A hazai mozikban is jön 2017 egyik legsikeresebb thrillerje (előzetes)

Magyar feliratos előzetest kapott a Veszett vidék című western-thriller. A nemzetközi kritikusok rajongtak érte, idén mi is a mozikban láthatjuk.

A magyar mozikban is bemutatják a Veszett vidék című thrillert, mely máris megkapta az első magyar előzetesét. A film kiválóan szerepelt a tavalyi fesztiválokon, a RottenTomatoes-on jelenleg is 94 százalékon áll.

A történet szerint Samet, a középkorú őslakost és családját a lelkipásztor a megkeseredett háborús veterán szomszédhoz, Harryhez küldi kisegítőnek. A két férfi kapcsolata annyira elmérgesedik, hogy Sam önvédelemből kénytelen lelőni Harryt. Samre és feleségére vérdíjat tűznek ki, ezért a kíméletlen ausztrál vadonba menekülnek a törvény emberei elől. Ahogy a gyilkosság részleteire fény derül, a közösség tagjai úgy bizonytalanodnak el az üldözés létjogosultságáról és követelnek valódi igazságszolgáltatást a két őslakosnak.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Sam NeillBryan BrownEwen LeslieThomas M. WrightMatt DayTremayne Trevorn Doolan és Trevon Doolan, míg a rendezői széket Warwick Thornton foglalhatja el.

A Veszett vidék március 22-től látható a hazai mozikban.