Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

VOD

Streaming Premierek

2022. 09. 27.

vígjáték

Netflix

Nick Kroll a szüleivel való összetett kapcsolatáról is mesél többek között legújabb stand-up műsorában. több»

Rendező: Bill Benz
Szereplők: Nick Kroll
2022. 09. 28.

40 Szöszi  (2022)

(3) (3)

családi | dráma | életrajzi | misztikus | romantikus

Netflix

A filmben, Andrew Dominik rendező tolmácsolásában megismerhetjük Marilyn Monroe életét és munkásságát. A produkció alapját Joyce Carol Oates azonos című regénye szolgáltatta. A... több»

Mivel történelemtanárként kifejezetten érdekel a Kennedy-korszak és sokat is olvastam JFK életéről, illetve Marilyn Monroe sikereiről, kudarcairól (sőt kettejük sajátosan alakuló titkos viszonyáról is) nagy várakozásokkal kezdtem neki Andrew Dominik filmjének. Aztán sajnos... több»
2022. 09. 28.

romantikus | vígjáték

HBO Max

Történeteket ismerhetünk meg különböző párok életéből, akik valamilyen úton-módon egy eljegyzési gyűrűvel találkoztak. több»

2022. 09. 28.

80 A nagy öreg  (2022)

(2)

akció | dráma | thriller

Disney+

A társadalomtól elvonultan élő, volt CIA-tiszt menekülni kényszerül amint rájön, meg akarják ölni. több»

Azt hiszem ezt lehet igazi első epizódnak nevezni. Félelmetes látni Bridges-t, aki jól néz ki és ilyen nagyszerű formában van. Lithgow, mint mindig, egy kincs és becsülni kell. Már előre látom, hogy nagyon fog tetszeni ez a sorozat.
2022. 09. 28.

dokumentum

Netflix

Egy pillantás az intrikák rétegeire, amelyek behálózzák a digitális közösségeket és a kereskedelmet, amelyben a videójátékok egyre nagyobb szerephez jutnak. több»


Szereplők: Ray Buffer
Megértem, hogy nem mindenkinek érdekes egy ilyen jellegű doku, de nekem tetszett, nagyon érdekes esetet dolgozott fel, ami a gamervilágban fontos esemény volt.
2022. 09. 29.

75 A császárné  (2022)

(1)

dráma | romantikus | történelmi

Netflix

Két fiatal találkozik. Sorsszerű találkozás, a közmondásos szerelem első látásra. A férfi Ferenc József osztrák-magyar császár, a nő Elisabeth von Wittelsbach, bajor hercegnő,... több»

Azzal, hogy modernizálja a kor problémáit nem feltétlenül értek egyet, viszont amit nagyon jól csinál a sorozat, az az, hogy elrepít egy másik időbe és világba - tényleg nagyon bele lehet merülni.
2022. 09. 29.

90 Ragyogás  (1980)

(76) (21)

dráma | horror

HBO Max

Jack Torrance (Jack Nicholson) író elvállal egy nyugalmasnak ígérkező munkát: családjával télire az Overloook Hotelbe költözik, hogy ellássa az épület gondnoki teendőit. Az írói... több»

A Ragyogás a kedvenc megfilmesített Stephen King regényem, össze sem tudnám már számolni, hány alkalommal láttam TV-ben. A legjobban Jack Nicholson őrült alakítása fogott meg benne.
2022. 09. 29.

dokumentum | dráma

HBO Max

Mielőtt összekötnék az életüket, Ollie és Zoe valami újat akarnak kipróbálni. több»

2022. 09. 29.

dráma | vígjáték

Netflix

Isabella 30 éves és egyedülálló. Barátai fantasztikus karriert futnak be, férjhez mennek és így tovább. Ő szabadúszó színész. Az önéletrajzában egyéb érdemei mellett azt... több»

2022. 09. 30.

76 Entergalactic  (2022)

(2)

animáció | dráma | zenés

Netflix

Jabari, egy jóképű utcai művész, aki az igazi siker küszöbén áll. Miután véletlenül összefut új, menő fotós szomszédjával, Meadow-val, Jabarinak ki kell találnia, hogy tud-e... több»

Jó romantikus történetet kínál, szerethető, valóságos karakterekkel és ütős zenei aláfestéssel. Az animáció pedig, bár időnként kissé nyers, egyben gyönyörű is.
2022. 09. 30.

dráma | háborús

Apple TV+

Egy férfi története, aki 1967-ben elhagyja New Yorkot, hogy sört vigyen gyerekkori haverjainak a hadseregben, miközben azok Vietnamban harcolnak. több»

Már a cím is elég volt ahhoz, hogy megnézzem ezt a filmet. Bár nem erre számítottam egy ilyen címmel, de eléggé lenyűgöző volt. Zach Effron jól hozta a figurát.
2022. 09. 30.

