Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
245
Vélemények
15
Képek
8
Videók
Holtodiglan
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
elekm90   2020. 02. 22.

legújabb vélemény

David Fincher ismét egy remekművet készített, igaz Gillian Flynn regénye nagyszerű alapanyagot szolgáltatott. A 2,5 órás film nagyon profin van felépítve és egy percre sem ül le, a történet rendkívül csavaros, Rosamund Pike pedig kiválóan alakítja Amy-t. Emellett külön kiemelném a rendezést, illetve az eredeti filmzenét Atticus Ross és Trent Reznor jóvoltából (akik már remek munkát végeztek Fincher olyan korábbi filmjein, mint a Tetovált lány vagy a Social Network). 9,5/10

 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

A legjobb film, amit valaha láttam, számomra ez a number one. Többször láttam már, de újra megnézném. Fantasztikus forgatókönyv, színészi játék és parádés vágás.


 
indingo   2016. 11. 18.

Remek története van, nekem bejött és külön tetszett, hogy az alkotók sem álltak egyik fél mellé sem, mindenki döntse el maga, hogy kivel szimpatizál.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 11. 10.

Egy különlegesen izgalmas film, amely egy percig sem hagyja unatkozni a nézőjét. A 2015-ös évben számos emlékezetes színésznői alakítást láthattunk (és Julianne Moore méltán megérdemelte a Still Alice-ért és az egész életművéért az Oscar-díjat), ám nekem a tavalyi évben mégis egyértelműen Rosamund Pike Holtodiglan-beli alakítása vitte a prímet, hiszen olyan hidegvérrel alakítja ezt az elképesztően parás, őrült nőszemélyt, hogy azt öröm volt látni. Mellette Ben Affleck csak asszisztálhatott a sikerhez. Kicsit túl nagy hype volt a film körül a megjelenésekor, aminek általában nem szoktam hinni, ám a film végül tényleg az év egyik legnagyobb meglepetése lett számomra. Aztán idén is megkaptuk a magunk "Holtodiglanját", ezúttal A lány a vonaton volt a címe.

 
dulkap   2015. 01. 21.

Szívem szerint zseniálisat adnék rá, mert manapság ritka, hogy egy film végig fenntartja az érdeklődésemet, pláne 2 és fél órán keresztül. Ám jelen pillanatban még nem tudok eltekinteni a történet hibáitól és észszérűtlenségeitől. Fincher remekül tartja fent végig a feszültséget, ám hibát ő is követ el vagy csak nagyon ragaszkodott a regény pár eleméhez. A színészi játék nem volt rossz, bár én nem ájultam el Pike alakításától, hozta a kötelezőt, de semmi extra. Viszont valami van a filmben, amitől határozottan jó. Talán a szerkezeti felépítése, talán a ritmusa, talán a hangulata. Nem tudom mitől működik ez a film nálam a nyilvánvaló hibái ellenére is, de például köröket ver a sokak által év filmjének tartott 2 és fél órás videónaplóra egy unalmas fiú, unalmas felnőtté válásáról.

Ben Affleck
Ben Affleck
Rosamund Pike
Patrick Fugit
Kim Dickens
Rosamund Pike
Rosamund Pike
Tyler Perry
Ben Affleck
Tyler Perry
Neil Patrick Harris
 
Egy igazán fordulatos, izgalmakban és meglepetésekben bővelkedő filmet kaptunk. több»
 
Vajon tényleg megölte Ben Affleck a feleségét? Izgalmas kérdések, kiábrándult és gonosz válaszok. több»

A film összbevétele 369 330 363 dollár volt (imdb.com).

 

Afflecknek egy álma vált valóra, amikor kiderült, hogy David Fincherrel dolgozhat.

(mamiéstöti2)
 

Nick Dunne szerepére esélyes volt Brad Pitt, Seth Rogen és Ryan Reynolds is.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A filmben látható "The Bar" nevű étterem valóban létezik, és a Missouri állambeli Cape Girardeau városában van.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.