Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
18
Képek
2
Videók
 
sptt   2020. 07. 15.

legújabb vélemény

Egy Bond-film többnyire alapból jobb az átlagosnál, mert olyan trükkök, olyan akciójelenetek és technikai dolgok vannak benne, amelyek kiemelik őket egy átlagos akciófilm kliséjéből. Ugyanakkor azt vettem észre, hogy maga a film, a sztori, az akcióje... több»

 
Filmelemző   2018. 05. 08.

Minden idők harmadik legjobb James Bond filmje az Aranyszem és a Magányos ügynök után. Teri Hatcher itt még fénykorában látható és az egyik legszebb Bond girl. Nagyon jó a sztori is: a nagyhatalmakat önös érdekből összeugrasztó média-mogul leleplezés... több»


 
Yosihiro   2016. 05. 19.

Én lehúztam ezt a Bond filmet mert hiába a remek akció jelenetek a történet gyenge és a szereplők sem alakítanak maradandót ezen kellett volna finomítani. Üdv Yosi

 
Scramananga   2016. 09. 17.

Az átlagnál jobb. Nincs benne igazán maradandó jelenet, alakítás, vagy bármilyen különleges dolog, mégis egy jó film. Aktuális a témája, a szereplők, és a karakterek jól vannak kitalálva. A zene is testszett nekem, viszont a Bond-lány, egyáltalán nem... több»

 
Terminátor6   2018. 03. 11.

Méltó darabja James Bond küldetéseinek. Sikerült egy kis társadalomkritikát is becsempészni a hatalmas akcióorgia mögé.A másik nagy pozitívum, hogy ismét sikerült egy remek ellenfelet találni Bondnak, mégpedig Jonathan Pryce személyében. Az akciók té... több»

 
film kedvelő   2016. 12. 25.

A második legjobb Pierce Brosnanas. Tipikus James Bondos film, de mégis kiemelkedik mind közül. Nagyon feszült állapotba hozza az embert és amiben különbözik jelentősen a többitől az, hogy el is gondolkodtatja az embert.

 
Svastitsd   2016. 02. 13.

Kicsit túl nagy szerepet kapnak már a modernebbnél modernebb kütyük, emiatt nehezebb érteni mit is csinálnak éppen a szereplők, mi a céljuk. Egyébként zseniális a film, főleg a főgonosz.

Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Desmond Llewelyn
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Pierce Brosnan
Michelle Yeoh

A film összbevétele 221 300 000 dollár volt (imdb.com).

 

Roger Spottiswoode egyetlen James Bond-film rendezése.

(Bogi87)
 

Roger Ebert, a Chicago Sun-Times kritikusa 3 csillagot adott rá a maximális 4-ből.

(Bogi87)
 

PlayStation videojáték formájában is megjelent a történet.

(Bogi87)
 

Az első James Bond film, melynek történetét a bemutatást követően Raymond Benson megírta regény formájában.

(Bogi87)
 

Állítólag Natasha Henstridge is esélyes volt rá, hogy Bond-lányt alakíthat a filmben.

(Bogi87)
 

The Mask of Zorro c. film miatt utasította el Anthony Hopkins a filmszerepet.

(Bogi87)
 

Actress Sela Ward is kis híján szerepet kapott a filmben, de túl idősnek találták. Azt mondták neki, hogy a 10 évvel fiatalabb énje kellene a filmbe.

(Bogi87)
 

Teri Hatcher később megbánta, hogy eljátszotta Paris karakterét, ugyanis szerinte igen mesterkélt figura volt, nem járt elégedettséggel számára a megformálása.

(Bogi87)
 

Teri Hatcher 3 hónapos terhes volt, mikor megkezdődött a forgatás, de ez nem befolyásolta a produkció gyártási idejét.

(Bogi87)
 

Götz Otto-t, mikor behívták a válogatásra, azt mondták neki, 20 másodpercet kap, hogy bemutatkozzon. A színész ekkor ezt mondta: "Nagy vagyok, rossz vagyok, német vagyok." Megkapta a szerepet.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.