Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Gyilkos számok (2005-2010)

Numb3rs
Filmadatlap
 
114
Szereplők
8
Vélemények
8
Képek
Videók

Galéria (8)

David Krumholtz
Rob Morrow
David Krumholtz
Rob Morrow
Rob Morrow
David Krumholtz
Navi Rawat
Rob Morrow
David Krumholtz
Rob Morrow
David Krumholtz
Navi Rawat
Rob Morrow
David Krumholtz
David Krumholtz
Rob Morrow
Navi Rawat
David Krumholtz
 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

legújabb vélemény

0

Zseniális izgalmas sorozat és ha jól figyelünk még tanulhatunk is Charlie némelyik rendőrségnek, vagy bátyának való elmélet magyarázatából. Amita és Charlie fan vagyok már régóta. Imádom, hogy milyen érdekes és izgalmas a kapcsolatuk és hogy végül jó pár évadnyi kinlódás után összefonták őket.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

0

Különleges és mégis hihető történetek, melyekhez a tudomány segítségét hívják a szereplők, hogy megoldást találjanak.

 
goat2000   2016. 11. 15.

0

Jó kis krimi sorozat volt. Tetszik, hogy ilyen matematikai megközelítésből álltak hozzá ehhez a témához. Nagyon tetszik a sorozat stílusa és a karakter fejlődések is.

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

0

Jó ötlet - matematika alkalmazása a nyomozással. Pocsék stáb - pont megfelelő matematikus hiányzik aki segítene, ezért gyenge hitelesség Közepes szereplők Sok logikátlansággal terhelt történet, ami egy idő után elveszti a karakterét.

 
Kardos   2016. 07. 31.

0

Nagyon jó ötletes sorozat. Nagyon tetszett végig, bár meg kell mondjam először ez a matekos alaptéma nem fogott meg. Mindig is útáltam a matematikát, de ezt a sorozatot mégis megszerettem. Nagyon jól elmagyarázza a matemaitika tényeket. Amita karaktere zseniális.

 
house354   2015. 05. 01.

0

Nem egy rossz sorozat. Élvezhető, gondolkodtató, de semmi plusz, egy újabb krimi sorozat, amivel nincs is gond. Szívesen megnézem ha elkapom a tv-ben, de ez nem az a sorozat, aminek nekiülök és végignézem.

 
Turro   2015. 04. 03.

0

Emlékszem, nagyon vártam már ezt a sorozatot, hiszen az alaptémája igen érdekesnek tűnt, de már az első részt fintorogva fogadtam, még az évadot végignéztem, lesz ami lesz alapon, de aztán kaszát kapott tőlem. Teljesen középszerű, második élvonalbeli széria, de sajnos a témája önmagában még nagyon kevés...

 

Ironikus módon David Krumholtz (aki kétszer is megbukott matematikából, és sosem szerette a tantárgyat) játssza a matematikust, míg Dylan Bruno (aki az MIT-n végzett mérnökként) az FBI-ügynököt.

(hp)
 

Don és Charlie között a sorozat szerint 5 év korkülönbség van. Rob Morrow valójában 16 évvel idősebb színésztársánál.

(hp)
 

Rob Morrow és David Krumholtz szülei mind a ketten fogorvosok.

(hp)
 

Az eredeti tervek szerint a sorozat az MIT-ben játszódott volna a CalTech helyett. Ekkoriban még úgy volt, hogy Don szerepét Gabriel Macht fogja játszani.

(hp)
 

Az első évad betétdala (a DVD-n csak pilotban hallható) a Talking Heads "Once In A Lifetime" című átdolgozása.

(hp)