Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Feketelista (2013-2021)

The Blacklist
Filmadatlap
 
138
Szereplők
20
Vélemények
300
Képek
7
Videók

Galéria (300)

Videók (7)

 
Barta Attila   2022. 01. 09.

legújabb vélemény

0
Tetszett

Kár, hogy csak az első 2 évad szinkronos! Az első két évadot végig is néztem! Nekem nagyon tetszett! Pláne a főszereplő karaktere!

 
beero88   2016. 01. 17.

1

Hmm hol is kezdhetném? Maga a sorozat ahogy elkezdődött már megvett kilóra a főszereplővel mert nagyon hozta a formát. Néha ami talán nem tetszett az csak annyi, hogy túl idegeneknek tűntek a karakterek, nem volt meg bennük az egymás iránti elkötelezettség. Ami idővel változik.

 
Képkockák   2021. 10. 26.

1

Az első rész feléig bírtam. A következő lépést mindig tudtam... Ha az első rész nem tud elég érdekes és misztikus lenni egy thriller/krimi esetében, akkor borítékolható, hogy nem fogom folytatni.

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Nagyon bitangos kis története van a Blacklist-nek. Eleinte voltak kétségeim magával a csapattal kapcsolatban viszont Reddington lehengerlő stílusa mindent vitt.

 
Gigi   2017. 01. 15.

0

Én többet vártam tőle, csalódás volt. Valahogy a karakterekhez nem tudtam megfelelően kapcsolódni, és nem tudott elvarázsolni.

 
bgnz367   2017. 04. 19.

0

A Feketelistában a nézőt azonnal megfogja Red karaktere. Szép lassan pedig olyan sztorit kerekítenek aminek rejtélye a nézőt nem is ereszti el. Akció kedvelőknek kötelező darab.

 
Az amatőr   2018. 06. 10.

0

Eléggé bírtam ezt a sorozatot. Kár, hogy csak az első két évadot adták le a tévében magyarul. Kétségtelenül James Spader viszi a hátán a nagyját, de azért nem mondanám, hogy csak miatta néztem. Szerintem Megan Boone is megérdemli a kiemelést Elizabet... több»

 

Amir Arison (Aram Mojtabai) az első évadban még csak alkalmi szereplő volt.

(Archívum)
 

Megan Boone bevallotta, hogy amikor valamiért nagyon ideges lesz, popcornt kezd enni és egyszerűen képtelen leállni. Egyik alkalommal még majdnem meg is fulladt.

(Archívum)
 

Parminder Nagra színésznő összeházasodott James Stenson fotóssal, azonban három évvel később elváltak.

(Archívum)
 

Attól függetlenül, hogy Ryan Eggold (Tom) szemüveget visel, kitűnő a látása. Lézeres szemműtétet végeztetett el, azonban mikor jelentkezett a szerepre, szemüveget viselt, így még inkább hasonlított egy tanárra.

(Archívum)
 

Ryan Eggold-nak van egy önéletrajzi könyve, amit Howard Sosa írt.

(Archívum)