VOD

Streaming Premierek

2023. 09. 19.

dokumentum

HBO Max

Bennfentes beszámoló Kim Kardashian és Kanye West válásáról, amelyet az érintett ügyvédek és a pár barátai árultak el. több»

2023. 09. 19.

dokumentum | dráma | életrajzi

Netflix

Mike Veeck, a legendás Major League baseball-tulajdonos, Bill Veeck fia felrobbantja apja karrierjét, majd a következő évtizedeket azzal tölti, hogy megtanulja, mit is ér a második esély. több»

Meglepően megható és inspiráló történet a sportvilágból. Egy sztori a visszatérésről és - ahogy a cím is mutatja - a második esélyekről. Érdemes megnézni.
2023. 09. 19.

42 A kis hableány  (2023)

(7) (10)

családi | fantasy | kaland | musical | romantikus

Disney+ | Telekom TVGO | TV-ben (Filmbox Plus, csütörtök 01:33)

A kis hableány egy magával ragadó mese, amely minden korosztály szívét elnyerte. A történet egy fiatal és kíváncsi hableány, Ariel történetét követi nyomon, aki Triton király... több»

A kis hableány a legszebb és legnépszerűbb Disney-klasszikusok közé tartozik. A Hans Christian Andersen által papírra vetetett, eredetileg sötétebb tónusú történet a Disney 1989-es átdolgozása nyomán egy gyönyörű tündérmeseként született újjá, ami azóta már több... több»
2023. 09. 20.

vígjáték

Disney+

Dennis és Mac felfújható bútorokkal próbálnak megbirkózni a gazdasági inflációval, míg Dee megpróbál egy helyet találni, ahol meghúzhatja magát, miután kapzsi főbérlője... több»

Valahogy ez az a sorozat, ami sosem veszített szerintem a lendületéből. Hihetetlen, hogy már több, mint 15 éve megy és a legújabb évad még mindig olyan polgárpukkasztó és szórakoztató, mint az elején volt. Csak ajánlani tudom, akár azoknak is, akik eddig még nem találkoztak... több»
2023. 09. 20.

dokumentum

Apple TV+

Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista és Christy Turlington modellkarrierjét követhetjük nyomon a dokumentufilmben, és azt, hogyan változtatták meg a 90-es évek divatvilágát. több»

2023. 09. 20.

dokumentum

Apple TV+

A sorozat Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista és Christy Turlington modellkarrierjét követi, és bemutatja, hogyan formálták át a 90-es évek divatvilágát. több»

2023. 09. 20.

dokumentum | krimi

Netflix

A sorozat második évadában első kézből származó beszámolókat láthatunk azoktól, akik ott voltak a Maggie és Paul Murdaugh meggyilkolását megelőző és követő napokban, köztük a... több»

A második évad folytatja az első mentalitását - semmi szenzációhajhász hozzáállás, csupán tények és információk a lehető legobjektíveb nézőpontokból. Csak ajánlani tudom.
2023. 09. 21.

dráma | vígjáték

Netflix

A Moordale bezárása után a negyedik évadban a szereplők a high-tech és progresszív Cavendish Sixth Form College-ba költöznek, ahol a beilleszkedésért küzdenek. Otis megpróbál egy új... több»

A befejező évad is hozza a szintet, továbbra is egy vicces és tragikus történet keveréke, nagyon szerettem a karaktereket és a sorozat koncepcióját, kár, hogy véget ért. De ez az évad is nagyot szólt nálam.
2023. 09. 21.

akció | animáció | kaland

Netflix

Egy elkeseredett csata után a súlyosan sebesült Hetesnek össze kell szednie magát, hogy megvédje a szigetet és barátait egy újabb félelmetes árnyvadásztól. több»

2023. 09. 21.

romantikus | vígjáték

HBO Max | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

A Playing it Cool című romantikus vígjáték egy fiatal íróról szól, aki talán a világ legszkeptikusabb embere - már ami a szerelem létezését illeti. A forgatókönyvírással... több»

Nagy átlagos romkom lett ez. Tipikusan az a film, amiről fogalmam sincs, miért készítik el. Az ilyenekkel pénzt mosnak, vagy hogy van ez? Egyszer meg lehet nézni, de másnapra elfelejted, vagy rosszabb eseteben arról fogsz beszélni, mennyire gáz jelenetek voltak benne.
2023. 09. 21.

