Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
90

A Gyűrűk Ura: A két torony (2002)

The Lord of the Rings: The Two Towers
Filmadatlap
 
33
Szereplők
122
Vélemények
10
Képek
1
Videók
A Gyűrűk Ura: A két torony
 
indingo   2017. 04. 10.

Nagyon bele tudja magát élni az ember a történtekbe. Remek a története, mint mindig. A jelmezek lélegzetelállítóak és a szereplők is kiteszik a lelküket.

 
Deku   2017. 07. 08.

Talán a hosszúsága vagy talán az, hogy ennyire élethű lett, nem tudom de teljességgel ott érzi magát az ember. Egyre komolyabb már ez a rész is ha lehet ezt még fokozni. Szerintem nagyon tuti.


 
Diesel   2018. 02. 28.

Hűen az első részhez itt is egy jól felépített izgalmas kis történetet kapunk. A történet fő szállja ketté válik, de így is teljesen követhető és végig izgalmas. Nekem a legjobban a Helm szurdok várának ostroma, csata jelenete tetszett. Az ostrom alatt szinte magamon éreztem azt az eluralkodott nyomást amit a vár védői érezhettek. Brutálisan jó film!

 
Orosz István   2017. 07. 28.

Legalább annyira tetszett mint az első rész, azok a részletes csata jelenetek, a látvány , a cselekmény mind fantasztikus. Örülök, hogy Tolkien regénye méltóképp lett megfilmesítve.

 
GedyPapa   2017. 03. 06.

A három rész közül ez az, ami a legkevésbé kapott el. Ez nem azt jelenti, hogy a film nem jó, egyszerűen a többi kettő tette olyan magasra a lecet, hogy hajszál híján nem tudta megugrani azt. Pedig itt is megvoltak a fantasy elemek, amelyek olyan jóvá teszik a sorozatot, de mégis nekem valami plusz hiányzott.

Elijah Wood
Viggo Mortensen
Liv Tyler
Viggo Mortensen
Ian McKellen
Karl Urban
Bernard Hill
Bernard Hill
John Leigh
Orlando Bloom
 
Ifjabb éveimnek egyik legnagyobb moziélménye volt a film, ezért kicsit félve újráztam több év kihagyás után, de szerencsére nem fogott az alkotáson az idő, kiváló szórakozást nyújt még ma is! több»

A film összbevétele 926 047 111 dollár volt (imdb.com).

 

A műben fellelhető halottak száma 1741 fő.

(Norbi)
 

Mortensen megvette filmbéli lovát.

(HETEDIK )
 

A film bemutatója Új Zélandon és az USA-ban volt.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.