Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

VOD

Korábbi Premierek

2022. 11. 29.

dokumentum | krimi

Netflix (2022.11.29.)

Egy burjánzó mező és egy autópályaszakasz összeköt egy több évtizedes hátborzongató gyilkosságsorozatot, miközben a gyászoló családok válaszokat keresnek. több»

2022. 11. 28.

animáció

Netflix

Hope Springs veszélybe kerül, mert Teddy el akarja rabolni az összes jókedvet, viszont az Akciócsapat a Télapó segítségére siet, hogy együtt megmentsék az ünnepeket. több»

2022. 11. 26.

85 Szigorúan bizalmas  (1997)

(25) (12)

dráma | krimi | misztikus | thriller

HBO Max

Los Angelesben virágzik a korrupció, amelyet csillogás és káprázat övez. Történik egy gyilkosság, amelynek középpontjába Lynn (Kim Basinger), a magasabb körökben igencsak... több»

Szerintem jól sikerült kivitelezni, amit a film ki akar fejezni, nekem mégis vontatott volt ez a józsarus-rosszzsarus történet, egy eszes és egy erős zsaru nagynehezen leleplezi a korrupt rendőröket, és a látszat a végén olyan lesz, amilyennek majd a vezetők megírják...Egyszer... több»
2022. 11. 26.

74 Miss Potter  (2006)

(3) (1)

dráma | életrajzi

HBO Max | TV-ben (RTL+, csütörtök 01:33)

A huszadik század elején egy ifjú lány szeme előtt csupán a jó házasság reménye lebegett. Beatrix Potter másképp gondolkodott, szembeszállt a kor elvárásaival. Szülei nem... több»

Nagyon érdekes életrajzi film. Ritka az az életrajzi film, ami engem érdekelni tud, mert gyakran a történet fontosabb az alkotók számára ilyen esetben, mint az emberi kapcsolatok bemutatása vagy a pszichológiai tényezők - amik engem egy filmben igazán érdekelnek. Ez nagyon emberi... több»
2022. 11. 26.

animáció | családi | rövidfilm

HBO Max

Lucas, a pók egy animált pókocska, amely a YouTube-on jelent meg, és amelyet Joshua Slice animátor készített. Most saját tévésorozattal rendelkezik, és a műsor megtartja rendkívül... több»

2022. 11. 26.

60 Válság  (2021)

(2)

dráma | thriller

Netflix

Az 1990-es évek vége felé járunk, amikor az Egyesült Államok hatóságai kemény harcot vívnak a kábítószer-kereskedelemmel szemben. Az egyik legnagyobb üzletnek a különböző... több»

Teljesen magába szippantott, azt gondoltam egy film nem képes négy történetet jól bemutatni, de sikerült, tökéletesen egymásba fonódtak a sztori folyamán.
2022. 11. 26.

67 Cloaca  (2003)

dráma | vígjáték

Netflix

Négy negyvenes éveiben járó régi főiskolai barát találkozik a baj és a kétségbeesés idején. A régi öröm újraéled, de a problémák rideg valósága nem tudja őket kielégíteni,... több»

2022. 11. 25.

dráma | misztikus

Netflix

Üdvözöljük egy újabb évben a Parkhurst Gimnáziumban. Ugyanazok a barátok, friss hús és nagyobb mélységek várhatóak, mint eddig valaha. több»

2022. 11. 25.

dokumentum

Netflix

A tudományos közösség meg van győződve arról, hogy a következő évtizedekben meg fogjuk fejteni az univerzum egyik legnagyobb rejtélyét, és megtaláljuk a Földön kívüli életet.... több»

Rendező: Ruth Chao
Szereplők: Full Cast
2022. 11. 25.

dráma | krimi

Netflix

A történet középpontjában két, a törvény ellentétes oldalán álló férfi küzdelme áll. több»

2022. 11. 25.

