Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
7
Vélemények
28
Képek
1
Videók
A világ nem elég (James Bond: A világ nem elég)
Sophie Marceau
 
film kedvelő   2016. 12. 25.

legújabb vélemény

A legjobb Pierce Brosnanas James Bond film. Rettenttől jól kezdődik. Az eleje páratlanul izgalmas utána egy kicsit lankad, de ahogy egyre jobban közeledünk a csavarhoz annál jobban válik izgalmassá a vége pedid remekül zárul.

 
Yosihiro   2016. 05. 19.

Azt hiszem ez jó páros volt a Bondok történetében P. Brosman és Sophie M. eremek alakításával egy jó filmet láthatunk. Az akciók jól kidolgozott és látványos unatkozni azt nem lehet Érdemes megnézni ! Üdv Yosi


 
Scramananga   2016. 09. 17.

A film nagyon jól kezdődik, szépen felépíti a történetet, aztán tönkreteszi. Az eleje, a főcím előtti jelenet, valószínűleg a legjobb, utáni is kapunk néhány jó pillanatot, de a film lezárása, nagyon rossz. A karakterek érdekesek, de a gonoszok kaphattak volna mélyebb karakterkidolgozást. A Bond-lány unalmas, a történet nem köt le, és emiatt az egyszer nézhető kategóriába sorolnám.

 
Svastitsd   2016. 02. 12.

Ebben a filmben a számítógépes eszközök már túlságosan átveszik a hangsúlyt. Nem olyan jó.

 
pqrs   2016. 02. 09.

Szerintem ez Brosnan legjobb filmje! Sophie Marceau remek, ahogyan a történet is izgalmas, az akciók szemkápráztatóak, különösen a síelős üldözés és a nyitójelenet emelkedik ki ezek közül. Bőven benne van a Top10-ben.

A film összbevétele 361 832 400 dollár volt (imdb.com).

 

Peter Jackson neve is szóba került a rendezésre.

(Bogi87)
 

A Die Another Day megjelenéséig ez volt a legnagyobb bevételt elérő James Bond film.

(Bogi87)
 

Joe Dante is esélyes volt a film rendezésére.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.