Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
75

Sírok között (2014)

A Walk Among the Tombstones
Filmadatlap
 
27
Szereplők
43
Vélemények
12
Képek
Videók
Sírok között
 
harnas1207   2018. 12. 06.

legújabb vélemény

Nagyon erős film. Liam Neesontól szokatlanul egy életszerű nyomozós történet, váratlan fordulatokkal. Az ilyen filmek a kedvenceim, de érdekes módon sokáig nem is hallottam erről. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Nagyon szeretem a Liam Neeson akciófilmeket és ez is tetszett, mégsem ütötte meg a szintjét, talán ez a leggyengébb ilyen jellegű filmje, de azért ajánlom.


 
Berto49   2017. 12. 07.

Lawrence Block Matthew Scudder nevű nyomozó főhősének egyik darabját filmesítették meg. Többek szerint a könyv nem a legjobb műve az írónak. A könyvet ezért nem is olvastam el. Engem a főszereplő Liam Neeson érdekelt a filmben. Sodrófával nyújtották a filmet, nyúlt, mint a rétestészta, alig akart befejeződni. Érdekes, hogy az akciófilmek többségében a végső jelenetek éjszaka és szakadó esőben játszódnak. A szinkronos filmek megértésével bajaim vannak. A zene és a különböző zajok fülsüketítőn erősek, a beszédhangok viszont alig érthetők, különösen a nőké.

 
babsy88   2015. 01. 23.

Elég kegyetlen film. Izgalmas, de nem egy top kategóriás. Liam Neeson nem nyújtott benne annyit, mint vártam. Egyszer meg lehet nézni. A műfaj kedvelőinek kihagyhatatlan. 5/4

 
D. Wolfe   2016. 04. 14.

Kifejezetten erős hangulatú, realisztikus alkotás. A nyomozás maga hitelesnek tűnt a számomra és bár akadtak ugyan unalmasabb jelenetek, de ennek ellenére is végig lekötötte a figyelmemet.

Liam Neeson
Liam Neeson
Dan Stevens
Dan Stevens
Liam Neeson
Liam Neeson
Boyd Holbrook
Dan Stevens
Dan Stevens
Liam Neeson
David Harbour
Boyd Holbrook
 
Amíg elkészül az Igazából szerelem 2, addig be kell érnünk Liam Neeson sötét énjével. Nem mintha bajunk lenne vele. A kiégett exzsaru piszkos munkákat vállal. De nyugi, ellenfelei vastagon megérdemlik, amit kapnak tőle. több»

A film összbevétele 53 181 600 dollár volt (imdb.com).

 

A film alapjául szolgáló könyv egyik főszereplője Joe Durkin, akit eredetileg Ruth Wilson játszott. A rendező azonban úgy éreztem, hogy Liam Neeson karakterének inkább magányos farkasnak kéne lennie, ezért végül Wilson összes közös jelenetét kivágta a filmből.

(hp)
 

A Sírok között eredetileg Joe Carnahan rendezői debütálása lett volna, a főszerepre ekkoriban még Harrison Ford volt az első számú kiszemelt.

(hp)
 

A film Lawrence Block tizedik Matt Scuder-regényén alapszik. Az írók 2011-ig bezárólag 17 regényt írt a karakterről.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.