Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

VOD

Streaming Premierek

2022. 06. 22.

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Netflix

Hőseink a harmadik évadban megpróbálnak túljutni a kihívásokon, meglepetéseken és veszteségeken, amiket az élet állít eléjük. Mindeközben egy univerzumot fenyegető entitás is... több»

Az Esernyő akadémia megtalálta azt a formulát, ami működik, és minden alkalommal új érzést kelt. Nagyon élveztem ezt az évadot, mert visszatérést kínált a már ismert karakterekhez, de sikerült még érdekesebbé tenni őket, mint korábban.
2022. 06. 22.

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilm-sorozatban háziállatokkal találkozhatunk a világ minden tájáról és megtudhatjuk, hogyan működnek érzékszerveik és milyen képességekkel rendelkeznek. több»


Szereplők: Hugh Bonneville
A sorozat tele van imádnivaló állatokkal, akik olyan dolgokra képesek, amikről egyikünk sem gondolta volna, hogy képesek, és bár elég nyilvánvaló, hogy ha több tevékenységet adunk az állatoknak, akkor intelligenciájuk sokkal magasabb lesz, néhány példában mégis felmerül az... több»
2022. 06. 22.

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Lina megígéri beteg édesanyjának, hogy a főiskola előtti nyarat Rómában tölti, ahol beleszeret a városba, az emberekbe és a "gelato"-ba. több»

Roppant gyenge, klisékkel teletűzdelt kamaszfilm.
2022. 06. 22.

dráma | romantikus

Netflix

A házasság a boldog élet és beteljesülés ígérete. De az esküvő a pár számára az előkészületekkel kapcsolatos küzdelmek kezdetévé válik. több»

2022. 06. 22.

Netflix

Egy rakás tanácstalan fiatal felnőttet próbára tesznek egy vadonban tartott túlélő-showban. A műsorvezetők megpróbálják őket a saját lábukra állítani. Nincs bekötve víz, sem... több»

Nagyon nyilvánvaló, hogy a műsor hamis, és ezek az emberek valódi emberek karikatúrái. Gyorsan eljön a pont, ahol nem tudsz kapcsolódni senkihez, és nem érdekel, hogy sikerül-e nekik vagy sem.
2022. 06. 22.

90 Mosoly Zrt.  (2020)

(1)

animáció | rövidfilm | vígjáték

HBO Max

Egy kis cég alkalmazottait követhetjük nyomon, akiknek célja, hogy boldogságot hozzanak egy bizarr, mégis színes világba. több»

Soha nem gondoltam volna, hogy ez ilyen jó lesz. Az Adult Swim mostanában tarol olyan műsorokkal, mint a Tuca és Bertie, a Rick And Morty és a hírhedt reklámparódiák. Ez határozottan egy olyan műsor, ami a korszaknak való.
2022. 06. 22.

50 Birdgirl  (2021)

animáció | fantasy | kaland | vígjáték

HBO Max

Miután a világ legnagyobb cégének vezérigazgatója lesz, Judy Ken Sebben arra kényszerül, hogy egyensúlyt találjon két élete között. Az egyik a munkahelye, a másik szuperhős... több»

2022. 06. 22.

dráma | vígjáték

HBO Max

A Szégyentelenekben egy Chicagó-i nagycsalád, Gallagherék mulatságos hétköznapjaiba nyerhetünk betekintést. Az apa alkoholista, az iskolás gyerekek feszegetik a törvény határait, de... több»

Több alkotás révén megállapított észrevételem az, hogy ha a Showtime valamit kiad a kezéből, az jó. Sőt állati. A Shameless ezt mellveregetve bizonyítja be számomra, hiszen az elmúlt évek egyik legjobb, legszórakoztatóbb, legnaturálisabb, legszégyentelenebb sorozata ez. A... több»
2022. 06. 22.

animáció | fantasy | kaland | vígjáték

HBO Max

A második évadban is folytatódnak a szuperhős CEO kalandjai, aki új kihívásokkal néz szembe és egyre nehezebben találja meg az egyensúlt az életében. több»

2022. 06. 22.

dokumentum | vígjáték

Netflix

Bruna Louise stand-up estjében mesél randizásairól és szörnyű kapcsolatairól, amelyek gyakran olyan szürreálisra sikeredtek, hogy csak nevetni lehet rajtuk. több»

Rendező: Fabio Ock
Szereplők: Bruna Louise
2022. 06. 22.

