Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86
Filmadatlap
 
28
Szereplők
23
Vélemények
35
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

Néhány összehasonlításban még az első résznél is jobban sikerült. Három szuper színész és a jól ismert Simon mondja játék.

 
Deku   2017. 07. 11.

Én úgy vagyok ezzel, hogy mindegyik része értékes és szórakoztató. Még mindig pörög és ütős párbeszédekkel van tarkítva. Ami nagyon lényeges, hogy nem mentes a humortól.


 
MP170506   2019. 05. 30.

Véleményem szerint ez lehet a leggyengébb rész, túlságosan elmentek a robbantgatás felé, ami nem illik a filmhez. Nekem Samuel L. Jackson annyira nem jött be, elég lett volna az is, ha McClane egydül akciózik. Bruce Willis itt remekül játszik, nagyon jó a szövege és Jeremy Irons is jót alakít.

 
Thibo84   2019. 04. 17.

Nagy váltás az előző részekhez képest, hisz amíg az előző kettőben egy adott helyre fókuszál a történet, addig itt egy város utcáit kell átszelni keresztül-kasul. De a két főszereplő jól összecsiszolódik már a kezdetektől fogva, és ez üdítően hat a film hangulatára és mulattatóak a beszólások, meg ahogy egymással, vagy épp az ellenséggel csipkelődnek.

 
Yosihiro   2015. 02. 06.

Die Hard sorozat nem a legjobb része szerintem . Az ETALON talán a 2. rész . Ebben a részben kicsit túllőtek a dolgokon és nem sikerült úgy forgatókönyvet írni, hogy ne essenek hibába. Ettől függetlenül nézhető film pár jó beszólással és némi akcióval fűszerezve. Üdv Yosi

Samuel L. Jackson
Bruce Willis
Bruce Willis
Bruce Willis
Samuel L. Jackson
Bruce Willis

A film összbevétele 366 101 666 dollár volt (imdb.com).

 

A film az USA-ban 100, világszerte pedig 266 millió dollárt termelt.

(HETEDIK )
 

A film eredetileg egy hajón játszódott volna, de ezt az alkotók elvetették.

(HETEDIK )
 

Laurence Fishburne visszautasította Zeusz szerepét.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.