Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
88%

Holtodiglan (2014)

Gone Girl
Filmadatlap
 
29
Szereplők
249
Vélemények
15
Képek
5
Videók
 
Annuska   2020. 10. 16.

legújabb vélemény

1

Elgondolkodtató film volt számomra. Napokig ezen járt az agyam, érdekes hogy mennyire tudunk ítélkezni, holott nem is ismerjük a dolgokat. Pont mint a való életben

 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

0

A legjobb film, amit valaha láttam, számomra ez a number one. Többször láttam már, de újra megnézném. Fantasztikus forgatókönyv, színészi játék és parádés vágás.


 
hp   2020. 09. 22.

0

A Holtodiglan egy igazán precíz és jól összerakott adaptációja Flynn eredeti könyvének Rosamund Pike egészen kimagasló alakításával (Ben Affleckre sem lehet panasz, de Pike mellett ebben a moziban mindenki elhalványul). Finchernek ezek a filmek állna... több»

 
indingo   2016. 11. 18.

0

Remek története van, nekem bejött és külön tetszett, hogy az alkotók sem álltak egyik fél mellé sem, mindenki döntse el maga, hogy kivel szimpatizál.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 11. 10.

0

Egy különlegesen izgalmas film, amely egy percig sem hagyja unatkozni a nézőjét. A 2015-ös évben számos emlékezetes színésznői alakítást láthattunk (és Julianne Moore méltán megérdemelte a Still Alice-ért és az egész életművéért az Oscar-díjat), ám n... több»

 
dulkap   2015. 01. 21.

0

Szívem szerint zseniálisat adnék rá, mert manapság ritka, hogy egy film végig fenntartja az érdeklődésemet, pláne 2 és fél órán keresztül. Ám jelen pillanatban még nem tudok eltekinteni a történet hibáitól és észszérűtlenségeitől. Fincher remekül tar... több»

 
Bogi87   2016. 05. 31.

0

Kedvenc filmem Ben Affleck főszereplésével. Izgalmas, fordulatos és amit imádtam benne, hogy kiszámíthatatlan. Képtelenség volt előre megjósolni, pontosan mi és miért történt.

Galéria (15)

Ben Affleck
Ben Affleck
Rosamund Pike
Patrick Fugit
Kim Dickens
Rosamund Pike
Rosamund Pike
Tyler Perry
Ben Affleck
Tyler Perry
Neil Patrick Harris

Videók (5)

A film összbevétele 369 330 363 dollár volt (imdb.com).

 

Afflecknek egy álma vált valóra, amikor kiderült, hogy David Fincherrel dolgozhat.

(mamiéstöti2)
 

Nick Dunne szerepére esélyes volt Brad Pitt, Seth Rogen és Ryan Reynolds is.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmben látható "The Bar" nevű étterem valóban létezik, és a Missouri állambeli Cape Girardeau városában van.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film 61 millió dollárból valósult meg és több mint 368 millió dollár bevételt eredményezett, így David Fincher eddigi legnagyobb bevételű alkotása lett. A kritikusoktól jórészt pozitív visszajelzést kapott; továbbá 28 különböző díjat ítéltek oda neki.

(Bogi87)
 

Ben Affleck szemmel láthatóan izmosabb lett a forgatás során, ugyanis ekkor már javában készült a Batman vs Superman filmszerepére.

(Bogi87)
 

Rosamund Pike a Holtodiglan forgatása alatt 6 kg-t hízott és fogyott le 3 alkalommal is abból a célból, hogy hihetően érzékeltesse a változásokat, melyek végbemennek a karakterben. A hízáshoz hamburgert és malátát evett, amikor meg fogyni szeretett volna, napi 4 órán keresztül edzett egy profi ökölvívóval, emellett 8 km-t futott minden nap (kb. 42 perc alatt).

(Bogi87)
 

A forgatás szüneteiben Ben Affleck és Tyler Perry egy játékkal ütötték el az időt. Tyler elkezdett 1980-as évekbeli dalokat énekelni, melyet Bennek folytatnia kellett. Sosem hibázott, mindegyik számot ismerte.

(Bogi87)
 

Ez volt az első alkalom, hogy Ben Affleck vállalt egy szemből felvett jelenetet, melyben anyaszült meztelen.

(Bogi87)
 

Ben Affleck maga is rendező. Az egyik forgatási napon próbára tette Finchert. Egy hajszálnyit állított a kamera lencséjén, azonban a rendező "átment a próbán", mert észrevette az eltérést.

(Bogi87)
 

Emily Ratajkowskit Ben Affleck ajánlotta be. Referenciaként egy videoklipet mutatott, amely Robin Thicke - Blurred Lines volt. Mindenkit meggyőzött.

(Bogi87)
 
Egy igazán fordulatos, izgalmakban és meglepetésekben bővelkedő filmet kaptunk. több»
 
Vajon tényleg megölte Ben Affleck a feleségét? Izgalmas kérdések, kiábrándult és gonosz válaszok. több»