akció | fantasy | horror | kaland | sci-fi

Mozikban

Kinyílik a titokkal és őrülettel teli multiverzum ajtaja. Most, hogy Vasember és Amerika Kapitány távozott a Bosszúállók: Végjátékban vívott ádáz küzdelem után, az egykori... több»

Doctor Strange második önálló filmje. Ahogy címében is utal rá, folytatja a Pókember: Nincs hazaútban megkezdett multiverzum kibontását. A 2016-ban bemutatott eredettörténettől kezdve Doctor Strange fontos szerepet játszott a Marvel-univerzumban, önálló filmjének folytatására... több»
2022. 06. 23.

dráma

Netflix

Egy híres párizsi szabó és drag queen 50 év távollét után visszatér lengyelországi szülővárosába, hogy kiengesztelje lányát. több»

Felnőtt mesefilm, olyan, mint egy sütemény. Mondjuk a nagymama süteménye, amiben nagyon sok finomság van és isteni az illata! Valójában egy érzelmes dráma, 4 epizódban, szinkronizálva! Főszereplőnk - Andrzej Seweryn (alakítása zseniális) - egy váratlan hír hatására,... több»
2022. 06. 23.

58 Látogatók  (2022)

(1)

sci-fi

HBO Max

Richard kezdő rendőrként még nincs felkészülve arra az eseménysorozatra, ami akkor veszi kezdetét, amikor két furcsa fény összeütközik az éjszakai égen. több»

Egy sorozat tele unszimpatikus emberekkel és furcsa reakciókkal. Azt hiszem, öregszem, de ez a modern francia humor vagy szarkazmus nem jön be.
2022. 06. 23.

59 A takarítónő  (2021)

(1)

krimi | thriller

HBO Max

Hogy összegyűjtse a szükséges pénzt, Rosa (Damayanti Quintanar) két munkát vállal: az egyiket egy vegyi üzemben, a másikat a város egyik leggazdagabb családjánál, a Valladareseknél,... több»

A történet jó, volt benne potenciál, de a rossz színészi játék és a gyenge rendezés hiányossá teszi az élményt. A vége is elég nevetséges. De ettől függetlenül szórakoztató volt.
2022. 06. 23.

81 Mielőtt lemegy a Nap  (2004)

(21) (6)

dráma | romantikus

HBO Max | TV-ben (Film+, csütörtök 01:33)

Jesse Wallace (Ethan Hawke) ismét Párizsban jár, ahol épp nagysikerű könyvét mutatja be. A könyvbemutatón a tömegben kiszúrja Céline-t (Julie Delpy), akivel 9 évvel ezelőtt... több»

"Minden ott kezdődött el..." Érett film egy várva várt múltba nyúló felejthetelen randiról, mely találkozás hosszú éveken keresztül emlékként kísér legbelül, férfi és nő kapcsolatának feszültségéről, egyszerű őszinte fordulatos párbeszéd 80 percben. Aki már átélte... több»
2022. 06. 23.

72 Middleton  (2013)

(3) (1)

romantikus | vígjáték

HBO Max | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Két szülő egyetlen nap alatt beleszeret egymásba, miközben lógnak a gyerekeik főiskolai turnéjáról. több»

Egy furcsa szerelem kibontakozása és elhalása zajlódik a képernyőn. Mély érzésekkel és mondanivalóval.
2022. 06. 23.

valóságshow

Netflix

Megismerhetünk egy barcelonai baráti társaságot, akik luxusban élnek, furcsa divatokat követnek és rajonganak minden iránt, ami exkluzív. több»

2022. 06. 23.

70 Refuge  (2020)

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilm bemutatja a dél-szudáni háború szomorú valóságát, a menekültek megpróbáltatásait és életüket egy településen - mindezt interjúk és hihetetlen felvételek... több»

2022. 06. 23.

dokumentum | kaland | sportfilm

Netflix

A dokumentumfilm a helyieket követi Marokkó, Nyugat-Szahara, Mauritánia, Szenegál és Gambia partjai mentén, bejárja otthonaikat, felkeresi otthoni szörfös helyeiket, és betekintést... több»

Rendező: Mario Hainzl
2022. 06. 23.

vígjáték

Netflix

Egy csapat túlélő beköltözik egy bunkerbe és együtt várják a világvégét. Azonban úgy tűnik a nárcizmus, nihilizmus és féltekenység hamarabb kicsinálja őket, mint az apokalipszis. több»

2022. 06. 23.

dokumentum | zenés

Netflix

A dokumentumfilm egy osztrák dzsesszgitáros utazását meséli el Indiába, ahol megismerkedik a roma zenei kultúra györkereivel és helybéli művészekkel. több»

Rendező: Klaus Hundsbichler
Szereplők: Mosa Sisic, Harri Stojka
2022. 06. 23.

dokumentum

HBO Max

Egy csapat hawaii tinédzser berobban a profi szörfösök világába, ahol egy csapásra szupersztrrá válnak. több»

Soha nem néztem semmit, ami a szörfözéssel kapcsolatos, de ez a dokumentumfilm nagyon magával ragadó volt. Nagyon élveztem a filmet, és igazán éreztem a srácok közötti családias érzést.
2022. 06. 24.