83 Hókusz pókusz 2  (2022)

(2) (3)

családi | fantasy | vígjáték

Disney+

Három fiatal lány véletlenül megidézi a Sanderson nővéreket, akik újra gyermekekre éheznek. Kenny Ortega 1994-ben megjelent kultikus filmjének folytatását Anne Fletcher hozza el,... több»

Közel három évtizeddel később a Sanderson nővérek még mindig varázslatos, nosztalgikus ézéseket hoznak és a testvériség modern felfogásával feldobják ezt a folytatást.
2022. 09. 30.

dráma

Netflix

A jelenkor Dorothyja szembesül a mai tinédzserkor kihívásaival. A produkció az Óz, a nagy varázslóból merített inspirációt. több»

Sajnos nagyon rossz a tempója, ritmusa. Ezáltal unalmassá válik, még ha érdekes is volt az elgondolás. Plusz még hozzájön az is, hogy feldolgozás, aminek mindenképpen kell valami többet mutatnia, hogy érdekessé váljon.
2022. 09. 30.

dokumentum

HBO Max

Hanifa és Saeed alig élte túl a poklot, amelyet az ISIS okozott nekik és népüknek. Hanifa megmenekült az emberrablástól, de fiatalabb testvéreit rabszolgasorba taszította az Iszlám... több»

Rendező: Hanna Polak
2022. 09. 30.

animáció

Apple TV+

A dolgos Otis és kis barátai visszatérnek a második évadban, ahol újra bebizonyítják, hogy együtt játszani és segíteni a másiknak milyen jó. több»

2022. 09. 30.

animáció | kaland | rövidfilm

Apple TV+

Farkassrác és barátai története folytatódik és továbbra is a Mindenséggyárban élik át kalandjaikat. A kreativitás és a képzelőerő még mindig a legerősebb fegyverek. több»

2022. 09. 30.

69 Pont az a dal  (2020)

(9) (10)

dráma | romantikus | zenés

Telekom TVGO | Netflix

Grace Davis (Tracee Ellis Ross) az énekes szupersztárok mesébe illő, fényűző életét éli, bárhova menjen, mindenhol rajongók és fotósok hada várja, az őt övező, évtizedek óta... több»

Kicsit meglepődtem, hogy Dakota Johnsony is a színészgárda között találtam, nagyon jól állt neki ez a szerep, szerintem több ilyet kellene vállalnia. Amolyan keserédes az egész, de szerintem közel sem annyira, hogy esetleg borús hangulatba hozza az embert.
2022. 09. 30.

horror

Amazon Prime Video

Az év 1988. Abby és Gretchen másodikos gimnazisták és negyedik óta a legjobb barátnők. De miután egy meztelenül fürdőzős este katasztrofálisan balul sül el, Gretchen elkezd...... több»

Bizonyos részeknél kicsit botladozik és gyengécske, de összességében nagyon jól ötvözi a horrort és a humort, többnyire a humor javára. Sokat röhögtem, szóval van benne valami.
2022. 09. 30.

72 Dzsungel  (2022)

dráma

Amazon Prime Video

Két különálló idegen összekapcsolódó élete, akik mindketten a saját küzdelmeikkel néznek szembe, a brit grime és drill zene prizmáján keresztü. A szereplők története London... több»

Rendező: Junior Okoli
Szereplők: Ezra Elliott, Nadia A'Rubea, RA, M24, J Fado
2022. 09. 30.

dráma | thriller

Amazon Prime Video

Az 1968. október 2-ai tragikus események és Gustavo Díaz Ordaz elnöki mandátumának végeztével Fernando Barrientos mindenáron kormányfő akart lenni, de Luis Echeverría új... több»

2022. 09. 30.

