Kevés annyira sikeres sorozat született a XXI. században, mint a Helyszínelők, amely számtalan országban éveken, sőt évtizedeken keresztül a TV-k képernyője elé szögezte a nézőket. A sorozat első évada még 2000-ben debütált és végül összesen tizenöt évad született, nem beszélve a spin-offokról. Ha annak idején lemaradtál volna a TV-ben róla vagy csak elkapott a nosztalgia, akkor jó hírünk van: mostantól a Netflixen újra megnézheted az egészet!

A Helyszínelők Las Vegasban játszódik, az események középpontjában pedig a rendőrség egy különleges csapata, a helyszínelők állnak. Ők azok, akik a különféle bűncselekmények helyszínét a legmodernebb eszközökkel és módszerekkel vizsgálják át, majd az így talált gyakran az avatatlan szemnek láthatatlan nyomokon elindulva göngyölítik fel az ügyeket.

Persze a valóságban ez abszolút nem így működik, de tény, hogy a sorozat így is nagyon népszerű lett. Ebben nagy szerepe volt annak is, hogy az egyes epizódok, bár mind általában önálló sztorit, esetet meséltek el, közben a főszereplők életét is görgették tovább, így a rajongók nem csak az aktuális bűncselekményen agyalhattak, de izgulhattak kedvenceikért is.

A sorozat tizenöt évadában rengeteg színész, köztük nem egy hollywoodi sztár is megfordul. Az eredeti főszereplőket azonban William Petersen, Marg Helgenberger, Gary Dourdan, George Eads és Paul Guilfoyle alakították. Később hozzájuk csatlakozott Eric Szmanda, Jorja Fox és Robert David Hall is.

A Helyszínelőket mostantól tehát a Netflixen is megtalálod, így semmi akadálya, hogy tarts belőle egy hétvégi maratont! Ehhez elég az itteni adatlapján a Netflix logójára kattintanod, és ha van élő előfizetésed, már indul is a lejátszás!