Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
167
Vélemények
32
Képek
1
Videók
Hetedik
 
Puncs   2019. 03. 09.

Zseniális, igényes film, a műfajában alapmű, amolyan alapthriller. David Fincher nagyot alkotott. Nagyszerűen ért a feszültségkeltéshez, ami egyre csak fokozódik benne, a fordulatoktól végig izgalmas a történet. A film hangulata nyomasztó, lehet érezni, hogy valami szörnyűség fog történni. Már a főcím alatt a képi hatások, olyanok, hogy az embert kirázza a hideg. A film témája izgalmas, a hét fő bűn inspirálta gyilkosságsorozat. Az ember várja, hogy oldja meg a gyilkos a következő emberölést. A Kevin Spacey által megformált gyilkos nyugodt, szelíd, halk szavú. Nagyon jól hozza a pszichopatát. A legmélyenszántóbb gondolatok is tőle hangzanak el. Az összes tipikus amerikai nyomozós, rendőrős sajátosság megtalálható a filmben. A keménykedő rendőrfőnök, a heves újonc, a bölcs öreg, aki csak hosszas rábeszélésre vállalja el az utolsó ügyet. Az utolsó negyedóra pedig egyedülálló mind forgatókönyv tekintetében, mind a színészi alakítások terén. A hatalmas a csattanó a végén mindent visz. Minden idők legjobb thriller-je.

 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

Nagyon jó film, a hét fő bűnt megszegő emberek az áldozatok egy sorozatgyilkos számára és egy olyan nyomozópáros feladata, hogy elkapja a tettest, mint Brad Pitt és Morgan Freeman. Nem a látvány, hanem az ember képzelete meghatározó, és lehet hogy a végén a hetedik főbűn áldozata maga a gyilkos lesz?


 
Shelby07   2018. 01. 06.

Sajnos abba a hibába estem, hogy nem olvastam el a film tartalmát mielőtt neki kezdtem. Nekem egy kicsit "ijesztő" volt, de attól függetlenül, hogy én nem szeretem az ilyen típusú filmeket, végig néztem és maga a történet kitalálása és a fordulatosság tetszett. Igazi krimi rajongóknak tudom ajánlani a filmet, és nagyszerű színészek nagyszerű alakításait láthatjuk a filmben.

 
Deku   2017. 07. 08.

Egy újabb Brad Pitt film ami alapján pozitívan csalódnom kellett a színész tehetségében. Nem volt hiába a sok vele eltöltött idő. Az egyik kedvencem. Meg van benne minden ami egy jó filmhez kell, hangulat, zene és némi izgalom.

 
GedyPapa   2017. 05. 16.

Hatalmas nagy kedvencem ez a film, mind képi világában, mind szereplői gárdájával. Fincher valami olyat hozott ki ebből a témából, amit nagyon kevesen tudtak volna. A 7 főbűn ilyen jellegű bemutatása formabontó mégis kiváló.

Brad Pitt
Brad Pitt
Morgan Freeman
Brad Pitt
Brad Pitt
Morgan Freeman
Brad Pitt
Brad Pitt
Gwyneth Paltrow
 
Miért kötelező megnézni? Mert amellett, hogy a Hetedik egy zseniális produkció, műfajának egyik leglebilincselőbb és legegyedülállóbb alkotása, megmutatja, mi is az az igazi thriller. több»
 
Kinek ajánljuk: mindenkinek. De tényleg. Találkoztál már olyannal, aki ne szerette volna Brad Pitt-et? Én sem. több»

A film összbevétele 327 311 859 dollár volt (imdb.com).

 

Nagyon magas, 327,3 millió dollár bevételt produkált.

(LionelMessi10)
 

A filmet 30 millió dollárból csinálták meg.

(LionelMessi10)
 

Kevin Spacey neve nincs feltüntetve a stáblistán.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.