Walter, a középiskolai kémiatanár épp 50. születésnapját ünnepelné, amikor megtudja, hogy tüdőrákban szenved, és mivel a betegsége már a végső stádiumban jár, alig egy éve van hátra. A férfi szeretné halála után biztonságban tudni várandós feleségét és fiát, ezért megpróbál minél több pézt… több»
Néhány jó barátom ajánlotta ezt a sorozatot, és az ő unszolásukra kezdtem el nézni. Az elsé évad szerintem nagyon döcögős, nem is igazán értettem, hova az a nagy felhajtás, ami ezt a sorozatot körüllengi. De, atyaég, a továbbiakban én csak kapkodtam a fejem, hihetetlen hogy egyszerrre mennyire drámai és perszer izgalmasan akciódús tud lenni a Totál szívás. Ez a sorozat egyszerűen nagyon széles nézőközönséget tud lefedni.
Tudom, hogy az első évad nagyon lapos és lassú, de hidd el nekem, hogy utána beindul a második évad, és életed egyik legjobb sorozatát fogod látni. Ha tetszett a sorozat, akkor pedig vesd bele magad kedvenc ügyvédünk történetébe, a Better Call Saul c. sorozat csak rád vár!
A sorozat készítői nem tervezték a főszereplő, Walter White karakterét Bryan Cranston színészre írni. Az eredeti elképzelésük az volt, hogy a szerepet a "Malcolm in the Middle" című vígjátéksorozatukból ismert Bryan Cranston fia, Frankie Muniz kapja meg. Azonban Muniz túl fiatalnak tűnt a szerepre, és így Cranston került szóba a szerepre. A színész teljesítménye azonban olyan lenyűgöző volt, hogy végül ő játszotta Walter Whitet, és a karaktere az egyik legikonikusabb szereplővé vált a sorozatban.
(Informer2)A Jesse és Tuco közötti verekedés során Aaron Paul eszméletét vesztette, agyrázkódást szenvedett.
(Dens18)A sorozat új-mexikói helyszíni forgatása epizódonként nagyjából 1 millió dollárt pumpált a helyi gazdaságba.
(Dens18)6 szereplő, akik a sorozat összes részében (62 epizód) feltűntek: Bryan Cranston (Walter White) , Aaron Paul (Jesse Pinkman) , Anna Gunn (Skyler White), Betsy Bradnt (Marie Scrader), RJ Mitte (Walter White, Jr.) , Dean Norris (Hank Schrader).
(Dens18)Bryan Cranston (Walter White) a valóságban tud metamfetamint készíteni . A sorozat miatt tanulta meg, hogy minél élethűbben tudja azt bemutatni .
(Dens18)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »