Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
75%

Sírok között (2014)

A Walk Among the Tombstones
Filmadatlap
 
27
Szereplők
46
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Sírok között

Galéria (12)

Liam Neeson
Liam Neeson
Dan Stevens
Dan Stevens
Liam Neeson
Liam Neeson
Boyd Holbrook
Dan Stevens
Dan Stevens
Liam Neeson
David Harbour
Boyd Holbrook

Videók (1)

 
Klauka89   2021. 09. 12.

legújabb vélemény

0

Igaz, hogy nem Taken kategória, de egyszer simán meg lehet nézni. És Liam Neeson még mindig jól nyomja. 10/7

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

0

Nagyon szeretem a Liam Neeson akciófilmeket és ez is tetszett, mégsem ütötte meg a szintjét, talán ez a leggyengébb ilyen jellegű filmje, de azért ajánlom.

 
Berto49   2017. 12. 07.

0

Lawrence Block Matthew Scudder nevű nyomozó főhősének egyik darabját filmesítették meg. Többek szerint a könyv nem a legjobb műve az írónak. A könyvet ezért nem is olvastam el. Engem a főszereplő Liam Neeson érdekelt a filmben. Sodrófával nyújtották ... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 19.

0

Néha leül,lelassít,de az izgalom faktor azért megvan ebben a filmben is.Hihetetlenül jóll áll ez a fajta szerep Liam Neesonnak.Az Elrabolva trilógia azért magasabb szinten van,de itt sem unatkozunk.Egy kellemes akciómozi,olyan "mindenkit elintézek" stílusban.

 
babsy88   2015. 01. 23.

0

Elég kegyetlen film. Izgalmas, de nem egy top kategóriás. Liam Neeson nem nyújtott benne annyit, mint vártam. Egyszer meg lehet nézni. A műfaj kedvelőinek kihagyhatatlan. 5/4

 
harnas1207   2018. 12. 06.

0

Nagyon erős film. Liam Neesontól szokatlanul egy életszerű nyomozós történet, váratlan fordulatokkal. Az ilyen filmek a kedvenceim, de érdekes módon sokáig nem is hallottam erről. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
D. Wolfe   2016. 04. 14.

1

Kifejezetten erős hangulatú, realisztikus alkotás. A nyomozás maga hitelesnek tűnt a számomra és bár akadtak ugyan unalmasabb jelenetek, de ennek ellenére is végig lekötötte a figyelmemet.

A film összbevétele 53 181 600 dollár volt (imdb.com).

 

A film alapjául szolgáló könyv egyik főszereplője Joe Durkin, akit eredetileg Ruth Wilson játszott. A rendező azonban úgy éreztem, hogy Liam Neeson karakterének inkább magányos farkasnak kéne lennie, ezért végül Wilson összes közös jelenetét kivágta a filmből.

(hp)
 

A Sírok között eredetileg Joe Carnahan rendezői debütálása lett volna, a főszerepre ekkoriban még Harrison Ford volt az első számú kiszemelt.

(hp)
 

A film Lawrence Block tizedik Matt Scuder-regényén alapszik. Az írók 2011-ig bezárólag 17 regényt írt a karakterről.

(hp)
 

Matt Scuder karaktere másodszor tűnik fel a filmvásznon. Az Egy lépés a halálban Jeff Bridges alakította az ex-nyomozót.

(hp)
 

Liam Neeson népszerűségének köszönhetően a film már a bemutatása előtt visszahozta a teljes büdzsét.

(hp)
 
Amíg elkészül az Igazából szerelem 2, addig be kell érnünk Liam Neeson sötét énjével. Nem mintha bajunk lenne vele. A kiégett exzsaru piszkos munkákat vállal. De nyugi, ellenfelei vastagon megérdemlik, amit kapnak tőle. több»