Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
93%

Jacob védelmében (2020)

Defending Jacob
Filmadatlap
 
30
Szereplők
10
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Galéria (15)

Videók (2)

 
harnas1207   2023. 01. 03.

legújabb vélemény

0

Kicsit becsapós, mert ez a sorozat nem igazán krimi, inkább kőkemény dráma. Emiatt rendkívül vontatott, és a nézőnek hamar át kell tennie a fókuszt a karakterfejlődésekre. Számomra rossz pont volt,a kezdeti drámai túlkapás, a sokáig taglalt családi ö... több»

 
L.Regina   2020. 06. 17.

a nap véleménye

0
Bűnös vagy nem bűnös?

Spoirel veszély! Mikor elkezdtem nézni a sorozatot, nem sokat tudtam róla, még az előzetesét sem láttam, csak a történet nagy vonalaival voltam tisztában. Ezért eleinte azt hittem, a tárgyalásról, bíróságról, ügyvédekről fog szólni a cselekmény. De ... teljes kritika»

 
indingo   2020. 08. 19.

1

Szuper történet volt, tele feszültséggel és kérdésekkel. Chris Evans remek, de ezt már tudtam, illetve a főszereplő kis srác is már bizonyított korábban is. Jó párost alkottak.

 
Szilonka   2022. 01. 06.

1

Chris Evanst remek volt drámai szerepben látni. Sötét és elgondolkodtató sorozat. A történet felkavaró volt, és bizonyos jeleneteknél megfagyott a levegő.

 
belavagyok   2020. 11. 02.

2

Engem a lelki oldala fogott meg ennek a sorozatnak, és örülök is, hogy nincs további évad. Így kerek. Maradtak persze kérdések, de azokat mindenki válaszolja meg magának.

 
Gábor390920   2021. 10. 30.

1

A könyv elolvasása után nagyon vártam a sorozatot, főleg ilyen szereplőgárdával. Nagyon feszült légkör jellemzi az egész sorozatot, végig kételkedhet a néző, hogy tényleg az ügyvédnek a fia-e a gyilkos. Ő kitart a végsőkig amellett, hogy a fia ártatl... több»

 
HanGa   2021. 10. 30.

1

Felkavaró és izgalmas sorozat, ahol nagyon érdekes a szülő-gyermek kapcsolat. Mindvégig leköti az ember figyelmét a történet.

 
Chris Evans a Bosszúállók: Végjátékban leszámolt Amerika Kapitány szerepével, tegyük hozzá: végre. Végre, mert már így is beskatulyázták az amúgy tehetséges színészt világmegmentő szuperhősként. Ebből a skatulyából azonban garantáltan kikerül a Tőrbe ejtve után a Jacob védelmében című kiváló Apple TV+-sorozatnak köszönhetően, ami az HBO-s, szintén remek Aznap éjjelhez hasonlóan egy jogi bűndráma keretei között mutatja be, mi a baj az (amerikai) igazságszolgáltatással és a társadalommal. több»