Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
86%

A sötét lovag: Felemelkedés (2012)

The Dark Knight Rises
Filmadatlap
 
29
Szereplők
76
Vélemények
170
Képek
1
Videók
A sötét lovag: Felemelkedés
 
moviemafia   2021. 03. 16.

legújabb vélemény

2
Gotham őrangyalának befejező története

Számomra EZ az igazi Batman film. A trilógia mindhárom része zseniálisra sikeredett, bár nekem ez a személyes kedvencem (igen, még a Sötét lovagot is lepipálta). Megismerhetjük Batman minden arcát, kaptunk egy motivált főgonoszt (bár természetesen Jokerhez képest labdába sem rúghat...), valamint a történet is teljesen helytálló és fordulatos. Az egyik kedvenc szuperhős filmem, mindenkinek melegen ajánlom, főként azoknak, akiknek már az első két rész is tetszett.

 
Deku   2017. 07. 18.

0

Christian Bale még mindig azt mondom, hogy az egyik legjobb választás volt Batman szerepére mert nagyon jól tudja hozni ezt a komor marcona figurát. A története is megkapó.


 
Thibo84   2019. 02. 25.

0

Az előző két részhez képest egy kicsit visszább eset számomra a lendülete a történetnek. Ha lehetne 4 és fél csillagot adnék a filmnek, így ezért adok 4-et. Talán a gond onnan fakadt , hogy túl sok mindent akartak belezsúfolni ebbe a részbe, hogy mél... több»

 
GedyPapa   2017. 03. 09.

0

Az előző rész nagyon magasra tette a lecet, de sikerült megugrani, igaz kicsit súrolta, de mégis átugrotta. Méltó befejezése ennek a kiváló sorozatnak. Az újonnan érkező szereplők is zseniálisan integrálódtak a sztoriba. Az utolsó jelenetet pedig azé... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 30.

0

Nem is sorolnám a szereplő gárdát,mert önmagáért beszél.Jobbnál jobb színészek,fantasztikus story,és remek befejezés. Akció,izgalom,romantika,misztikum. Nem hinném,hogy egy Batman filmbe több beleférne. Ajánlott darab!

 
szaka123   2016. 01. 22.

0

A trilógia befejező része. Nolan tökéletesen zárta le Batman filmjeit. Nagyon jó színeszek, zene, és a záróképek is tökéletesek lettek! Összességében jobb, mint az első, de a Sötét lovagot nem tudja túlszárnyalni, akármennyire is közel kerül hozzá! :)

 
Edii   2015. 04. 20.

0

Hatalmas csalódás...a zene, a látványvilág arra azt mondom, hogy nagyon jó, de a történet katasztrofális, vontatott, unalmas, néhány jelenet szinte már paródia.

Galéria (170)

Videók (1)

A film összbevétele 1 081 041 287 dollár volt (imdb.com).

 

A készítők először úgy gondolták, hogy Heath Ledger Jokere feltűnik a 3. részben, a 2. részben felvett próbajeleneteket felhasználva, ám végül elvetették az ötletet, kegyeleti okokból.

(Thibo84)
 

Ezzel a filmmel Christopher Nolan lett a második rendező, aki az elejétől a végéig rendezett egy képregény-trilógiát (az első: Sam Raimi a Pókember-filmekkel).

(ArpiHajdu és Réci)
 

Anne Hathaway azt nyilatkozta, hogy karrierjében ez volt a legmegterhelőbb alakítás fizikailag.

(Bogi87)
 

Anne Hathaway kaszkadőrmutatványokat tanult, így a filmben igen gyakran valóban ő hajtotta végre a mutatványokat.

(Bogi87)
 

Anne Hathaway táncolni tanult e film miatt.

(Bogi87)
 

Anne Hathaway 5x edzett egy héten a szerepe miatt.

(Bogi87)
 

Marion Cotillard terhessége miatt hozzá igazították a felvételeket.

(Bogi87)
 

A coloradoi bemutatón egy 24 éves férfi, James Eagan Holmes megtámadta a nézőket, aminek következtében 12-en meghaltak, 58-an megsérültek. Indítéka tisztázatlan.

(Bogi87)
 

A Nolan-testvérek unokatestvére is feltűnik a filmben mint egy pincérnő.

(Bogi87)
 

Tom Hardy magasított bakancsot hord, hogy nagyobbnak tűnjön.

(Bogi87)
 
Stílusos, méltó befejezése a Nolan-Bale trilógiának, kötelező darab! több»
 
Összességében, A Sötét Lovag felemelkedés nagyon jó lett, mint Christopher Nolan film, de mint képregény adaptáció, hagy kívánni valót maga után. több»