82 Róise és Frank  (2022)

(1)

dráma

HBO Max

Egy özvegyasszony, aki már lemondott az életről, meggyőződik arról, hogy egy kóbor kutya a Hurlingot szerető férje reinkarnációja. több»

Aranyos, megható családi film. Manapság a filmek kínálata tele van szenzációhajhász, látványorientált, lelketlen produkciókkal - egy ilyet látni már önmagában is felüdülés.
2023. 09. 21.

66 Követés  (2022)

(3)

horror

Telekom TVGO

Egy baráti társaság meghívást kap egy privát, pazar szabadtéri szálláshelyre, amely egy aprócska szigeten található. Ottartózkodásuk feltétele az, hogy egy neves közösségi... több»

Igazából minden pillanatban azon röhögtem, hogy itt mindenki milyen hülye, de mindegy. Van némi vér, gyakori viharok és éjszaka = hangulat, szépen le van filmezve. Összességében egy átlagos film, amit nem fájdalmas nézni.
2023. 09. 21.

dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix

Egy egyedülálló anya és lánya bűncselekményt követnek el. Egy szomszéd segít nekik eltusolni az ügyet a rendőrségi nyomozás közepette. több»

2023. 09. 22.

55 Cassandro  (2023)

(1)

dráma

Amazon Prime Video

Cassandro igaz története, aki egy Saúl Armendáriz által megalkotott "egzotikus" karakter, egy El Pasó-i meleg amatőr birkózó, aki nemzetközi hírnévre tett szert. több»

Az alapkoncepciót és a különféle sztereotípiákat már annyi hasonló filmben láttam, hogy ez most már nagyon klisés volt. Talán ha régebben jelenik meg, talán tetszett is volna, de most már újítani kellene.
2023. 09. 22.

akció | kaland | vígjáték

Netflix

Amikor a világ legnagyobb titkos ügynökeinek gyermekei akaratlanul segítenek egy nagyhatalmú játékfejlesztőnek elszabadítani egy számítógépes vírust, amely minden technológia... több»

Az biztos, hogy nem egy korszakot és életet meghatározó alkotás, viszont a törhetetlen optimizmusa elvarázsolt. Több ilyen egyszerű, aranyos sztorira lenne szükség manapság.
2023. 09. 22.

65 Ébren  (2023)

vígjáték

Apple TV+

Lisát és Dannyt késő éjszakáig álmatlanság gyötri, de éppen ez tartja össze őket, és barátságuk elmélyülésével csodálatosan furcsa meglepetések világában találják magukat. több»

2023. 09. 22.

horror | sci-fi | thriller

Disney+

Brynn Adams egy kreatív és tehetséges fiatal nő, akit elidegenítettek a közösségétől. A magányos, de mindig reménykedő Brynn vigaszt talál annak az otthonnak a falai között, ahol... több»

Volt egy-két horrorfilm mostanában, ami nézhető. (Nagyon kevés.) De egyik sem volt olyan, hogy végig lekössön bennünket. Ez a film az első 15 percétől fogva leköti az embert. Nem volt benne semmi alja dolog, meztelenség, se trikóban, bugyiban fetrengés. Főszereplő nő is végre... több»
2023. 09. 22.

akció | dráma | történelmi

Netflix

Gando törvényen kívüli földjén a vad banditák semmitől sem riadnak vissza, hogy harcoljanak drága hazájukért és szeretteikért; még akkor se, ha ez az életükbe kerül. több»

Helyenként kissé melodramatikus, de egyébként az akció és a sztori jó, meg lehet nézni és nem is szégyelli magát utána az ember.
2023. 09. 22.

dráma | misztikus | vígjáték

HBO Max | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Egy dokumentumfilmes és felesége megismerkedik egy szabad szellemű párral, az új ismertség pedig komoly változásokat hoz a megszokott, unalmas hétköznapjaikba. több»

Olvastam egy külföldi kritikák, ami nagyon frappáns volt, így lefordítom ide: Ez a legjobb Woody Allen film, amit nem Woody Allen rendezett. :) Azt hiszem értető miről van szó, és kiknek fog igazán tetszeni ez a film.
2023. 09. 22.

