Helyszínelők (2000-2015)

CSI: Crime Scene Investigation

ringololol   2018. 12. 05.

Nem igazán értem, hogy érhetett meg ennyi évadot a sorozat, de valamiért a népek zabálják. Nekem nem igazán jött be, aztán ki tudja, talán 15 évvel ezelőtt nagy dobásnak számított, de nálam annyira elég, hogy ha este kapcsolgatok a tévén, és semmi má... több»

erahurka   2018. 08. 21.

Stílusteremtő sorozatnak indult, aztán ahogy egyre népszerűbbek lettek a high concept szériák, nehezen tudta tartani magát, és ahogy hozzájuk akart hasonulgatni, kicsit a koncepció is megbicsaklott, nem tudta tartani a színvonalat - mondjuk 10 év után nehéz is lett volna.

adamkatka   2016. 09. 18.

Számomra a sorozat minden része mintha ugyanolyan lenne. Nincs benne sok fantázia, sőt monoton, sztorija gyenge és a karakterek sem tudtak annyira megfogni, hogy egy két résznél többet megnézzek.

goat2000   2016. 11. 15.

Ez az eredeti Helyszínelők sorozat, ez fogott meg leginkább a különböző szériák közül, de ennek is csak az első fele, amiben még a régi felállásban volt a csapat, az új részek már nem lettek olyan jók.

Gergely Varju   2016. 04. 04.

A törvényszéki tudományra, laborra fókuszáló sorozat, amiben látványosan gyenge a törvényszéki tudomány bemutatása. Sok nyomozó háttere is ront a hitelességen. Ha valaki nem veszi észre a lépten-nyomom jövő nyilvánvaló hibákat, szereti a kiszámítható panelekből összelegózott sorozatokat, az sokra fogja értékelni.

Sissy   2015. 05. 29.

Imádom a krimi sorozatokat. Nagyon tetszenek az olyan sorozatok, amikben gyilkossági ügyeket oldanak meg, és ez a sorozat azok közül is az egyik legjobb. Izgalmas, szórakoztató, vicces.

vevyy   2015. 02. 12.

Kedvenc sorozatom! Nagyon tetszik benne, hogy beleláthatunk a helyszínelők munkájába. Igaz nem teljesen a valódit tükrözi, viszont minden epizódja le tud kötni! Hiányzik a szereplők közül Laurence Fishburne aki dr. Raymond Langstont játszotta. Szerin... több»

Egy epizódban feltűnik a világhírű énekesnő, Taylor Swift.

(picurka)

A filmben látható laborban minden felszerelés valódi, melyek egy részét a sorozati készítői vásároltak meg, de termékük népszerűsítésének érdekében bizonyos cégek is adományoztak.

(hp)

Willows és Stokes csókjelenetét még az első évad forgatása során vették fel, de akkor nem került adásba.

(hp)

A gyakran említett Tangiers Casino csupán fikció, nincs ilyen nevű kaszinó Las Vegasban.

(hp)

A széria hatalmas sikerének számlájára írható, hogy fiatalok tízezrei adták be jelentkezésüket kriminalisztikára.