Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86

Feketelista (2013)

The Blacklist
Filmadatlap
 
126
Szereplők
20
Vélemények
15
Képek
4
Videók
 
beero88   2016. 01. 17.

Hmm hol is kezdhetném? Maga a sorozat ahogy elkezdődött már megvett kilóra a főszereplővel mert nagyon hozta a formát. Néha ami talán nem tetszett az csak annyi, hogy túl idegeneknek tűntek a karakterek, nem volt meg bennük az egymás iránti elkötelezettség. Ami idővel változik.

 
Deku   2017. 08. 21.

Nagyon bitangos kis története van a Blacklist-nek. Eleinte voltak kétségeim magával a csapattal kapcsolatban viszont Reddington lehengerlő stílusa mindent vitt.


 
Mafab.hu Nézhetetlen  2015. 02. 09.

James Spader iszonyatosan jól alakítja a karakterét, minden szónak jelentősége van, amit kiejt a száján, minden kiskaput megtalál, és az ujja köré csavar mindenkit. Izgalmas sorozat, itt tuti nem találja ki a néző, hogy mi fog következni.

 
bgnz367   2017. 04. 19.

A Feketelistában a nézőt azonnal megfogja Red karaktere. Szép lassan pedig olyan sztorit kerekítenek aminek rejtélye a nézőt nem is ereszti el. Akció kedvelőknek kötelező darab.

 
Gigi   2017. 01. 15.

Én többet vártam tőle, csalódás volt. Valahogy a karakterekhez nem tudtam megfelelően kapcsolódni, és nem tudott elvarázsolni.

Megan Boone
James Spader
James Spader
Megan Boone
James Spader
Megan Boone
James Spader
James Spader
James Spader
Megan Boone
James Spader
James Spader
Diego Klattenhoff
James Spader
Diego Klattenhoff
Megan Boone
Ryan Eggold
Megan Boone
Ryan Eggold
 

Amir Arison (Aram Mojtabai) az első évadban még csak alkalmi szereplő volt.

(mdlg4th )
 

Megan Boone bevallotta, hogy amikor valamiért nagyon ideges lesz, popcornt kezd enni és egyszerűen képtelen leállni. Egyik alkalommal még majdnem meg is fulladt.

(mdlg4th )
 

Parminder Nagra színésznő összeházasodott James Stenson fotóssal, azonban három évvel később elváltak.

(mdlg4th )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.