezres évek elejéről
Mr. Monk és a kísértetek. Inkább horrorvígjátéknak mondanám. Mai szemmel elég retró hatást kelt. Hasonló kaptafára készült, mint a Ház a Kísértet-hegyen. Nem korszakalkot... több»
Semmi izgalom
Élvezhető látványmozi. A már megszokott poénkodással fűszerezve. A régi szereplőkkel, a nosztalgiafaktorral is gyúr, viszi tovább a reboot vonalat. Azonban maradandót nem... több»
2024. 05. 19.
Társadalomkritika
Tekintve azt, hogy nem nagy hollywoodi filmről van szóm egész tűrhető sci-fi horror lett. Enyhe társadalomkritikával él, mikor az idegen takony parazita az ember vad gyil... több»
A rítus (2011)
Hetedik (1995)