Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
89%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
246
Vélemények
15
Képek
5
Videók
Holtodiglan
 
lucy07   2020. 03. 08.

legújabb vélemény

Zseniális film egyszerűen elképesztő. Kicsit megijedtem, hogy két és fél órás a film nem tudtam elképzelni mi minden fog történni annyi idő alatt, de a végére úgy éreztem még tarthatott volna tovább is. A színészek nagyon el lettek találva a film fel... több»

 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

A legjobb film, amit valaha láttam, számomra ez a number one. Többször láttam már, de újra megnézném. Fantasztikus forgatókönyv, színészi játék és parádés vágás.


 
indingo   2016. 11. 18.

Remek története van, nekem bejött és külön tetszett, hogy az alkotók sem álltak egyik fél mellé sem, mindenki döntse el maga, hogy kivel szimpatizál.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 11. 10.

Egy különlegesen izgalmas film, amely egy percig sem hagyja unatkozni a nézőjét. A 2015-ös évben számos emlékezetes színésznői alakítást láthattunk (és Julianne Moore méltán megérdemelte a Still Alice-ért és az egész életművéért az Oscar-díjat), ám n... több»

 
dulkap   2015. 01. 21.

Szívem szerint zseniálisat adnék rá, mert manapság ritka, hogy egy film végig fenntartja az érdeklődésemet, pláne 2 és fél órán keresztül. Ám jelen pillanatban még nem tudok eltekinteni a történet hibáitól és észszérűtlenségeitől. Fincher remekül tar... több»

 
Bogi87   2016. 05. 31.

Kedvenc filmem Ben Affleck főszereplésével. Izgalmas, fordulatos és amit imádtam benne, hogy kiszámíthatatlan. Képtelenség volt előre megjósolni, pontosan mi és miért történt.

 
Deku   2017. 07. 10.

Akkoriban nagy szám volt nekem ez a film. Először is meg kell említeni, hogy szuper színészeket választottak, remekül eljátszották a szerepüket, egészen a végéig nem lehetett sejteni, hogy mi fog kialakulni az egészből. Ügyesen áttudja verni a nézőt.

Ben Affleck
Ben Affleck
Rosamund Pike
Patrick Fugit
Kim Dickens
Rosamund Pike
Rosamund Pike
Tyler Perry
Ben Affleck
Tyler Perry
Neil Patrick Harris

A film összbevétele 369 330 363 dollár volt (imdb.com).

 

Afflecknek egy álma vált valóra, amikor kiderült, hogy David Fincherrel dolgozhat.

(mamiéstöti2)
 

Nick Dunne szerepére esélyes volt Brad Pitt, Seth Rogen és Ryan Reynolds is.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmben látható "The Bar" nevű étterem valóban létezik, és a Missouri állambeli Cape Girardeau városában van.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film 61 millió dollárból valósult meg és több mint 368 millió dollár bevételt eredményezett, így David Fincher eddigi legnagyobb bevételű alkotása lett. A kritikusoktól jórészt pozitív visszajelzést kapott; továbbá 28 különböző díjat ítéltek oda neki.

(Bogi87)
 

Ben Affleck szemmel láthatóan izmosabb lett a forgatás során, ugyanis ekkor már javában készült a Batman vs Superman filmszerepére.

(Bogi87)
 

Rosamund Pike a Holtodiglan forgatása alatt 6 kg-t hízott és fogyott le 3 alkalommal is abból a célból, hogy hihetően érzékeltesse a változásokat, melyek végbemennek a karakterben. A hízáshoz hamburgert és malátát evett, amikor meg fogyni szeretett volna, napi 4 órán keresztül edzett egy profi ökölvívóval, emellett 8 km-t futott minden nap (kb. 42 perc alatt).

(Bogi87)
 

A forgatás szüneteiben Ben Affleck és Tyler Perry egy játékkal ütötték el az időt. Tyler elkezdett 1980-as évekbeli dalokat énekelni, melyet Bennek folytatnia kellett. Sosem hibázott, mindegyik számot ismerte.

(Bogi87)
 

Ez volt az első alkalom, hogy Ben Affleck vállalt egy szemből felvett jelenetet, melyben anyaszült meztelen.

(Bogi87)
 

Ben Affleck maga is rendező. Az egyik forgatási napon próbára tette Finchert. Egy hajszálnyit állított a kamera lencséjén, azonban a rendező "átment a próbán", mert észrevette az eltérést.

(Bogi87)
 

Emily Ratajkowskit Ben Affleck ajánlotta be. Referenciaként egy videoklipet mutatott, amely Robin Thicke - Blurred Lines volt. Mindenkit meggyőzött.

(Bogi87)
 
Egy igazán fordulatos, izgalmakban és meglepetésekben bővelkedő filmet kaptunk. több»
 
Vajon tényleg megölte Ben Affleck a feleségét? Izgalmas kérdések, kiábrándult és gonosz válaszok. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.