Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Feketelista (2013-2021)

The Blacklist
Filmadatlap
 
138
Szereplők
17
Vélemények
300
Képek
7
Videók

Galéria (300)

Videók (7)

 
Az amatőr   2018. 06. 10.

legújabb vélemény

0

Eléggé bírtam ezt a sorozatot. Kár, hogy csak az első két évadot adták le a tévében magyarul. Kétségtelenül James Spader viszi a hátán a nagyját, de azért nem mondanám, hogy csak miatta néztem. Szerintem Megan Boone is megérdemli a kiemelést Elizabet... több»

 
beero88   2016. 01. 17.

1

Hmm hol is kezdhetném? Maga a sorozat ahogy elkezdődött már megvett kilóra a főszereplővel mert nagyon hozta a formát. Néha ami talán nem tetszett az csak annyi, hogy túl idegeneknek tűntek a karakterek, nem volt meg bennük az egymás iránti elkötelezettség. Ami idővel változik.

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Nagyon bitangos kis története van a Blacklist-nek. Eleinte voltak kétségeim magával a csapattal kapcsolatban viszont Reddington lehengerlő stílusa mindent vitt.

 
Gigi   2017. 01. 15.

0

Én többet vártam tőle, csalódás volt. Valahogy a karakterekhez nem tudtam megfelelően kapcsolódni, és nem tudott elvarázsolni.

 
bgnz367   2017. 04. 19.

0

A Feketelistában a nézőt azonnal megfogja Red karaktere. Szép lassan pedig olyan sztorit kerekítenek aminek rejtélye a nézőt nem is ereszti el. Akció kedvelőknek kötelező darab.

 
Mr. Z   2015. 06. 05.

1

Azt kaptam amit vártam, sőt talán még többet is. Tetszett ez a szemléletváltás a többi sorozathoz képest, abban a tekintetben, hogy itt most egy bűnöző a főszereplő. Imádom és várom nagyon a folytatását :)

 
neeta92   2015. 06. 20.

1

Rögtön az első rész a rabjává tett. Nem tudtam mi olyan megkapó a sorozatban, aztán rájöttem, hogy elsősorban Reddington személye az ami nagyon magával ragad. Az egész nyomozós dolog nagyon érdekes a főszálat sem felejtik el. Nekem nagyon tetszik.

 

Amir Arison (Aram Mojtabai) az első évadban még csak alkalmi szereplő volt.

(Archívum)
 

Megan Boone bevallotta, hogy amikor valamiért nagyon ideges lesz, popcornt kezd enni és egyszerűen képtelen leállni. Egyik alkalommal még majdnem meg is fulladt.

(Archívum)
 

Parminder Nagra színésznő összeházasodott James Stenson fotóssal, azonban három évvel később elváltak.

(Archívum)
 

Attól függetlenül, hogy Ryan Eggold (Tom) szemüveget visel, kitűnő a látása. Lézeres szemműtétet végeztetett el, azonban mikor jelentkezett a szerepre, szemüveget viselt, így még inkább hasonlított egy tanárra.

(Archívum)
 

Ryan Eggold-nak van egy önéletrajzi könyve, amit Howard Sosa írt.

(Archívum)