Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86
Filmadatlap
 
31
Szereplők
70
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 07. 18.

Ez a film nálam nem jutott át a rostán, és nem azért mert rosszul készítették el mint inkább azért mert az ilyen történet nem fog meg és kész. Voltak jó percei de nem maradandó.

 
hszpp   2017. 02. 04.

Nekem kifejezetten tetszett a díszletesek munkássága,noha nem tökéletes minden benne,de már filmekhez képest így is eléggé korhűnek számít.:) A történet pedig jó, a színészek is jók,újranézhető alkotás.


 
HETEDIK   2018. 11. 03.

Ridley Scott nem tartozik kedvenc rendezőim közé, azonban ezt nagyon odapakolta és hogy nem kapta meg érte a legjobb rendező Oscarját, szégyen gyalázat. Annyi legendás párbeszéd és jelenet van benne, felsorolni nehéz, nekem a tigrises rész és a végén Commodus és Maximus párbeszéde a kedvencem: - Egyszer valaki azt mondta a halál végül ránk nevet. Annyit tehetünk hogy visszanevetünk. - Aki ezt mondta nevetett a saját halálán? - Neked kell tudnod, az apád volt. Russel Crowe megkapta az Oscart, azonban szerintem Joaquin Phoenix még nagyobbat alakított. Minden idők legjobb történelmi filmje.

 
mdlg4th   2016. 02. 04.

Valahogy ez a film a maga nemében igazán kiváló lett. Elképesztően jó kis gárdát toboroztak össze rá. Nekem ez a film igazán nagyon tetszett és bátran tudom ajánlani az érdeklődőknek.

 
Edii   2015. 01. 27.

Tetszik! :)Megunhatatlan film, örök darab. A főszereplők mind nagyot alakítanak, kivétel nélkül. A történet magával ragadó, a képek, a kosztümök csodásak.

Richard Harris
Derek Jacobi
Russell Crowe
Russell Crowe
Connie Nielsen
Russell Crowe
Russell Crowe
Joaquin Phoenix
Russell Crowe
Russell Crowe
Joaquin Phoenix
 
A Gladiátor egy újkori klasszikus, melyre teljesen megérdemelten aggathatjuk ezt az elismerést. Csodálatos mestermű, mely még nagyon-nagyon sokáig fennmarad a legnagyobb alkotások között.
 

Commodus a valóságban nem ölte meg édesapját, Marcus Aureliust. Aurelius valószínűleg pestisben halt meg.

(Puncs)
 

A Russel Crowe által megformált Maximus tábornoki rangot kapott a filmben, holott a rómaiaknál ez nem is létezett.

(Puncs)
 

Russell Crowe azért is kapta meg a főszerepet, mert előtte Mel Gibson visszautasította Maximus szerepét.

(Laca//Ho/rr/oR// )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.