Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Holtodiglan (2014)

Gone Girl
Filmadatlap
 
29
Szereplők
250
Vélemények
15
Képek
5
Videók

Galéria (15)

Ben Affleck
Ben Affleck
Rosamund Pike
Patrick Fugit
Kim Dickens
Rosamund Pike
Rosamund Pike
Tyler Perry
Ben Affleck
Tyler Perry
Neil Patrick Harris

Videók (5)

 
Erik8csok   2023. 02. 20.

legújabb vélemény

0
Nagyon beteg, de tanulságos film

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Számomra ez egy rég halogatott film volt, de tegnap este reklám nélkül sikerült megnéznem a tévében. Megérte-e? Azt mondom, igen. Egy nagyon lassú filmről beszélünk, ami nagyon hosszú, így lehet, hogy sok embernek nem fog bejönni, de én azt mondom, hogy ha lassú is, de fenn tudja tartani a figyelmet, az már jó, és ez a film fenn tudta tartani. Elég csavaros film, ami betekintést nyer, hogy bizony a világon vannak ilyen beteg emberek. És megkockáztatom, hogy én még életemben nem láttam ilyen beteg filmet. Véres film, beteg, és nagyon nem mindenkinek ajánlható. Ennél a filmnél viszont tényleg jogos a 18-as karika. A másik dolog, hogy a filmben nincs egy szimpatikus karakter sem. Ami nem feltétlenül baj, sőt! Már csak ezért is jó ez a film, mert elérte ezt nálam. Valamint a két főszereplő, Ben Affleck és Rosamund Pike hatalmasat játszanak, de leginkább Pike. Jogos az Oscar-jelölés, de én még a díjat sem sajnáltam volna tőle, elképesztően játszott ez a nő. Összességében nagyon lassú, de helyenként misztikus és beteg film, ami megmutatja azt, mire is képesek az emberek, és hogy mennyi ilyen beteg ember van e világon.

 
Sabnock Sanatory   2019. 01. 19.

2

Szuper, fantasztikus, zseniális...klisék, de igazak! Rosemund Pike és Ben Affleck nagyon nagyot alakítottak a filmben. Az egyik legjobb thriller, amit láttam. Fordulatos és kemény. Ajánlott kategória.

1
 
hp   2020. 09. 22.

1

A Holtodiglan egy igazán precíz és jól összerakott adaptációja Flynn eredeti könyvének Rosamund Pike egészen kimagasló alakításával (Ben Affleckre sem lehet panasz, de Pike mellett ebben a moziban mindenki elhalványul). Finchernek ezek a filmek állna... több»

 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

0

A legjobb film, amit valaha láttam, számomra ez a number one. Többször láttam már, de újra megnézném. Fantasztikus forgatókönyv, színészi játék és parádés vágás.

 
Yosihiro   2016. 05. 22.

1

Csak Ben A. miatt adtam 4 csillagot. A történet jó és van benne izgalom és történés. Kicsit kihuzták az igaz de a szinészi alakítások nekem, úgy nem jönnek át ahogy egy ilyen kategóriájú filmnél megszoktam. Ettől függetlenül ajánlom a filmet mindenkinek :)

 
indingo   2016. 11. 18.

0

Remek története van, nekem bejött és külön tetszett, hogy az alkotók sem álltak egyik fél mellé sem, mindenki döntse el maga, hogy kivel szimpatizál.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 11. 10.

0

Egy különlegesen izgalmas film, amely egy percig sem hagyja unatkozni a nézőjét. A 2015-ös évben számos emlékezetes színésznői alakítást láthattunk (és Julianne Moore méltán megérdemelte a Still Alice-ért és az egész életművéért az Oscar-díjat), ám n... több»

A film összbevétele 369 330 363 dollár volt (imdb.com).

 

Afflecknek egy álma vált valóra, amikor kiderült, hogy David Fincherrel dolgozhat.

(mamiéstöti2)
 

Nick Dunne szerepére esélyes volt Brad Pitt, Seth Rogen és Ryan Reynolds is.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmben látható "The Bar" nevű étterem valóban létezik, és a Missouri állambeli Cape Girardeau városában van.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film 61 millió dollárból valósult meg és több mint 368 millió dollár bevételt eredményezett, így David Fincher eddigi legnagyobb bevételű alkotása lett. A kritikusoktól jórészt pozitív visszajelzést kapott; továbbá 28 különböző díjat ítéltek oda neki.

(Bogi87)
 

Ben Affleck szemmel láthatóan izmosabb lett a forgatás során, ugyanis ekkor már javában készült a Batman vs Superman filmszerepére.

(Bogi87)
 
Egy igazán fordulatos, izgalmakban és meglepetésekben bővelkedő filmet kaptunk. több»
 
Vajon tényleg megölte Ben Affleck a feleségét? Izgalmas kérdések, kiábrándult és gonosz válaszok. több»