Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
76%

Sírok között (2014)

A Walk Among the Tombstones
Filmadatlap
 
27
Szereplők
45
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Sírok között
 
Secret Lover   2020. 10. 28.

legújabb vélemény

1

Egy kicsit hosszú, de az alaptörténet és a kivitelezés érdekes. Liam Neeson és Brian 'Astro' Bradley kiváló nyomozópárost alkotnak.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

0

Nagyon szeretem a Liam Neeson akciófilmeket és ez is tetszett, mégsem ütötte meg a szintjét, talán ez a leggyengébb ilyen jellegű filmje, de azért ajánlom.


 
Berto49   2017. 12. 07.

0

Lawrence Block Matthew Scudder nevű nyomozó főhősének egyik darabját filmesítették meg. Többek szerint a könyv nem a legjobb műve az írónak. A könyvet ezért nem is olvastam el. Engem a főszereplő Liam Neeson érdekelt a filmben. Sodrófával nyújtották ... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 19.

0

Néha leül,lelassít,de az izgalom faktor azért megvan ebben a filmben is.Hihetetlenül jóll áll ez a fajta szerep Liam Neesonnak.Az Elrabolva trilógia azért magasabb szinten van,de itt sem unatkozunk.Egy kellemes akciómozi,olyan "mindenkit elintézek" stílusban.

 
babsy88   2015. 01. 23.

0

Elég kegyetlen film. Izgalmas, de nem egy top kategóriás. Liam Neeson nem nyújtott benne annyit, mint vártam. Egyszer meg lehet nézni. A műfaj kedvelőinek kihagyhatatlan. 5/4

 
harnas1207   2018. 12. 06.

0

Nagyon erős film. Liam Neesontól szokatlanul egy életszerű nyomozós történet, váratlan fordulatokkal. Az ilyen filmek a kedvenceim, de érdekes módon sokáig nem is hallottam erről. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
D. Wolfe   2016. 04. 14.

1

Kifejezetten erős hangulatú, realisztikus alkotás. A nyomozás maga hitelesnek tűnt a számomra és bár akadtak ugyan unalmasabb jelenetek, de ennek ellenére is végig lekötötte a figyelmemet.

Galéria (12)

Liam Neeson
Liam Neeson
Dan Stevens
Dan Stevens
Liam Neeson
Liam Neeson
Boyd Holbrook
Dan Stevens
Dan Stevens
Liam Neeson
David Harbour
Boyd Holbrook

Videók (1)

A film összbevétele 53 181 600 dollár volt (imdb.com).

 

A film alapjául szolgáló könyv egyik főszereplője Joe Durkin, akit eredetileg Ruth Wilson játszott. A rendező azonban úgy éreztem, hogy Liam Neeson karakterének inkább magányos farkasnak kéne lennie, ezért végül Wilson összes közös jelenetét kivágta a filmből.

(hp )
 

A Sírok között eredetileg Joe Carnahan rendezői debütálása lett volna, a főszerepre ekkoriban még Harrison Ford volt az első számú kiszemelt.

(hp )
 

A film Lawrence Block tizedik Matt Scuder-regényén alapszik. Az írók 2011-ig bezárólag 17 regényt írt a karakterről.

(hp )
 

Matt Scuder karaktere másodszor tűnik fel a filmvásznon. Az Egy lépés a halálban Jeff Bridges alakította az ex-nyomozót.

(hp )
 

Liam Neeson népszerűségének köszönhetően a film már a bemutatása előtt visszahozta a teljes büdzsét.

(hp )
 

TJ szerepére is esélyes volt.

(hp )
 
Amíg elkészül az Igazából szerelem 2, addig be kell érnünk Liam Neeson sötét énjével. Nem mintha bajunk lenne vele. A kiégett exzsaru piszkos munkákat vállal. De nyugi, ellenfelei vastagon megérdemlik, amit kapnak tőle. több»