Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

A világ nem elég (James Bond: A világ nem elég) (1999)

The World Is Not Enough
Filmadatlap
 
29
Szereplők
7
Vélemények
28
Képek
1
Videók
A világ nem elég (James Bond: A világ nem elég)

Galéria (28)

Sophie Marceau

Videók (1)

 
film kedvelő   2016. 12. 25.

legújabb vélemény

0

A legjobb Pierce Brosnanas James Bond film. Rettenttől jól kezdődik. Az eleje páratlanul izgalmas utána egy kicsit lankad, de ahogy egyre jobban közeledünk a csavarhoz annál jobban válik izgalmassá a vége pedid remekül zárul.

 
Yosihiro   2016. 05. 19.

0

Azt hiszem ez jó páros volt a Bondok történetében P. Brosman és Sophie M. eremek alakításával egy jó filmet láthatunk. Az akciók jól kidolgozott és látványos unatkozni azt nem lehet Érdemes megnézni ! Üdv Yosi

 
Scramananga   2016. 09. 17.

0

A film nagyon jól kezdődik, szépen felépíti a történetet, aztán tönkreteszi. Az eleje, a főcím előtti jelenet, valószínűleg a legjobb, utáni is kapunk néhány jó pillanatot, de a film lezárása, nagyon rossz. A karakterek érdekesek, de a gonoszok kapha... több»

 
tamas84   2016. 05. 11.

0

Nem éppen a kedvenc Bond filmem, Pierce Borsnan az egyik legnevetségesebb Bond, mintha csak a saját paródiája lenne. Persze a dologban az is benne van, hogy a kilencvenes években az akciófilmek általában véve is elég rosszak voltak, ma már a legtöbbe... több»

 
Svastitsd   2016. 02. 12.

0

Ebben a filmben a számítógépes eszközök már túlságosan átveszik a hangsúlyt. Nem olyan jó.

 
pqrs   2016. 02. 09.

0

Szerintem ez Brosnan legjobb filmje! Sophie Marceau remek, ahogyan a történet is izgalmas, az akciók szemkápráztatóak, különösen a síelős üldözés és a nyitójelenet emelkedik ki ezek közül. Bőven benne van a Top10-ben.

 
nándi99   2016. 03. 24.

0

Borsnant lehet nem szeretni, de szerintem iszonyú jó Bond volt, igazi személyiséggel, aki még egy jó adag humort is be tudott csempészni az alakításába, ami igazán ráfért a Bond franchise-ra. Daniel Craig olyan hihetetlenül komolyan veszi magát, amennyire szerintem a 007-esnek nem kellene. Nekem kifejezetten tetszik ez a film.

A film összbevétele 361 832 400 dollár volt (imdb.com).

 

Az MGM eleinte Peter Medaknak is felajánlotta A világ nem elég rendezésének a lehetőségét, aki ezt megelőzően A lény 2. című filmet készítette nekik. Az 1998-as akció-sci-fi anyagi és kritikai bukása után azonban a stúdió fejesei meggondolták magukat.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez volt az első Bond-film, amely nem a United Artists égisze alatt jött ki.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A kém, aki szeretett engem óta először ebben a filmben történt meg az, hogy egy Bond-film gonosza úgy hal meg, hogy lelövi őt a főszereplő.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A huszadik században megjelent James Bond-filmek közül A világ nem elég produkálta a legmagasabb bevételt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Bár a film sok rossz kritikát kapott, különösen Denise Richards miatt, akit sokan túl fiatalnak találtak a szerepre. Ennek ellenére voltak, akik méltatták Richards alakítását, közéjük tartozott az egyik leghíresebb amerikai filmkritikus, Roger Ebert is.

(ArpiHajdu és Réci)