Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
6
Vélemények
22
Képek
2
Videók
 
dailyfilmsan   2020. 05. 22.

legújabb vélemény

0

Egy probléma van ezzel a James Bond résszel, de az nagy és az nem más mint az hogy ugyan az szinte mint az ez előtti. James híres arról ahogyan nőkkel bánik és nem a csábítási technikáira akarok utalni hanem a hatásos rendre teremtésre néhány pofonna... több»

 
Yosihiro   2016. 05. 18.

0

Sean C. az egyik kedvenc szinészem ezért ez a film is szerintem nélküle unalmas lenne. A Bond filmek között ez a régebbi szériához tartozik és mondjuk az akkori kor követelményeinek igazán megfelelet. Mai szemmel nézve gyengécske de jól lehet rajta szórakozni. Üdv Yosi


 
Scramananga   2016. 09. 09.

0

A második legrosszabb Bond film. És a második leg-Bondtalanabb Bond film is. Meg is magyarázom: ez egy vígjáték, csak nem humoros. A film mellőzi a feszültséget, a jó alakításokat, és az érdekes történetet, ehelyett valami buta, viccesnek szánt, elcs... több»

 
chelseakori   2015. 02. 14.

1

Lazenby után Sean Connery méltó módon tért vissza James Bond bőrébe. Mindenkinek ajánlom,bár a Las Vegasi autósjelenetnél több hibát is fellehet fedezni,amit kár volt a filmben benne hagyni.

 
Svastitsd   2016. 02. 13.

0

Mai szemmel nézve már kicsit lassú, hiszen régebben sokkal lassabbak voltak a filmek. A történet nagyon jó, ahogy a James Bondoknál ezt megszoktuk, bár nekem nem a kedvencem.

 
pqrs   2016. 01. 24.

0

Connery visszatért, bár ne tette volna! Az előző film a Goldfingerhez hasonlóan örök klasszikus volt, ez viszont a Bond-filmek legmélyebb bugyraiba kerül. Connery Bondot alapjaiban értelmezi félre, mikor nyugdíjas texasi marhapásztorként igyekszik eladni.

Galéria (22)

Sean Connery
Sean Connery
Sean Connery
Sean Connery
Sean Connery

Videók (2)

A film összbevétele 116 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Ez a 7. hivatalos James Bond-film a szériában.

(Bogi87)
 

Két Bond-lány szerepel a filmben.

(Bogi87)
 

A 2. film, melynek főcím zenéjét Shirley Bassey komponálta meg.

(Bogi87)
 

Az idősebb Bond-lány a 31 éves Jill St. John volt, mint Tiffany Case.

(Bogi87)
 

A fiatalabb Bond-lány a 25 éves Lana Wood volt, mint Plenty O’Toole.

(Bogi87)
 

Bruce Cabot utolsó filmszerepe volt halála előtt.

(Bogi87)
 

Paul Williams zenészt kérték fel eredetileg Mr. Wint szerepére, ám az anyagiakban nem tudott megegyezni a producerekkel, így végül Bruce Glover kapta meg a karaktert.

(Bogi87)
 

Putter Smith jazz zenészt Harry Saltzman felkérte, hogy alakítsa Mr. Kidd karakterét.

(Bogi87)
 

David Bauer, aki Morton Slumber-t játszotta el, korábban, a Csak kétszer élsz című flmben már feltűnt, mint amerikai diplomata, ám a stáblistában nem szerepelt.

(Bogi87)
 

Michael Gambon neve is felmerült James Bond megformálására, ám ő rossz közérzetre hivatkozva visszautasította a szerepet.

(Bogi87)