Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
114
Szereplők
9
Vélemények
8
Képek
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

legújabb vélemény

Zseniális izgalmas sorozat és ha jól figyelünk még tanulhatunk is Charlie némelyik rendőrségnek, vagy bátyának való elmélet magyarázatából. Amita és Charlie fan vagyok már régóta. Imádom, hogy milyen érdekes és izgalmas a kapcsolatuk és hogy végül jó pár évadnyi kinlódás után összefonták őket.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 21.

Különleges és mégis hihető történetek, melyekhez a tudomány segítségét hívják a szereplők, hogy megoldást találjanak.


 
Edii   2015. 09. 30.

Nagyon jónak indult, kezdetben egy részt se tudtam kihagyni, de utána kicsit más irányt vett é már nem kötött le annyira...

 
goat2000   2016. 11. 15.

Jó kis krimi sorozat volt. Tetszik, hogy ilyen matematikai megközelítésből álltak hozzá ehhez a témához. Nagyon tetszik a sorozat stílusa és a karakter fejlődések is.

 
Kardos   2016. 07. 31.

Nagyon jó ötletes sorozat. Nagyon tetszett végig, bár meg kell mondjam először ez a matekos alaptéma nem fogott meg. Mindig is útáltam a matematikát, de ezt a sorozatot mégis megszerettem. Nagyon jól elmagyarázza a matemaitika tényeket. Amita karaktere zseniális.

David Krumholtz
Rob Morrow
David Krumholtz
Rob Morrow
Rob Morrow
David Krumholtz
Navi Rawat
Rob Morrow
David Krumholtz
Rob Morrow
David Krumholtz
Navi Rawat
Rob Morrow
David Krumholtz
David Krumholtz
Rob Morrow
Navi Rawat
David Krumholtz
 

Ironikus módon David Krumholtz (aki kétszer is megbukott matematikából, és sosem szerette a tantárgyat) játssza a matematikust, míg Dylan Bruno (aki az MIT-n végzett mérnökként) az FBI-ügynököt.

(hp)
 

Don és Charlie között a sorozat szerint 5 év korkülönbség van. Rob Morrow valójában 16 évvel idősebb színésztársánál.

(hp)
 

Rob Morrow és David Krumholtz szülei mind a ketten fogorvosok.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.