68 Robotzsaru  (2014)

(28) (23)

akció | krimi | sci-fi | thriller

HBO Max | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

A világ vezető robottechnológiai cége, az OmniCorp már évek óta sikerrel gyárt katonai célra önműködő harci gépeket, drónokat és robotokat. A vállalat rendőri használatra szánt... több»

Hát megnéztem. Sajnos, hogy azt kell, hogy írjam, hogy az egyszer nézhetős kategóriába tartozik. Nagyon hiányzik belőle a társadalomkritika, a nyers, brutális erőszak. Az akciókat meg sajnos lesüllyesztették PC-játék minőségűre. A forgatókönyv próbál többet fektetni Alex... több»
2022. 11. 25.

48 A beteg  (2022)

(2)

dráma | misztikus | thriller

Netflix

A 19 éves Thomas három év kóma után egy kórházban ébred fel. Nem emlékszik semmire. A pszichológus Anna elmondja neki, hogy a családját meggyilkolták, és hogy ő az egyetlen... több»

A koncepció izgalmasnak tűnt, a kivitelezés közepesre sikeredett. Amúgy nem rossz, meg lehet nézni, csak nem kell sokat elvárni.
2022. 11. 25.

dokumentum

Netflix

A "Jeffrey Epstein" készítőitől: A film a Ghislaine Maxwell-ügy címlapjain túlmutatva elmeséli Epstein titokzatos bűntársának történetét, és rávilágít arra, hogy osztálya és... több»

Gishlaine Maxwell és Epstein kontroverz története egy újabb dokumentumfilmet szült. Szörnyűséges dolgok ezek számomra és még szörnyűbb, hogy mi folyik továbbra is zárt ajtók mögött. Mindazonáltal egy érdekes dokumentumfilm, informatív és jól összerakták.
2022. 11. 25.

dokumentum

Netflix

José Luis Barbero, delfinidomár története, élete és hihetetlen halálának körülményei kerülnek feltárásra a dokumentumfilmben. több»

2022. 11. 25.

dokumentum | életrajzi | zenés

Netflix

A dokumentumfilm két család "hazatérésének története": Salvo Cuccia szicíliai filmrendezőé és Frank Zappa szicíliai-amerikai rockikon családjáé. Cuccia és a Zappa család váratlan... több»

2022. 11. 25.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Disney+

A galaxis őrzői karácsonyi különkiadást kapnak 2022-ben. Egyelőre még nem sok minden ismert a történetről, de az ünnepi hangulat biztos. A különkiadást egyszerre forgatják a... több»

James Gunn még mindig hozza a szintet, ezért az egyetlen reményem a Galaxis őrzői 3. A sok szemét, amit mostanában a Marvel kitermel már untat, de erre nagyon kíváncsi leszek.
2022. 11. 25.

családi | vígjáték | zenés

Disney+

A Rev Run a Diótörő balett hip-hop újragondolását mutatja be a közönségnek New Yorkban. több»

2022. 11. 24.

80 A döntés  (2022)

dokumentum

HBO Max

A dokumentumfilm Robi történetét meséli el, aki pap és háromgyermekes családapa. Bemutatja, hogyan kezeli hivatását és tiltott magánéletét. több»

2022. 11. 24.

52 Noel naplója  (2022)

(2) (1)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy férfi karácsonykor hazatér, hogy rendezze elhidegült édesanyja hagyatékát. Ott egy naplóra bukkan, amely a múltjának titkait rejtheti, és egy gyönyörű fiatal nőre, aki saját... több»

Nem az az abszolút sablonos romantikus film, tehát nem annyira rossz, viszont azért azt sem mondanám, hogy ledöntött a lábamról. Amolyan okés film.
2022. 11. 24.

