Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
86%
Filmadatlap
 
30
Szereplők
74
Vélemények
170
Képek
1
Videók
A sötét lovag: Felemelkedés
 
TribeBubu   2019. 12. 28.

legújabb vélemény

Méltó befejezés kisebb-nagyobb hibákkal

Rengeteg sarat kapott a történet lezárása, de szerintem ennél epikusabban nem nagyon lehetett volna megoldani. Nem akarok spoilerezni, úgyhogy javaslom, aki nem látta, (vagy nem gondolt bele mélyebben,) nézze meg, és kicsit vigye tovább magában a tör... teljes kritika»

 
Deku   2017. 07. 18.

Christian Bale még mindig azt mondom, hogy az egyik legjobb választás volt Batman szerepére mert nagyon jól tudja hozni ezt a komor marcona figurát. A története is megkapó.


 
Thibo84   2019. 02. 25.

Az előző két részhez képest egy kicsit visszább eset számomra a lendülete a történetnek. Ha lehetne 4 és fél csillagot adnék a filmnek, így ezért adok 4-et. Talán a gond onnan fakadt , hogy túl sok mindent akartak belezsúfolni ebbe a részbe, hogy mél... több»

 
GedyPapa   2017. 03. 09.

Az előző rész nagyon magasra tette a lecet, de sikerült megugrani, igaz kicsit súrolta, de mégis átugrotta. Méltó befejezése ennek a kiváló sorozatnak. Az újonnan érkező szereplők is zseniálisan integrálódtak a sztoriba. Az utolsó jelenetet pedig azé... több»

 
szaka123   2016. 01. 22.

A trilógia befejező része. Nolan tökéletesen zárta le Batman filmjeit. Nagyon jó színeszek, zene, és a záróképek is tökéletesek lettek! Összességében jobb, mint az első, de a Sötét lovagot nem tudja túlszárnyalni, akármennyire is közel kerül hozzá! :)

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 30.

Nem is sorolnám a szereplő gárdát,mert önmagáért beszél.Jobbnál jobb színészek,fantasztikus story,és remek befejezés. Akció,izgalom,romantika,misztikum. Nem hinném,hogy egy Batman filmbe több beleférne. Ajánlott darab!

 
Edii   2015. 04. 20.

Hatalmas csalódás...a zene, a látványvilág arra azt mondom, hogy nagyon jó, de a történet katasztrofális, vontatott, unalmas, néhány jelenet szinte már paródia.

A film összbevétele 1 081 041 287 dollár volt (imdb.com).

 

A készítők először úgy gondolták, hogy Heath Ledger Jokere feltűnik a 3. részben, a 2. részben felvett próbajeleneteket felhasználva, ám végül elvetették az ötletet, kegyeleti okokból.

(Thibo84)
 

Ezzel a filmmel Christopher Nolan lett a második rendező, aki az elejétől a végéig rendezett egy képregény-trilógiát (az első: Sam Raimi a Pókember-filmekkel).

(ArpiHajdu és Réci)
 

Anne Hathaway azt nyilatkozta, hogy karrierjéban ez volt a legmegterhelőbb alakítás fizikailag eddig.

(Bogi87)
 

Anne Hathaway kaszkadőrmutatványokat tanult, így a filmben igen gyakran valóban ő hajtotta végre a mutatványokat.

(Bogi87)
 

Anne Hathaway táncolni tanult e film miatt.

(Bogi87)
 

Anne Hathaway 5x edzett egy héten a szerepe miatt.

(Bogi87)
 

Marion Cotillard terhessége miatt hozzá igazították a felvételeket.

(Bogi87)
 

A coloradoi bemutatón egy 24 éves férfi, James Eagan Holmes megtámadta a nézőket, aminek következtében 12-en meghaltak, 58-an megsérültek. Indítéka tisztázatlan.

(Bogi87)
 

A Nolan-testvérek unokatestvére is feltűnik a filmben, mint pincérnő.

(Bogi87)
 

Tom Hardy magasított bakancsot hord, hogy nagyobbnak tűnjön.

(Bogi87)
 
Stílusos, méltó befejezése a Nolan-Bale trilógiának, kötelező darab! több»
 
Összességében, A Sötét Lovag felemelkedés nagyon jó lett, mint Christopher Nolan film, de mint képregény adaptáció, hagy kívánni valót maga után. több»