Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
91%

Jacob védelmében (2020)

Defending Jacob
Filmadatlap
 
30
Szereplők
6
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
belavagyok   2020. 11. 02.

legújabb vélemény

1

Engem a lelki oldala fogott meg ennek a sorozatnak, és örülök is, hogy nincs további évad. Így kerek. Maradtak persze kérdések, de azokat mindenki válaszolja meg magának.

 
L.Regina   2020. 06. 17.

a nap véleménye

0
Bűnös vagy nem bűnös?

Spoirel veszély! Mikor elkezdtem nézni a sorozatot, nem sokat tudtam róla, még az előzetesét sem láttam, csak a történet nagy vonalaival voltam tisztában. Ezért eleinte azt hittem, a tárgyalásról, bíróságról, ügyvédekről fog szólni a cselekmény. De ... teljes kritika»


 
indingo   2020. 08. 19.

1

Szuper történet volt, tele feszültséggel és kérdésekkel. Chris Evans remek, de ezt már tudtam, illetve a főszereplő kis srác is már bizonyított korábban is. Jó párost alkottak.

 
Bazzzsi   2020. 08. 31.

0

Már az előzetese alapján tudtam, hogy nekem ezt látnom kell. Chris Evans nagyon erősen hozta az apa karakterét, aki vívódik a fiával kapcsolatban. Hogyan dönt ilyenkor az ember? El kell fogadni a lehetetlent, ha minden jel egy szörnyű tettre utal, vagy a szív erősebb tud lenni?

 
Greeta   2020. 08. 28.

0

Jaeden Lieberherből egyszer lesz valaki. Nagyon tehetséges a fiú, természetes és manírmentes az alakítása. Majd elrontja Hollywood. :) A sorozatnak van egy melankolikus hangulata, de egyben izgatott is a néző.

 
nagygellert   2020. 04. 27.

0

Nagyon jól leköti az embert. Az utolsó pillanatig nem derül ki, hogy ki a gyilkos. Zseniális.

Galéria (15)

Videók (2)

 
Chris Evans a Bosszúállók: Végjátékban leszámolt Amerika Kapitány szerepével, tegyük hozzá: végre. Végre, mert már így is beskatulyázták az amúgy tehetséges színészt világmegmentő szuperhősként. Ebből a skatulyából azonban garantáltan kikerül a Tőrbe ejtve után a Jacob védelmében című kiváló Apple TV+-sorozatnak köszönhetően, ami az HBO-s, szintén remek Aznap éjjelhez hasonlóan egy jogi bűndráma keretei között mutatja be, mi a baj az (amerikai) igazságszolgáltatással és a társadalommal. több»