Totál szívás (2008-2013)

Breaking Bad

TARTALOM

Walter, a középiskolai kémiatanár épp 50. születésnapját ünnepelné, amikor megtudja, hogy tüdőrákban szenved, és mivel a betegsége már a végső stádiumban jár, alig egy éve van hátra. A férfi szeretné halála után biztonságban tudni várandós feleségét és fiát, ezért megpróbál minél több pézt… több»

Balázs399946   2023. 04. 28.

Halál

Dögunalom.

Szilonka   2016. 04. 10.

Lassan csörgedező sorozat. Az eleje, mondjuk első évad és a vége 4-5. évad ami izgalmas és lényegi történés is van. Közte csak szenvedés van, ami nem viszi előre a dolgokat.

Deku   2017. 08. 19.

Nem vitatom a sorozat létjogosultságát mert csak egy részt láttam belőle. Viszont sajnos a pilot rész után nem fogott meg eléggé ezért nem tudtam folytatni sem.

csd   2020. 10. 23.

Széles érzelmi skála

Néhány jó barátom ajánlotta ezt a sorozatot, és az ő unszolásukra kezdtem el nézni. Az elsé évad szerintem nagyon döcögős, nem is igazán értettem, hova az a nagy felhajtás, ami ezt a sorozatot körüllengi. De, atyaég, a továbbiakban én csak kapkodtam a fejem, hihetetlen hogy egyszerrre mennyire drámai és perszer izgalmasan akciódús tud lenni a Totál szívás. Ez a sorozat egyszerűen nagyon széles nézőközönséget tud lefedni.

Képkockák   2021. 11. 16.

Tarts ki!

Tudom, hogy az első évad nagyon lapos és lassú, de hidd el nekem, hogy utána beindul a második évad, és életed egyik legjobb sorozatát fogod látni. Ha tetszett a sorozat, akkor pedig vesd bele magad kedvenc ügyvédünk történetébe, a Better Call Saul c. sorozat csak rád vár!

indingo   2017. 04. 11.

Nem tudom én nem voltam tőle annyira elájulva. Középszerű történet, unalmasan tálalva. az első pár rész még tetszett, de utána csak helyenként volt benne izgalom.

Orosz István   2017. 06. 06.

Az eleje nagyon vontatott volt számomra, nagy kínkeservesen tudtam végignézni aztán csodák csodájára azon kaptam magam hogy egyre jobban élvezem, és függök is tőle.

A sorozat készítői nem tervezték a főszereplő, Walter White karakterét Bryan Cranston színészre írni. Az eredeti elképzelésük az volt, hogy a szerepet a "Malcolm in the Middle" című vígjátéksorozatukból ismert Bryan Cranston fia, Frankie Muniz kapja meg. Azonban Muniz túl fiatalnak tűnt a szerepre, és így Cranston került szóba a szerepre. A színész teljesítménye azonban olyan lenyűgöző volt, hogy végül ő játszotta Walter Whitet, és a karaktere az egyik legikonikusabb szereplővé vált a sorozatban.

(Informer2)

A Jesse és Tuco közötti verekedés során Aaron Paul eszméletét vesztette, agyrázkódást szenvedett.

(Dens18)

A sorozat új-mexikói helyszíni forgatása epizódonként nagyjából 1 millió dollárt pumpált a helyi gazdaságba.

(Dens18)

6 szereplő, akik a sorozat összes részében (62 epizód) feltűntek: Bryan Cranston (Walter White) , Aaron Paul (Jesse Pinkman) , Anna Gunn (Skyler White), Betsy Bradnt (Marie Scrader), RJ Mitte (Walter White, Jr.) , Dean Norris (Hank Schrader).

(Dens18)

Bryan Cranston (Walter White) a valóságban tud metamfetamint készíteni . A sorozat miatt tanulta meg, hogy minél élethűbben tudja azt bemutatni .