67 A terv, B terv  (2022)

(1)

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy házasságközvetítő úgy véli, hogy a házasság mindenkinek való, kivéve őt magát. Egy sikeres válóperes ügyvédnek van egy titka. Útjaik keresztezik egymást, és megtudhatjuk,... több»

Tipikus romantikus film, akinek inge, vegye magára, a többi biztos találna benne kivetnivalót. Szerintem elmegy, szórakoztató.
2022. 09. 30.

dráma | fantasy

Netflix

A film Saro történetét meséli el, aki jobb életet keres, de a kibontakozó események és a király feleségével való viszonya miatt találkozik a korai halállal és Akalával, egy... több»

2022. 09. 30.

családi

Netflix

Egy kisfiú és a családja egy kísértetjárta házba költöznek. Szerencsére a szellemek három aranyos kutya, akiknek a fiú segít valódi kutyákká válni. több»

2022. 09. 30.

dokumentum

Netflix

Koppenhága közelében eltűnik egy svéd újságíró, akiről kiderül, hogy Peter Madsen dán feltaláló brutálisan meggyilkolta házi készítésű tengeralattjárója fedélzetén. több»

Rendező: Emma Sullivan
Szereplők: Alex Wiseman
2022. 09. 30.

dokumentum

Netflix

Ez a dokumentumfilm a játék eredetét és fejlődését vizsgálja világszerte, az ősi rituáléktól a milliárd dolláros vállalkozásokig.

Rendező: Tomas Kaan, Willem Timmers
Szereplők: Idris Elba
2022. 10. 01.

83 Pókember  (2002)

(56) (44)

akció | kaland | sci-fi

Netflix | HBO Max

Peter Parker (Tobey Maguire) egy kétbalkezes diákújságíró, de miután egy laboratóriumi osztálykirándulás alkalmával megcsípi őt egy mutáns pók, az élete gyökeresen megváltozik.... több»

Nagy hatalommal nagy felelősség jár. Ezek az utolsó szavai Peter Parker bácsikájának, amik később Pókember mottójává váltak, és ez lehetne magának a filmnek a mottója is. De a rendező, Sam Raimi komolyan vette a munkát. Az eredeti Stan Lee/John Romita Sr. alkotópáros munkáján... több»
2022. 10. 01.

79 Pókember 2  (2004)

(33) (47)

akció | kaland | sci-fi

HBO Max | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Két éve már, hogy Peter Parker elhagyta szerelmét Mary Jane Watsont, hogy vállalhassa a szuperhős-léttel járó felelősséget. Peternek nagy nehézsséget okoz, hogy megteremtse az... több»

Korhatáros film. 12 év felett már csalódást okoz, ha pedig pár Pókember képregényt is olvastál, akkor kiborítóan gyenge alkotás. Pedig annyira várjuk már az igazi Pókembert, annyira izgalmas kihívás lenne rendezőnek és színésznek is. Tépelődő magányos szuperhős film,... több»
2022. 10. 01.

74 Pókember 3.  (2007)

(28) (39)

akció | kaland | sci-fi

Netflix | HBO Max

Pókembernek még sosem volt ilyen nehéz dolga. Két ellensége, Venom és Homokember összefog ellene, hogy együttes erővel szálljanak szembe a hőssel. Eközben Peter megismer egy... több»

Kipukkant a lufi. Nagyon sokáig akarták fújni a Pókember sztorit és ez lett a veszte. A sztori elnagyolt és az alapvetően érdekesnek ígérkező alapkoncepcióval se tud mit kezdeni. Ami azért is nagy csalódás, mert ebben sokkalta több volt, mint amit megvalósítottak belőle.
2022. 10. 01.

dráma | krimi

HBO Max | Netflix

Jean-Baptiste Grenouille egy halpiacon született, árvaházban nevelkedett, de már fiatalon nagyon másnak tűnt, mint kortársai. Három évesen sem mászni, sem beszélni nem tudott, a... több»

Egyedi mondanivalóval rendelkező, erősen művészies, mégis cselekményes film. De szóról szóra, időrendi sorrendben követi a regény cselekményét, egyetlen új jelenetet sem tartalmaz, általában a párbeszédek is egyeznek a regénnyel, így aki olvasta a könyvet, annak felesleges... több»
2022. 10. 01.

dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix | TV-ben (Sony Movie Channel, csütörtök 01:33)

Nyugdíjba vonulásának napján a nevadai gyilkossági nyomozó, Jerry Black (Jack Nicholson) még utoljára elücsörög az irodájában, mielőtt jó képet vágna a tiszteletére rendezett... több»

Nem rossz, de nem is igazán jó. Valahogy nem áll össze, nekem nem jön át, hogyan alakult ilyenné a főhős.