Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Deadpool (2016)

Deadpool
Filmadatlap
 
29
Szereplők
177
Vélemények
48
Képek
15
Videók
Deadpool

Galéria (48)

Ryan Reynolds
Morena Baccarin
T. J. Miller
Gina Carano
Brianna Hildebrand
Ryan Reynolds
Morena Baccarin
Ryan Reynolds
Morena Baccarin
Brianna Hildebrand
Ryan Reynolds
Gina Carano
Ryan Reynolds
Brianna Hildebrand
Morena Baccarin
Gina Carano
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Morena Baccarin
Gina Carano
Ryan Reynolds
Morena Baccarin
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Tim Miller
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds

Videók (15)

 
JRD   2022. 09. 01.

legújabb vélemény

0
Közönséges és fröcsögős...

...kábé ennyit lehet elmondani a Deadpool filmről (akárcsak a Deadpool 2-ről). Trágárság, káromkodás, gusztustalankodás és gyilok folyamatosan. Persze vannak benne néhol egy-egy jókor elpöccintett humormorzsák de ez nem menti meg a filmet a szánalmasságtól. Sajnos komoly probléma, hogy a mai kiskamaszoknak ez egy "állati", "legjobb" film... szóval nemcsak a filmmel vannak bajok, hanem annak gyerkőcökre gyakorolt hatásával is. De kinek milyen az ízlése. Nem mondom azt, hogy nem érdemes megnézni. (Egy bizonyos kor után alapvetően nem okoz bajt, ha az ember néz filmipari mocskot is.) Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
indingo   2017. 04. 10.

1

Azt elismerem, hogy végre egy karakteres szuperhőssel állunk szemben, de annyira nem éreztem eget verően humorosnak a csávót. És rájöttem, hogy Ryan Reynoldsnak sok minden nem áll jól.

1
 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 05. 10.

0

Kortól független, csaj ajánlani tudom. Minden megvan benne ami kell. Ryan nagyon jól magára formálta a bolondos karaktert, arról nem beszélve, hogy kemény munkával szó szerint bele edzette magára Deadpool ruhájába. A film cselekménye, story-ja jól ki... több»

 
dulkap   2016. 02. 11.

1

Hát nem tudom, hogy idén melyik film fogja ezt felülmúlni nálam szórakoztatásban ezt a filmet. Tökéletes egyensúlyban van a kitűnő ironikus humor és a látványos akció. Sőt a szerelmi szál is stílusos és jól elővezetett, hogy ne legyen csöpögős. Nincs... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 18.

0

Nem szeretem Ryan Reynoldsot,és ebben a gyengécske,kissé lapos,de rettenetesen trágár filmben sem kápráztatott el. Nevetséges jelmezben,és a gyenge játékával nálam ismét leszerepelt.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 01. 08.

0

Elsőként arra voltam kíváncsi, hogy miért szeretik ilyen sokan ezt a filmet, s mitől van ekkora hype a Deadpool körül? Megmondom őszintén, hogy egy darabig csak az tetszett benne, hogy ügyesen mozgatta a két idősíkot, amely egy ponton találkozott, ma... több»

 
Bogi87   2016. 05. 27.

0

A film számomra inkább vulgáris, mint vicces. Van benne 1-2 jó poén, de összességében többet vártam tőle.

A film összbevétele 782 612 155 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 585 420 220 forintot termelt. A hazai mozik összesen 415 155 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmben összesen 51 személy halt meg.

(Norbi)
 

Korhatáros besorolása miatt nem mutatták be Indiában, valamint Üzbegisztánban sem. Kínában is csak egyetlen vágatlan vetítést tartottak a Kínai Filmfesztiválon.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az eredeti tervek szerint Hugh Jackman is cameózott volna a filmben, ám ez túl sokba került volna és a stúdió nem volt hajlandó túllépni a rendelkezésre álló költségkeretet.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Rhett Reese és Paul Wernick írók minden egyes forgatási napon részt vettek, ám a gázsijukat a Fox nem volt hajlandó finanszírozni, így maga Ryan Reynolds fizette ki őket, aki produceri feladatokat is magára vállalt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film forgatását Wham! munkacímen kezdték meg Vancouverben.

(ArpiHajdu és Réci)
 
Nemcsak eredetibb és humorosabb, de brutálisabb és botrányosabb is minden más képregény-adaptációnál. Ez az a szuperhősmozi, amire mindig is vártál. Kritika. több»
 
Megfogadtam, hogy mostantól szigorúbban fogom értékelni a filmeket, de a Deadpoolra nem tudok alacsony pontszámot adni, és alig várom a folytatást. Nem véletlen, hogy a nyitóhéten rekordokat döntött! több»
 
A kilencvenes évek elején született Deadpool az évtized közepére sokak kedvencévé vált, kijárt már neki egy egészestés mozi, amire egy tesztvetítést követően bólintottak rá a 20th Century Fox pénzügyi osztályán. A filmet felvezető kampányban látottak a nagy vásznon sem ülnek le, Ryan Reynolds sütkérezik a szerepben. több»