Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
91%

Hetedik (1995)

Se7en
Filmadatlap
 
25
Szereplők
171
Vélemények
32
Képek
2
Videók

Galéria (32)

Brad Pitt
Brad Pitt
Morgan Freeman
Brad Pitt
Brad Pitt
Morgan Freeman
Brad Pitt
Brad Pitt
Gwyneth Paltrow

Videók (2)

 
JRD   2022. 08. 29.

legújabb vélemény

0

Egy időben sok ilyen és ehhez hasonló krimi született, de ez a krimi kitűnt a többi közül. Mondhatnánk azt is, hogy ez a startkő a krimik ezen fajánál. Ez a film mai szemmel is érdekes és izgalmas. Érdemes megnézni, de fontos, hogy a helyén kezeljük ... több»

 
superzero   2019. 08. 13.

a nap véleménye

1
Sokkolóan hatásvadász

Ez a film mérföldkő a krimik világában. Ebben kezdték el mutogatni a halottakat közvetlen közelről, ami azóta standard filmes eszköz lett napjaink krimi sorozataiban is. A maga idejében ez a film "nagyot szólt". Persze értem a sok elismerő magasztos ... teljes kritika»

 
Puncs   2019. 03. 09.

3

Zseniális, igényes film, a műfajában alapmű, amolyan alapthriller. David Fincher nagyot alkotott. Nagyszerűen ért a feszültségkeltéshez, ami egyre csak fokozódik benne, a fordulatoktól végig izgalmas a történet. A film hangulata nyomasztó, lehet érez... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 12. 18.

1

Fincher nagyon jól összerakta a mozit, és Freeman, plusz Pitt meg is oldották ezt a feladatot. Jó, pörgős cselekmény,és a befejezés valami zseniális. A jó és a rossz párharca!!! Ki nyer? A nézők,hogy láthatták ezt a kis gyöngyszemet!

 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

0

Nagyon jó film, a hét fő bűnt megszegő emberek az áldozatok egy sorozatgyilkos számára és egy olyan nyomozópáros feladata, hogy elkapja a tettest, mint Brad Pitt és Morgan Freeman. Nem a látvány, hanem az ember képzelete meghatározó, és lehet hogy a végén a hetedik főbűn áldozata maga a gyilkos lesz?

 
GedyPapa   2017. 05. 16.

2

Hatalmas nagy kedvencem ez a film, mind képi világában, mind szereplői gárdájával. Fincher valami olyat hozott ki ebből a témából, amit nagyon kevesen tudtak volna. A 7 főbűn ilyen jellegű bemutatása formabontó mégis kiváló.

 
Shelby07   2018. 01. 06.

0

Sajnos abba a hibába estem, hogy nem olvastam el a film tartalmát mielőtt neki kezdtem. Nekem egy kicsit "ijesztő" volt, de attól függetlenül, hogy én nem szeretem az ilyen típusú filmeket, végig néztem és maga a történet kitalálása és a fordulatoss... több»

A film összbevétele 327 311 859 dollár volt (imdb.com).

 

Somerset nyomozó szerepére Al Pacino neve is felmerült.

(stevepisti)
 

A film során többször feltűnik a 7 -es szám,pl: épületek számozásánál és időpontokkal kapcsolatban.

(stevepisti)
 

Nagyon magas, 327,3 millió dollár bevételt produkált.

(LionelMessi10)
 

A filmet 30 millió dollárból készítették.

(LionelMessi10)
 

Kevin Spacey neve nincs feltüntetve a stáblistán.

(HE7EDIK)
 
Miért kötelező megnézni? Mert amellett, hogy a Hetedik egy zseniális produkció, műfajának egyik leglebilincselőbb és legegyedülállóbb alkotása, megmutatja, mi is az az igazi thriller. több»
 
Kinek ajánljuk: mindenkinek. De tényleg. Találkoztál már olyannal, aki ne szerette volna Brad Pitt-et? Én sem. több»