Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Hazudj, ha tudsz! (2009-2011)

Lie to Me
Filmadatlap
 
102
Szereplők
19
Vélemények
124
Képek
1
Videók

Galéria (124)

Mekhi Phifer
Brendan Hines
Brendan Hines
Mekhi Phifer
Jessica Parker Kennedy
Brendan Hines
Brendan Hines
Mekhi Phifer
Jessica Parker Kennedy
Brendan Hines
Brendan Hines
Brendan Hines
Brendan Hines
Brendan Hines
Brendan Hines
Brendan Hines

Videók (1)

 
indingo   2020. 10. 02.

legújabb vélemény

1

Tim Roth kellően karizmatikus színész volt a főszerepre. Az ötlet szerintem tök jó és az egyes részek is izgalmasak voltak.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

1

Az egyik kedvenc sorozatom. Remekül eltalálták a karaktereket és nem unalmasak a részek sem. Csak ajánlani tudom.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

0

Tim Roth kiválóan játszik a sorozatban és alapséma is tetszik, amire az egész történetet építik a rendezők.

 
VvV   2020. 09. 15.

1

Remek sorozat volt. Tim Roth remek volt a főszereplő megmondó embernek. Erős karakter sugárzott belőle. Érdekesek voltak a részek, csak ajánlani tudom.

 
Deku   2017. 08. 21.

0

A pilot része azonnal megfogott, a karakterek tökéletes voltak és meg kell hagyni nekem ez a fajta történet is bejövős volt. Lehet, hogy fantáziadús és kitaláció a többsége de akkor is.

 
Alexa   2018. 11. 04.

1

Kivalo alakitas Tim Roth-tol, aki inkabb idegesito, de megis sikeres minden tetteben, mert annyira vagja az emberi viselkedes mukodeset. Erdekes esetek, elgondolkoztato tortenetek. Kar, hogy csak 3 evadot csinaltak :(

 
Ms. Akárki   2019. 08. 18.

0

Nem rossz sorozat, de valahogy olyan Mentalista utánérzete van az egész sorozatnak stílusában. Izgalmas ahogy felgöngyölítik a bűnügyeket, de ahogy pörögnek a részek egyre jobban észrevehető a séma a részekben és ez által már unalmassá és elcsépelté kezd válni. Egyszernézős szerintem.

 

A főszereplők a forgatás előtt részt vettek egy arckifejezésekről szóló tanfolyamon, csak Tim Roth nem volt hajlandó erre. Nem akarta megismerni az arckifejezésekkel foglalkozó tudományt, hogy az ne legyen hatással kapcsolatára családjával, barátaival.

(Nk)
 

Cal Lightman az eredeti szkriptben amerikai volt, ezért a brit származású Tim Roth amerikai akcentussal mondta el szövegét a meghallgatáson. Csak miután megkapta a szerepet, döntöttek úgy a készítők, hogy legyen brit a karakter.

(Nk)
 

Dr. Lightman és kollégái, valamint cége valós alapokon nyugszik. Dr. Paul Ekman, illetve cége, az Ekman Group munkája adta az ihletet.

(Nk)