Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
73

Helyszínelők (2000)

CSI: Crime Scene Investigation
Filmadatlap
 
31
Szereplők
9
Vélemények
31
Képek
Videók
 
erahurka   2018. 08. 21.

legújabb vélemény

Stílusteremtő sorozatnak indult, aztán ahogy egyre népszerűbbek lettek a high concept szériák, nehezen tudta tartani magát, és ahogy hozzájuk akart hasonulgatni, kicsit a koncepció is megbicsaklott, nem tudta tartani a színvonalat - mondjuk 10 év után nehéz is lett volna.

 
Edii   2015. 09. 17.

Tucat számra készülnek az ilyen sorozatok és már kezdenek unalmassá válni, meg lehet nézni, de már újat nem mutat.


 
goat2000   2016. 11. 15.

Ez az eredeti Helyszínelők sorozat, ez fogott meg leginkább a különböző szériák közül, de ennek is csak az első fele, amiben még a régi felállásban volt a csapat, az új részek már nem lettek olyan jók.

 
adamkatka   2016. 09. 18.

Számomra a sorozat minden része mintha ugyanolyan lenne. Nincs benne sok fantázia, sőt monoton, sztorija gyenge és a karakterek sem tudtak annyira megfogni, hogy egy két résznél többet megnézzek.

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

A törvényszéki tudományra, laborra fókuszáló sorozat, amiben látványosan gyenge a törvényszéki tudomány bemutatása. Sok nyomozó háttere is ront a hitelességen. Ha valaki nem veszi észre a lépten-nyomom jövő nyilvánvaló hibákat, szereti a kiszámítható panelekből összelegózott sorozatokat, az sokra fogja értékelni.

 

A filmben látható laborban minden felszerelés valódi, melyek egy részét a sorozati készítői vásároltak meg, de termékük népszerűsítésének érdekében bizonyos cégek is adományoztak.

(hp)
 

Willows és Stokes csókjelenetét még az első évad forgatása során vették fel, de akkor nem került adásba.

(hp)
 

A gyakran említett Tangiers Casino csupán fikció, nincs ilyen nevű kaszinó Las Vegasban.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.