Rólam

Szeretem a filmeket és szeretek írni is róluk, amióta pedig ezt a kettőt össze tudom egyeztetni (és egyszerre művelni), azóta a blogolás örömforrássá vált számomra. Oldlalam: filmelemzoiro.blog.hu. Itt mindig az őszinte véleményemet írom. A másik két felület ahol megjelenek: Filmek röviden blog és a Filmworlds blog. Mindegyiken "Filmelemző" a nick nevem. Email: [email protected].
 

Vélemények (272)

2023. 07. 03.
A legjobb netflix sorozat
Jó ideje vagyok netflixes, és rengeteg sorozatot láttam itt, de eddig messze ez volt a legjobb. Az első két évad óriási, a harmadik is még elmegy, aztán a negyedik és ötö... több»
2023. 07. 01.
Lazulás zombikkal egy horror-vígjátékban
Kimondottan fura, ha valaki a zombikat összeköti a nevetéssel, vagy a horrort a vígjátékkal. Ebben az esetben azonban Edgar Wright filmjében, a Haláli hullák hajnalában ... több»
2023. 06. 30.
Izgalmas, látványos és fantasztikus
Noha ez a film igazi klasszikusnak számít, hiszen 1989-ben forgatta James Cameron (korunk egyik legjobb rendezője), még mindig elég pörgősnek számít ahhoz, hogy minden ko... több»
2023. 06. 30.
Az egyik legjob krimi-thriller az elmúlt hat-nyolc évből
Kriminek lehetne nevezni a Wind Rivert, ha nem lenne benne a különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság, és nem lenne a végén a fegyveres összecsapás. Kriminek is nagy... több»
2023. 06. 30.
Próbál misztikus lenni
A Kopogás a kunyhóban M. Night Shyamalan kevésbé jól sikerült filmje, melyet erőltetéssel szülhetett meg, nagyon nehezen és nyögvenyelősen. Bár az alaptörténet lehetne ak... több»
Casablanca (1942)
A szikla (1996)