81 Az ítélet eladó  (2003)

(7) (7)

dráma | krimi | thriller

HBO Max | TV-ben (Cinemax, csütörtök 01:33)

New Orleans-ban egy nap egy kirúgott dolgozó mészárlást rendez egykori munkahelyén, majd végez magával. Az egyik meggyilkolt alkalmazott özvegye beperli azt a fegyver gyártó céget,... több»

Nagyon jól összerakott tárgyalótermi dráma elsőosztályú színészekkel. Nem hittem volna, hogy John Cusacket egyszer még egy normális szerepben látom, ahol nem hígvelejű romantikus nyálfiút alakít, ami különben sem illik hozzá egyáltalán. Persze a többiek is zseniálisak,... több»
2023. 09. 22.

dokumentum

HBO Max

Marvin, a kreatív író és Ivan, a pszichiáter a Cseh Köztársaságból Svédországba költözik, hogy fiatal családjukat felneveljék Marvin nemváltása idején. több»

Rendező: Sona G. Lutherová
2023. 09. 22.

81 Teremtőm  (2020)

(7)

sci-fi

HBO Max | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

George Almore fáradhatatlanul dolgozik, hogy megalkossa az első mesterséges intelligenciát, a tudós férfinak azonban van egy titka. A célja egyúttal az, hogy újra együtt lehessen elhunyt... több»

Egy apró megjegyzés az aktuális kritikám elejére. Teszem ezt mindazért, hogy megkíméljek mindenkit attól, hogy beskatulyázzon valahová. Igaz, abszolúte nem érdekel, és kifejezetten hidegen hagy. Az életem, én saját magam formáltam (élményeim, tapasztalatom, az engem... több»
2023. 09. 22.

dráma

HBO Max | TV-ben (Cinemax 2, csütörtök 01:33)

Emrét, a fiatal ügyészt frissen nevezték ki Balkaya város nyomozójának, a férfi azonban rögtön konfliktusba keveredik a helyi politikai erőkkel. több»

2023. 09. 22.

thriller

Netflix

Miután fiát emberrablással vádolják, egy gyászoló diakónus saját kezébe veszi az igazságszolgáltatást, és harcol egy korrupt rendőrbanda ellen, hogy felmentse őt. több»

2023. 09. 22.

romantikus

Netflix

Vajon az igaz szerelem rátalál az új évad szereplőire? A sikeres valóságshow az ötödik évadban is keresi a választ a kérdésre. több»

2023. 09. 22.

vígjáték

Apple TV+

Két ember telefonon keresztül kötődik egymáshoz, miközben álmatlan éjszakáikon át egyéni problémáikról beszélgetnek. több»

2023. 09. 22.

akció | dráma | történelmi

Netflix

A koreaiak, akik a ma Észak-Kelet-Kínához tartozó Gandóban gyűltek össze, összefogtak, hogy megvédjék otthonukat az 1910-45-ös japán gyarmati uralom alatt. több»

2023. 09. 22.

akció | krimi | thriller

Amazon Prime Video

Egy szállodalánc történéseibe nyerhetünk bepillantást, amely valójában bérgyilkosoknak ad otthont.

Megvan benne minden, ami miatt a John Wick filmek akkora sikerre tettek szert. Egyszerű, akciótól és brutalitástól hemzsegő sorozat, amit élvezetes nézni.
2023. 09. 23.

87 Az apa  (2020)

(10) (4)

dráma

HBO Max | Netflix | Telekom TVGO

A nyolcvanadik életévét taposó Anthony egyre gyakrabban érzi, valami nincs rendben. A férfin egyre jobban eluralkodik a demencia. Miközben elmarja maga mellől ápolóját, a lány éppen... több»

Kőkemény, szívbemarkoló dráma egy időskori betegségről. A levegőt is visszatartottam, miközben néztem. Az a fajta alkotás, amit az okozott fájdalom miatt félbehagynál, de mégsem tudsz. Mindig úgy képzeltem, hogy a demencia azért alakul ki, mert a szívet már annyi fájdalom... több»
2023. 09. 23.

89 Hat hét  (2023)

(4) (3)

dráma

Mozikban | HBO Max | TV-ben (Cinemax 2, csütörtök 01:33)

Zsófi, a film főszereplője az érettségire készül, és profi asztaliteniszezői karrierről álmodik. Kihívásokkal teli anyagi körülmények között él labilis anyjával és... több»

Nos, maga a film egész jó, csak olyan gondolatokat ébreszt bennem, ami maga a nyers valóság. Felelőtlen, buta emberekre asszociálok. Tehát amúgy 2023-ben élünk, és hihetetlen, de ez a szexuális szabadosság sem elég arra, hogy sok-sok menő csajszit informáljon a dolgokról. Az első... több»