Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
5
Vélemények
22
Képek
2
Videók
 
Yosihiro   2016. 05. 18.

Sean C. az egyik kedvenc szinészem ezért ez a film is szerintem nélküle unalmas lenne. A Bond filmek között ez a régebbi szériához tartozik és mondjuk az akkori kor követelményeinek igazán megfelelet. Mai szemmel nézve gyengécske de jól lehet rajta szórakozni. Üdv Yosi

 
Scramananga   2016. 09. 09.

A második legrosszabb Bond film. És a második leg-Bondtalanabb Bond film is. Meg is magyarázom: ez egy vígjáték, csak nem humoros. A film mellőzi a feszültséget, a jó alakításokat, és az érdekes történetet, ehelyett valami buta, viccesnek szánt, elcsépelt, borzalmas effektekkel operáló, lagymatag ***** kapunk, amire sosem volt szükségünk. Ahogy Connery-nek sem arra, hogy visszatérjen


 
chelseakori   2015. 02. 14.

Lazenby után Sean Connery méltó módon tért vissza James Bond bőrébe. Mindenkinek ajánlom,bár a Las Vegasi autósjelenetnél több hibát is fellehet fedezni,amit kár volt a filmben benne hagyni.

 
Svastitsd   2016. 02. 13.

Mai szemmel nézve már kicsit lassú, hiszen régebben sokkal lassabbak voltak a filmek. A történet nagyon jó, ahogy a James Bondoknál ezt megszoktuk, bár nekem nem a kedvencem.

 
pqrs   2016. 01. 24.

Connery visszatért, bár ne tette volna! Az előző film a Goldfingerhez hasonlóan örök klasszikus volt, ez viszont a Bond-filmek legmélyebb bugyraiba kerül. Connery Bondot alapjaiban értelmezi félre, mikor nyugdíjas texasi marhapásztorként igyekszik eladni.

Sean Connery
Sean Connery
Sean Connery
Sean Connery
Sean Connery

A film összbevétele 116 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Ez a 7. hivatalos James Bond-film a szériában.

(Bogi87)
 

Két Bond-lány szerepel a filmben.

(Bogi87)
 

A 2. film, melynek főcím zenéjét Shirley Bassey komponálta meg.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.