Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
102
Szereplők
18
Vélemények
124
Képek
1
Videók
 
VvV   2020. 09. 15.

legújabb vélemény

Remek sorozat volt. Tim Roth remek volt a főszereplő megmondó embernek. Erős karakter sugárzott belőle. Érdekesek voltak a részek, csak ajánlani tudom.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

Tim Roth kiválóan játszik a sorozatban és alapséma is tetszik, amire az egész történetet építik a rendezők.


 
Deku   2017. 08. 21.

A pilot része azonnal megfogott, a karakterek tökéletes voltak és meg kell hagyni nekem ez a fajta történet is bejövős volt. Lehet, hogy fantáziadús és kitaláció a többsége de akkor is.

 
beero88   2016. 01. 17.

Nagyon belevaló sorozat, igazán azoknak tetszhet akik szeretnek kicsit belegondolni az olyan dolgokba amik talán elsőre túlzásnak tűnnek. Szerintem lehet alapja annak amit ez a történet ad.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 18.

Nem rossz sorozat, de valahogy olyan Mentalista utánérzete van az egész sorozatnak stílusában. Izgalmas ahogy felgöngyölítik a bűnügyeket, de ahogy pörögnek a részek egyre jobban észrevehető a séma a részekben és ez által már unalmassá és elcsépelté kezd válni. Egyszernézős szerintem.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Az egyik kedvenc sorozatom. Remekül eltalálták a karaktereket és nem unalmasak a részek sem. Csak ajánlani tudom.

 
bgnz367   2017. 04. 19.

Izgalmas és igazán egyedi sorozat. A maga különleges módszerével. Nagyon egyedi dolgokat tud mutatni és ettől szerethetővé válik. Ráadásul főszereplőnk nagyon ügyesen van összerakva. Nagyon tetszett.

Mekhi Phifer
Brendan Hines
Brendan Hines
Mekhi Phifer
Jessica Parker Kennedy
Brendan Hines
Brendan Hines
Mekhi Phifer
Jessica Parker Kennedy
Brendan Hines
Brendan Hines
Brendan Hines
Brendan Hines
Brendan Hines
Brendan Hines
Brendan Hines
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.