76 Az első szerelem  (2022)

(1)

dráma | romantikus

Netflix

Fiatalok, szabadok és őrülten szerelmesek. Tinédzserként a világ megnyílt előttük, de felnőttként az életük halványabbnak tűnik, mintha egy nagyon fontos darab hiányozna. több»

Nagyon szép film, megható, csak ajánlani tudom.

vígjáték

Telekom TVGO

Jérôme megrögzött hazudozó. Már családja és barátai sem bírják elviselni a mindennapos hazugságait, így elhatározzák, hogy mindent megtesznek, hogy megváltoztassák az élethez... több»

Erősen középszerű film. Nincs vele nagyobb gond, de nem biztos, hogy még egyszer valaha meg szeretném még nézni.
2022. 11. 24.

dokumentum

HBO Max

Különböző nézőpontokat mutat be a film arról, hogy mi történt azon a végzetes éjszakán a Costa Concordián, hogyan történt a baleset, és hogyan zajlott a kaotikus evakuálás. több»

2022. 11. 24.

HBO Max

A második évadban három új nőt ismerhetünk meg. Mia Emani Jones, Louise Barnard és Tamaris Sepulveda egy trópusi paradicsomba költöznek, ahol 26 férfi csatlakozik hozzájuk: 13... több»

2022. 11. 24.

68 Ünnepi dallamok  (2022)

(1)

romantikus | vígjáték

HBO Max

Az énekes-dalszerző Gail lehetőséget kap, hogy versenyezzen egy nagy lehetőségért, és elindul az országon át, de csak az oklahomai Harmony Springsig jut el, amikor az útja, a... több»

Karácsonyi film, nem olyan rossz, mint lehetne, de nem is egy mestermű. Elmegy, ünnepekre a leveshez.
2022. 11. 24.

romantikus

HBO Max | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Egy külön élő pár boldog házasságot színlel az országos tévében, hogy támogassák a város karácsonyi fesztiválját és fellendítsék saját cégüket. Vajon mit hoz nekik a jövő,... több»

2022. 11. 24.

családi | misztikus | vígjáték

HBO Max

Amikor a legjobb barátnője apját hamisan megvádolják a város értékes csengettyűinek ellopásával, egy fiatal amatőr detektívnek és barátainak még karácsony előtt meg kell... több»

Aranyos karácsonyi film, semmi több. Családi filmnek teljesen jó.
2022. 11. 23.

dráma

Netflix

Két nővér, Yusra és Sarah Mardini megható története, akik a háború sújtotta Szíria egy menekülttáborából egészen a 2016-os riói olimpiáig küzdötték magukat.

Nekem ez nagyon meggyőző volt. Ez a történet egyszerűen megérinti az embert, szerintem érdemes neki egy esélyt adni.
2022. 11. 23.

84 Wednesday  (2022)

(6) (2)

családi | fantasy | horror | vígjáték

Netflix

Az Addams Family modernizált élőszereplős feldolgozása, melyből megismerhetjük Wednesday Addams fiatalkori éveit. A sorozat executive producere Tim Burton. több»

A korhatár besorolást kicsit szigorúbban venném. Már a nyitójelenet is elég ütősre sikerült és a történet folyamán ez nem is változik. Morticia és Gomez figurája (ismerve nagy elődjeik, Huston és Julia fergeteges alakítását a két karakterben) kissé nevetséges (valahogy nem... több»
2022. 11. 23.

60 Echo 3  (2022)

(1)

akció | dráma | thriller

Apple TV+

Amber Chesborough a kolumbiai-venezuelai határ mentén eltűnik és bátyja, illetve férje küzdenek a megtalálásáért egy titkos háború hátterében játszódó drámában. több»

Egy egész jó háborús dráma, vannak nagyon jó pillanatai és vannak elég rosszak sajnos, de összességében nézhető.
2022. 11. 23.

dokumentum

Amazon Prime Video

A film az Opportunityt, a Mars Exploration Rover program második robotját  követi nyomon, amelyet alkotói és a NASA tudósai csak Oppynak neveznek. Oppyt eredetileg csak 90 napos... több»

Rendező: Ryan White