64 Lóvé  (2022)

(2)

vígjáték

Apple TV+

Molly Novak elválik a férjétől, és ki kell találnia, mit kezdjen a 87 milliárd dollárral, amit a válásból kapott. Úgy dönt, újraindítja segélyszervezetét és visszatér a való... több»

Ha Elon Musk és a Space X megtanított minket valamire, akkor a milliárdosok viselkedését kritizáló beosztottak nem tarthatják meg az állásukat. Bár értékelem a jó hangulatú vígjátéki próbálkozást, sok vicc egyszerűen nem talál célba, és a szegény kis gazdag lány ötlete... több»
2022. 06. 24.

84 A férfi a méh ellen  (2022)

(7) (2)

családi | vígjáték

Netflix

Egy férfi háborúban találja magát egy méhhel, miközben egy luxusbirtokot felügyel. Ki fog győzni, és milyen helyrehozhatatlan károkat okoz a folyamat? több»

Mindig szórakoztató látni Atkinsont szerencsétlenkedni, a legtöbb ember így fog rá emlékezni, pedig lazán le tud hozni komolyabb szerepeket is. Ennek a minisorozatnak egyszerű a sztorija, mint a faék, mégis annyi hülyeséget kihoztak belőle, hogy már alig várja az ember a... több»
2022. 06. 24.

akció | dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix

A nagy pénzrablás című hatalmas sikerű spanyol sorozat koreai remake-je, melyben egy rablókból álló csapat a Professzor vezetésével megkísérel végrehajtani egy lehetetlennek... több»

A spanyolok is sokszor pocsékul játszanak, túltolják az érzelmeket, sok az üresjárat a filmjeikben emiatt. De a koreai mozik szereplői fordítva vannak bekötve - ők alig mutatnak érzelmeket, inkább kiabálással próbálják ezt megoldani. Lásd: Squid Game. Ráadásul egy fordulatos... több»
2022. 06. 24.

57 Chloe  (2022)

(1)

dráma | misztikus

Amazon Prime Video

Becky még mindig az édesanyjával él, félmunkaidőben dolgozik. Az Instagramon található tökéletes képekhez és életekhez méri a sajátját, és kényszeresen visszatér az egyik... több»

Végre egy elfogadhatóan tisztességes dráma. Messze nem a legjobb, amit láttam, de még mindig jó néznivaló, amihez egy kis gondolkodásra van szükség, hogy kitaláljuk, mi is történik pontosan. Néha kicsit zavaros lehet, de minden a helyére kerül, ha az ember figyelmesen követi az... több»
2022. 06. 24.

animáció | családi | dráma | fantasy | kaland | musical | rövidfilm | vígjáték | zenés

HBO Max | TV-ben (Boomerang, csütörtök 01:33)

Két új mozdony érkezik Sodorra. Rebecca és Nia társaságában a többi mozdony nagy kalandokba és kalamajkákba keveredik, mindeközben Thomas bejárja a világ vasútjait és új... több»

2022. 06. 24.

animáció | vígjáték

Netflix | HBO Max

Két harmincas éveiben járó madárlány története, akik ugyanabban a lakóházban élnek. több»

2022. 06. 24.

81 Ducika kalandjai  (2022)

(1)

családi | vígjáték

HBO Max

Egy latin riporternő visszatekint gyermekkorára, amikor pufók, akaratos dominikai bevándorlóként nőtt fel különc családjával az 1980-as évek Miamijában. több»

Aranyos sorozat, valahogy a saját családom jutott eszembe. Remélem lesz folytatás, mert biztosan megnézném.
2022. 06. 24.

dráma

Netflix

Az elit körökben mozgó escort lányok élete csupa luxus és csillogás. Pénzkereseti lehetőség mellett ez az életforma lehetőséget ad a karrierépítésre is. Az 1994-es Nollywood... több»