Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
Vélemények
23
Képek
10
Videók
Daniel Craig
Daniel Craig
Daniel Craig
Daniel Craig
Cary Fukunaga
Léa Seydoux
Ana de Armas
Daniel Craig
 

A 007 Nincs idő meghalni Daniel Craig ötödik, egyben utolsó James Bond-filmje. A Craig nevével fémjelzett éra a 2006-os Casino Royale-lal vette kezdetét. A franchise történetében korábban még soha nem fordult elő, hogy Bondot ilyen hosszú ideig ugyanaz a színész játssza. Ugyanakkor, bár Roger Moore tizenkét évig alakította a brit titkosügynököt, ez idő alatt hét Bond-filmben tűnt fel, míg Sean Connery hatban.

(hp)
 

A maga 52 évével Roger Moore és Sean Connery után Daniel Craig a harmadik legidősebb színész, aki valaha eljátszotta James Bondot. Moore 57, míg Connery 53 volt, amikor utoljára James Bondot alakította.

(hp)
 

Cary Fukunaga az első amerikai direktor, aki James Bond-filmet rendezett, egyúttal az első ázsiai felmenőkkel rendelkező rendező a franchise történetében.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.