Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
164
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Hetedik
 
mamiéstöti2   2015. 01. 23.

Nagyon jó film, a hét fő bűnt megszegő emberek az áldozatok egy sorozatgyilkos számára és egy olyan nyomozópáros feladata, hogy elkapja a tettest, mint Brad Pitt és Morgan Freeman. Nem a látvány, hanem az ember képzelete meghatározó, és lehet hogy a végén a hetedik főbűn áldozata maga a gyilkos lesz?

 
Shelby07   2018. 01. 06.

Sajnos abba a hibába estem, hogy nem olvastam el a film tartalmát mielőtt neki kezdtem. Nekem egy kicsit "ijesztő" volt, de attól függetlenül, hogy én nem szeretem az ilyen típusú filmeket, végig néztem és maga a történet kitalálása és a fordulatosság tetszett. Igazi krimi rajongóknak tudom ajánlani a filmet, és nagyszerű színészek nagyszerű alakításait láthatjuk a filmben.


 
Puncs   2019. 03. 09.

Zseniális, igényes film, a műfajában alapmű, amolyan alapthriller. David Fincher nagyot alkotott. Nagyszerűen ért a feszültségkeltéshez, ami egyre csak fokozódik benne, a fordulatoktól végig izgalmas a történet. A film hangulata nyomasztó, lehet érezni, hogy valami szörnyűség fog történni. Már a főcím alatt a képi hatások, olyanok, hogy az embert kirázza a hideg. A film témája izgalmas, a hét fő bűn inspirálta gyilkosságsorozat. Az ember várja, hogy oldja meg a gyilkos a következő emberölést. A Kevin Spacey által megformált gyilkos nyugodt, szelíd, halk szavú. Nagyon jól hozza a pszichopatát. A legmélyenszántóbb gondolatok is tőle hangzanak el. Az összes tipikus amerikai nyomozós, rendőrős sajátosság megtalálható a filmben. A keménykedő rendőrfőnök, a heves újonc, a bölcs öreg, aki csak hosszas rábeszélésre vállalja el az utolsó ügyet. Az utolsó negyedóra pedig egyedülálló mind forgatókönyv tekintetében, mind a színészi alakítások terén. A hatalmas a csattanó a végén mindent visz. Minden idők legjobb thriller-je.

 
Deku   2017. 07. 08.

Egy újabb Brad Pitt film ami alapján pozitívan csalódnom kellett a színész tehetségében. Nem volt hiába a sok vele eltöltött idő. Az egyik kedvencem. Meg van benne minden ami egy jó filmhez kell, hangulat, zene és némi izgalom.

 
GedyPapa   2017. 05. 16.

Hatalmas nagy kedvencem ez a film, mind képi világában, mind szereplői gárdájával. Fincher valami olyat hozott ki ebből a témából, amit nagyon kevesen tudtak volna. A 7 főbűn ilyen jellegű bemutatása formabontó mégis kiváló.

Brad Pitt
Brad Pitt
Morgan Freeman
Brad Pitt
Brad Pitt
Morgan Freeman
Brad Pitt
Brad Pitt
 
Miért kötelező megnézni? Mert amellett, hogy a Hetedik egy zseniális produkció, műfajának egyik leglebilincselőbb és legegyedülállóbb alkotása, megmutatja, mi is az az igazi thriller. több»
 
Kinek ajánljuk: mindenkinek. De tényleg. Találkoztál már olyannal, aki ne szerette volna Brad Pitt-et? Én sem. több»

A film összbevétele 327 311 859 dollár volt (imdb.com).

 

Nagyon magas, 327,3 millió dollár bevételt produkált.

(LionelMessi10)
 

A filmet 30 millió dollárból csinálták meg.

(LionelMessi10)
 

Kevin Spacey neve nincs feltüntetve a stáblistán.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.