Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
6
Vélemények
21
Képek
1
Videók
 
Filmelemző   2018. 05. 08.

Nálam ez a 89-es Bond rész a második legjobb epizód a franchise történetében. (Az első az Aranyszem.) Bár sokan szidják Timothy Daltont, mondván: nem jó Bondnak, szerintem jól csinálja. Ez a film felvonultatja a figura legfőbb stílusjegyeit és gyönyörű Bond-lányokon legeltethetjük szemeinket. Ők: Talisa Soto és Carey Lowell. Izgalmas, pörgős és nagyon jó az alapsztorija is: egy nagyhatalmú kábítószer-báró üldözése, Bond beépülésével. Értékelés: 8.5/10 pont. Ajánlom a fiatalabb Bond rajongók számára is.

 
Yosihiro   2016. 05. 18.

T. Dalton sajnos nem Bond alkat ésnem Bond szereplő. Ezt az érzést nem adja át a film. Unalmas lett az egyik legrosszab Bond film. Próbálták tecfhnikai dolgokkal ezt kompenzálni de nem sikerült laposs lett. Üdv Yosi


 
Scramananga   2016. 09. 17.

Egy totál oké film. Vannak rossz pontjai, pl: a Bond-lányok semmilyensége, de bőven akadnak érdekes, és kreatív pontok a filmben. A történet, szerintem abszolút jó. Bondot, végre nem valami nagyon nemes ügy hajtja, hanem a szimpla bosszú. Önmagára, a sorozatra reflektál, és ez nekem tetszik. De nincs jól lezárva. Kapott egy átlag Bond-lezárást. Ezt ellensúlyozza Robert Davi messzemenően jó alakítása, és a kreatív film végi harc.

 
film kedvelő   2016. 12. 20.

Timothy Dalton kétszer játszott James Bondot és ez egyértelműen jobb lett, mint a Halálos rémület. Meg van az nagyszerű filingje, hogy James Bond mindenki ellen kell harcolnia és barátjáért.

 
Svastitsd   2016. 02. 13.

Kicsit túl nagy szerepet kapnak már a modernebbnél modernebb kütyük, emiatt nehezebb érteni mit is csinálnak éppen a szereplők, mi a céljuk. Van benne egy jó kis csavar.

Timothy Dalton
Timothy Dalton
Timothy Dalton
Timothy Dalton
Timothy Dalton

A film összbevétele 156 200 000 dollár volt (imdb.com).

 

Glen először vonakodott attól, hogy az akkor 61 éves David Hedison szerepet kapjon a filmben, ugyanis egy ejtőernyős jelenetet is végre kellett hajtania.

(Bogi87)
 

A casting során, mikor Sanchez szeretőjét, Lupe Lamora-t kiválasztották, Robert Davi segédkezett, ideiglenesen ő játszotta el Bond-ot.

(Bogi87)
 

Robert Davi a Casino Royale-t elolvasta, abból merített ihletet a szerephez.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.