Bár a Spanok hazai bemutatójára egyelőre még várni, Nicholas Stoller filmje mindenesetre már most siralmasan teljesített a pénztáraknál.

Billy Eichner, aki szerzőként és főszereplőként is részt vett a munkálatokban, nemrégiben egy bejegyzésben reagált arra, hogy miért is teljesített ennyire rosszul a film: “Tegnap este beosontam és leültem egy teltházas mozi hátsó ülésére, ahol a Spanokat vetítették Los Angelesben. A közönség az elejétől a végéig hangosan a nevetett, a végén tapsvihar tört ki, többen pedig a könnyeket törölgették a szemükből. Igazán varázslatos volt. Tényleg. Nagyon büszke vagyok erre a filmre.”

A színész ugyanakkor azt is elmondta, hogy szerinte egy mozilánc pusztán a homoszexuális tartalma miatt törölte a filmet a műsorkínálatából: “Sajnos ilyen világban élünk. Még a ragyogó kritikák, a nagyszerű Rotten Tomatoes pontszámok, az A CinemaScore stb. ellenére is, a hetero emberek, különösen az ország bizonyos részein, egyszerűen nem jöttek el a Spanokra. És ez kiábrándító, de ez van.”

A Spanok az első meleg romantikus komédia, amelyet egy nagy stúdió, az Universal széles körben forgalmaz, és az első produkció, amelyben nyíltan LMBTQ szereplők szerepelnek. A film a bemutatót követő negyedik héten 4,8 millió dollár bevételt termelt az amerikai mozikban.

43 Spanok  (2022)

romantikus | vígjáték

SkyShowtime (2023.07.01.)

Két elkötelezettségi problémákkal küzdő férfi megpróbálja meghaladni önmagát, hogy végre boldog kapcsolatban tudjanak élni. Ehhez azonban fel kell vállalniuk végre szeretteik... több»