Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

James Bond: Gyémántok az örökkévalóságnak (1971)

Diamonds Are Forever
Filmadatlap
 
29
Szereplők
8
Vélemények
22
Képek
2
Videók

Galéria (22)

Sean Connery
Sean Connery
Sean Connery
Sean Connery
Sean Connery

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory   2021. 03. 07.

legújabb vélemény

1

Jill St. John és Sean Connery. A skót lovag, akihez odadobnak egy formás csajt, és kész is van egy 007-es rész. Izgalmas, pikírt, poénos és kicsit szatirikus a film, de teljesen nézhető. Egy vérbeli krimi a hetvenes évekből.

 
Yosihiro   2016. 05. 18.

0

Sean C. az egyik kedvenc szinészem ezért ez a film is szerintem nélküle unalmas lenne. A Bond filmek között ez a régebbi szériához tartozik és mondjuk az akkori kor követelményeinek igazán megfelelet. Mai szemmel nézve gyengécske de jól lehet rajta szórakozni. Üdv Yosi

 
dailyfilmsan   2020. 05. 22.

0

Egy probléma van ezzel a James Bond résszel, de az nagy, és az nem más, mint az, hogy ugyanaz szinte, mint az ez előtti. James híres arról, ahogyan a nőkkel bánik, és nem a csábítási technikáira akarok utalni, hanem a hatásos rendre teremtésre néhány... több»

 
elekm90   2021. 02. 04.

0

Rém gyenge és erőltetett rész, visszalépés minden korábbi részhez képest. A történet egészen jól indul, de hamar röhejessé válik. Az akciók egy autós üldözést leszámítva nevetségesek (pl. a harc a két "akrobata" hölggyel), a Bond-lány is egy naiva, ... több»

 
Scramananga   2016. 09. 09.

0

A második legrosszabb Bond film. És a második leg-Bondtalanabb Bond film is. Meg is magyarázom: ez egy vígjáték, csak nem humoros. A film mellőzi a feszültséget, a jó alakításokat, és az érdekes történetet, ehelyett valami buta, viccesnek szánt, elcs... több»

 
chelseakori   2015. 02. 14.

1

Lazenby után Sean Connery méltó módon tért vissza James Bond bőrébe. Mindenkinek ajánlom,bár a Las Vegasi autósjelenetnél több hibát is fellehet fedezni,amit kár volt a filmben benne hagyni.

 
Svastitsd   2016. 02. 13.

0

Mai szemmel nézve már kicsit lassú, hiszen régebben sokkal lassabbak voltak a filmek. A történet nagyon jó, ahogy a James Bondoknál ezt megszoktuk, bár nekem nem a kedvencem.

A film összbevétele 116 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film Las Vegas-i forgatása alatt Sean Connery olyan jól érezte magát, hogy gyakorlatilag alig aludt: éjszaka forgatott, nappal pedig élvezte a város adta lehetőséget (show-műsorok látogatása, golfozás, játékgépek használata voltak a kedvenc időtöltései).

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez a 7. hivatalos James Bond-film a szériában.

(Bogi87)
 

Két Bond-lány szerepel a filmben.

(Bogi87)
 

A 2. film, melynek főcím zenéjét Shirley Bassey komponálta meg.

(Bogi87)
 

Az idősebb Bond-lány a 31 éves Jill St. John volt, mint Tiffany Case.

(Bogi87)