Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
NA

007 Nincs idő meghalni (2021)

No Time to Die
Filmadatlap
 
33
Szereplők
Vélemények
44
Képek
15
Videók

Galéria (44)

Daniel Craig
Daniel Craig
Daniel Craig
Daniel Craig
Cary Fukunaga
Léa Seydoux
Ana de Armas
Daniel Craig
Daniel Craig
Ana de Armas

Videók (15)

 

A 007 Nincs idő meghalni Daniel Craig ötödik, egyben utolsó James Bond-filmje. A Craig nevével fémjelzett éra a 2006-os Casino Royale-lal vette kezdetét. A franchise történetében korábban még soha nem fordult elő, hogy Bondot ilyen hosszú ideig ugyanaz a színész játssza. Ugyanakkor, bár Roger Moore tizenkét évig alakította a brit titkosügynököt, ez idő alatt hét Bond-filmben tűnt fel, míg Sean Connery hatban.

(hp)
 

A maga 52 évével Roger Moore és Sean Connery után Daniel Craig a harmadik legidősebb színész, aki valaha eljátszotta James Bondot. Moore 57, míg Connery 53 volt, amikor utoljára James Bondot alakította.

(hp)
 

Cary Fukunaga az első amerikai direktor, aki James Bond-filmet rendezett, egyúttal az első ázsiai felmenőkkel rendelkező rendező a franchise történetében.

(hp)
 

Phoebe Waller-Bridge a második női forgatókönyvíró, aki egy James Bond-film szkriptjén dolgozott. Az első Johanna Harwood vot, aki a Dr. No (1962) és az Oroszországból (1963) szeretettel című Bond-mozik forgatókönyveinek megírásában működött közre.

(hp)
 

A 007 Nincs idő meghalni a franchise első olyan filmje, melyben kubai származású az egyik Bond-lány. A Palomát alakító Ana de Armas egyébként maga is kubai származású.

(hp)