Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
71%

Helyszínelők (2000-2015)

CSI: Crime Scene Investigation
Filmadatlap
 
31
Szereplők
9
Vélemények
31
Képek
Videók
 
ringololol   2018. 12. 05.

legújabb vélemény

0

Nem igazán értem, hogy érhetett meg ennyi évadot a sorozat, de valamiért a népek zabálják. Nekem nem igazán jött be, aztán ki tudja, talán 15 évvel ezelőtt nagy dobásnak számított, de nálam annyira elég, hogy ha este kapcsolgatok a tévén, és semmi má... több»

 
Edii   2015. 09. 17.

0

Tucat számra készülnek az ilyen sorozatok és már kezdenek unalmassá válni, meg lehet nézni, de már újat nem mutat.


 
erahurka   2018. 08. 21.

0

Stílusteremtő sorozatnak indult, aztán ahogy egyre népszerűbbek lettek a high concept szériák, nehezen tudta tartani magát, és ahogy hozzájuk akart hasonulgatni, kicsit a koncepció is megbicsaklott, nem tudta tartani a színvonalat - mondjuk 10 év után nehéz is lett volna.

 
goat2000   2016. 11. 15.

0

Ez az eredeti Helyszínelők sorozat, ez fogott meg leginkább a különböző szériák közül, de ennek is csak az első fele, amiben még a régi felállásban volt a csapat, az új részek már nem lettek olyan jók.

 
adamkatka   2016. 09. 18.

0

Számomra a sorozat minden része mintha ugyanolyan lenne. Nincs benne sok fantázia, sőt monoton, sztorija gyenge és a karakterek sem tudtak annyira megfogni, hogy egy két résznél többet megnézzek.

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

0

A törvényszéki tudományra, laborra fókuszáló sorozat, amiben látványosan gyenge a törvényszéki tudomány bemutatása. Sok nyomozó háttere is ront a hitelességen. Ha valaki nem veszi észre a lépten-nyomom jövő nyilvánvaló hibákat, szereti a kiszámítható panelekből összelegózott sorozatokat, az sokra fogja értékelni.

 
Sissy   2015. 05. 29.

0

Imádom a krimi sorozatokat. Nagyon tetszenek az olyan sorozatok, amikben gyilkossági ügyeket oldanak meg, és ez a sorozat azok közül is az egyik legjobb. Izgalmas, szórakoztató, vicces.

Galéria (31)

 

A filmben látható laborban minden felszerelés valódi, melyek egy részét a sorozati készítői vásároltak meg, de termékük népszerűsítésének érdekében bizonyos cégek is adományoztak.

(hp )
 

Willows és Stokes csókjelenetét még az első évad forgatása során vették fel, de akkor nem került adásba.

(hp )
 

A gyakran említett Tangiers Casino csupán fikció, nincs ilyen nevű kaszinó Las Vegasban.

(hp )
 

A széria hatalmas sikerének számlájára írható, hogy fiatalok tízezrei adták be jelentkezésüket kriminalisztikára.

(hp )
 

Amikor a sorozat atyját, t arról kérdezték, hogy tervez-e egész estés CSI filmet készíteni, humorosan azt válaszolta, azzal szeretné megvárni a harmincadik évadot.

(hp )
 

Grissom asztalának üveglapja alatt a sorozat producerének, Jerry Bruckheimer fotója látható.

(hp )