Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
5
Vélemények
22
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Scramananga   2016. 09. 09.

legújabb vélemény

A második legrosszabb Bond film. És a második leg-Bondtalanabb Bond film is. Meg is magyarázom: ez egy vígjáték, csak nem humoros. A film mellőzi a feszültséget, a jó alakításokat, és az érdekes történetet, ehelyett valami buta, viccesnek szánt, elcsépelt, borzalmas effektekkel operáló, lagymatag ***** kapunk, amire sosem volt szükségünk. Ahogy Connery-nek sem arra, hogy visszatérjen

 
Yosihiro   2016. 05. 18.

Sean C. az egyik kedvenc szinészem ezért ez a film is szerintem nélküle unalmas lenne. A Bond filmek között ez a régebbi szériához tartozik és mondjuk az akkori kor követelményeinek igazán megfelelet. Mai szemmel nézve gyengécske de jól lehet rajta szórakozni. Üdv Yosi


 
chelseakori   2015. 02. 14.

Lazenby után Sean Connery méltó módon tért vissza James Bond bőrébe. Mindenkinek ajánlom,bár a Las Vegasi autósjelenetnél több hibát is fellehet fedezni,amit kár volt a filmben benne hagyni.

 
Svastitsd   2016. 02. 13.

Mai szemmel nézve már kicsit lassú, hiszen régebben sokkal lassabbak voltak a filmek. A történet nagyon jó, ahogy a James Bondoknál ezt megszoktuk, bár nekem nem a kedvencem.

 
pqrs   2016. 01. 24.

Connery visszatért, bár ne tette volna! Az előző film a Goldfingerhez hasonlóan örök klasszikus volt, ez viszont a Bond-filmek legmélyebb bugyraiba kerül. Connery Bondot alapjaiban értelmezi félre, mikor nyugdíjas texasi marhapásztorként igyekszik eladni.

Sean Connery
Sean Connery
Sean Connery
Sean Connery
Sean Connery

A film összbevétele 116 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Ez a 7. hivatalos James Bond-film a szériában.

(Bogi87)
 

Két Bond-lány szerepel a filmben.

(Bogi87)
 

A 2. film, melynek főcím zenéjét Shirley Bassey komponálta meg.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.