Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
72

A holnap markában (1997)

Tomorrow Never Dies
Filmadatlap
 
28
Szereplők
9
Vélemények
18
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Filmelemző   2018. 05. 08.

legújabb vélemény

Minden idők harmadik legjobb James Bond filmje az Aranyszem és a Magányos ügynök után. Teri Hatcher itt még fénykorában látható és az egyik legszebb Bond girl. Nagyon jó a sztori is: a nagyhatalmakat önös érdekből összeugrasztó média-mogul leleplezése. Látványosak az akciól, Brosnan az elegánsan sportos és stílusos brit ügynök megformálója. Értékelésem: 8 / 10 pont.

 
Yosihiro   2016. 05. 19.

Én lehúztam ezt a Bond filmet mert hiába a remek akció jelenetek a történet gyenge és a szereplők sem alakítanak maradandót ezen kellett volna finomítani. Üdv Yosi


 
Scramananga   2016. 09. 17.

Az átlagnál jobb. Nincs benne igazán maradandó jelenet, alakítás, vagy bármilyen különleges dolog, mégis egy jó film. Aktuális a témája, a szereplők, és a karakterek jól vannak kitalálva. A zene is testszett nekem, viszont a Bond-lány, egyáltalán nem volt különleges. Ugyanez vonatkozik a hencmanre, aki egy sablongonosz. Ennek ellenére érdemes megnézni, nekem bejött.

 
Terminátor6   2018. 03. 11.

Méltó darabja James Bond küldetéseinek. Sikerült egy kis társadalomkritikát is becsempészni a hatalmas akcióorgia mögé.A másik nagy pozitívum, hogy ismét sikerült egy remek ellenfelet találni Bondnak, mégpedig Jonathan Pryce személyében. Az akciók tényleg látványosak, indokolják a 110 millió dolláros költségvetést, itt külön kiemelném a Bmw-s üldözést, ami az egyik legjobb Bond akciójelenet számomra. Nem hittem volna, hogy a média hataloméhségét egy James Bond film fogja bemutatni, de nagyon örültem, hogy végre némi mondanivalót is kaptunk. A színészekre sem lehet panasz, mindenki tudja a dolgát a filmben. Bond rajongóknak ajánlott a megtekintés. 7/10

 
film kedvelő   2016. 12. 25.

A második legjobb Pierce Brosnanas. Tipikus James Bondos film, de mégis kiemelkedik mind közül. Nagyon feszült állapotba hozza az embert és amiben különbözik jelentősen a többitől az, hogy el is gondolkodtatja az embert.

Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Desmond Llewelyn
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Michelle Yeoh

A film összbevétele 221 300 000 dollár volt (imdb.com).

 

Roger Spottiswoode egyetlen James Bond-film rendezése.

(Bogi87)
 

Roger Ebert, a Chicago Sun-Times kritikusa 3 csillagot adott rá a maximális 4-ből.

(Bogi87)
 

PlayStation videojáték formájában is megjelent a történet.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.