Die Hard - Az élet mindig drága

Die Hard - Az élet mindig drága

Die Hard with a Vengeance

BRANTON

A New York-i zsaru, John McClane (Bruce Willis) élete cseppet sem mondható könnyűnek. Kitartása és leleményessége azonban eddig mindig átsegítette őt a legveszélyesebb helyzeteken is. Ezúttal azonban egy eddig nem látott akadállyal kell megküzdenie: Simon a bosszúvágytól fűtött… Több

Forgatókönyvíró: Roderick Thorp
Premier (HU): 1995.08.10.
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson

2025.11.10 SaSa

Felfelé ível...

Hát nem tudom, hogy régen hogy lett volna. De így, öregen újranézve az első rész nem tetszett igazán... A második jobb volt, de még közepesre mondanám. Ez viszont már egészen jó volt. Szeretem S.L.Jacksont, Jeremy Ironst. Bruce pedig itt már tökéletesre gyúrta a figurát, teljesen természetesen nyomja végig. Persze itt is voltak túlzások (pl. a csatornában, aztán a hajóra való leereszkedés a hídról...stb.) de végig élvezhető. Nekem sokkal jobban tetszett, mint az előzőek. De sokan eltérő véleményen vannak. Szerintem nagyjából 1/3-1/3-1/3 lehet a megoszlás, mert a végső értékelése mindhárom résznek hasonlóan áll :-)

2018.01.21 mamiéstöti2

Néhány összehasonlításban még az első résznél is jobban sikerült. Három szuper színész és a jól ismert Simon mondja játék.

2019.08.28 Dominus Daemonium

Nem rossz,és nekem bejön Irons játéka,tökéletes a keletnémet volt hírszerző,most főgonosz szerepére. Willis természetesen koszos,másnapos,és véres. Ami a lényeg,megint megmenti,amit meg kell,megöl,akit meg kell! Ő már csak ilyen!

2015.02.06 Yosihiro

Die Hard sorozat nem a legjobb része szerintem . Az ETALON talán a 2. rész . Ebben a részben kicsit túllőtek a dolgokon és nem sikerült úgy forgatókönyvet írni, hogy ne essenek hibába. Ettől függetlenül nézhető film pár jó beszólással és némi akcióval fűszerezve. Üdv Yosi

A film az USA-ban 100, világszerte pedig 266 millió dollárt termelt.Szerző: HE7EDIK