Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Holtodiglan (2014)

Gone Girl
Filmadatlap
 
29
Szereplők
248
Vélemények
15
Képek
5
Videók

Galéria (15)

Ben Affleck
Ben Affleck
Rosamund Pike
Patrick Fugit
Kim Dickens
Rosamund Pike
Rosamund Pike
Tyler Perry
Ben Affleck
Tyler Perry
Neil Patrick Harris

Videók (5)

 
msfini   2022. 03. 25.

legújabb vélemény

0
Fordulatos thriller

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nemrég végül sikerült megnéznem, szerencsére nagyon keveset tudtam a filmről, így a fordulatos cselekmény nagyon működött nálam. David Fincher ismét nagyot alkotott, elsősorban miatta néztem meg a filmet. A film baromi hosszú, de mégis pörgős, nem hagyja a néző figyelmét elterelődni. Folyamatosan fenntartja az érdeklődést a cselekmény, és nagyon sok fordulat is van benne, mindig csavarnak egyet, és sokáig te se tudod, kinek szurkolj. Végig nagyon jól adták át a nyomasztó hangulatot, emiatt nem mindig olyan kellemes nézni. A színészi játék kiemelkedő, Ben Affleck remek, és persze Rosamund Pike (Amy) óriásit alakított. !!! SPOILER !!! És sokan mondják, hogy nem azt a befejezést kapták, amit vártak, erre csak azt tudom mondani, hogy mivel egy thriller, ezért a nyomasztó vég a legjobb. Se nem happy end, se nem teljes tragédia. Sajnos a pszichopaták gyakran aratnak győzelmet. Amy nem a vérszomjas, őrületbe hajló pszichopata, mint például Ted Bundy, de nem kevéssé ijesztő! A film kiváló, simán többször nézős, bár még nem volt kedvem elővenni újra. :)

 
Sabnock Sanatory   2019. 01. 19.

2

Szuper, fantasztikus, zseniális...klisék, de igazak! Rosemund Pike és Ben Affleck nagyon nagyot alakítottak a filmben. Az egyik legjobb thriller, amit láttam. Fordulatos és kemény. Ajánlott kategória.

1
 
hp   2020. 09. 22.

0

A Holtodiglan egy igazán precíz és jól összerakott adaptációja Flynn eredeti könyvének Rosamund Pike egészen kimagasló alakításával (Ben Affleckre sem lehet panasz, de Pike mellett ebben a moziban mindenki elhalványul). Finchernek ezek a filmek állna... több»

 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

0

A legjobb film, amit valaha láttam, számomra ez a number one. Többször láttam már, de újra megnézném. Fantasztikus forgatókönyv, színészi játék és parádés vágás.

 
indingo   2016. 11. 18.

0

Remek története van, nekem bejött és külön tetszett, hogy az alkotók sem álltak egyik fél mellé sem, mindenki döntse el maga, hogy kivel szimpatizál.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 11. 10.

0

Egy különlegesen izgalmas film, amely egy percig sem hagyja unatkozni a nézőjét. A 2015-ös évben számos emlékezetes színésznői alakítást láthattunk (és Julianne Moore méltán megérdemelte a Still Alice-ért és az egész életművéért az Oscar-díjat), ám n... több»

 
dulkap   2015. 01. 21.

0

Szívem szerint zseniálisat adnék rá, mert manapság ritka, hogy egy film végig fenntartja az érdeklődésemet, pláne 2 és fél órán keresztül. Ám jelen pillanatban még nem tudok eltekinteni a történet hibáitól és észszérűtlenségeitől. Fincher remekül tar... több»

A film összbevétele 369 330 363 dollár volt (imdb.com).

 

Afflecknek egy álma vált valóra, amikor kiderült, hogy David Fincherrel dolgozhat.

(mamiéstöti2)
 

Nick Dunne szerepére esélyes volt Brad Pitt, Seth Rogen és Ryan Reynolds is.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmben látható "The Bar" nevű étterem valóban létezik, és a Missouri állambeli Cape Girardeau városában van.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film 61 millió dollárból valósult meg és több mint 368 millió dollár bevételt eredményezett, így David Fincher eddigi legnagyobb bevételű alkotása lett. A kritikusoktól jórészt pozitív visszajelzést kapott; továbbá 28 különböző díjat ítéltek oda neki.

(Bogi87)
 

Ben Affleck szemmel láthatóan izmosabb lett a forgatás során, ugyanis ekkor már javában készült a Batman vs Superman filmszerepére.

(Bogi87)
 
Egy igazán fordulatos, izgalmakban és meglepetésekben bővelkedő filmet kaptunk. több»
 
Vajon tényleg megölte Ben Affleck a feleségét? Izgalmas kérdések, kiábrándult és gonosz válaszok. több»