A kritikusok imádják a Deadpoolt

Már csak három nap, és a hazai mozik műsorukra tűzik az idei év egyik legjobban várt filmjét.

Hosszú út vezetett ahhoz, hogy Ryan Reynolds kiharcolja magának az önálló korhatáros Deadpool filmet, de úgy tűnik, megérte várni a produkcióra. Legalábbis erről tanúskodnak azon külföldi kritikusok értékelései, akiknek már volt szerencséjük látni a filmet.

A Deadpool körüli hype az utóbbi hetekben gigászi mérteket öltött, a stúdió ugyanis elárasztotta a netet videókkal. Láthattuk hősünket a Machester Uniteddel focizni, rákszűrésre buzdítani ("Nyúlj magadhoz ma éjjel" szlogennel), boldog Valentin-napot kívánni, de a sort még hosszasan folytathatnánk.

A RottenTomatoes kritikaösszesítő portálon a film jelenleg 96 százalékon áll, és bár egyelőre csak 28 szemlézett írás érhető el, ebből 27 pozitív. Minden bizonnyal a szám némileg csökkeni fog, de az már most látszik, hogy Tim Miller rendezőnek és csapatának egy valóban ütős mozit sikerült összerakniuk.

Deadpool februrár 11-én debütál a hazai mozikban. Ha még többre vagy kíváncsi, a kattintás után további videókkal, számos érdekességgel, képgalériával és a teljes adatlappal várunk.