Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Csillagainkban a hiba (2014)

The Fault in Our Stars
Filmadatlap
 
28
Szereplők
173
Vélemények
13
Képek
3
Videók

Galéria (13)

Shailene Woodley
Ansel Elgort
Ansel Elgort
Shailene Woodley
Ansel Elgort
Ansel Elgort
Shailene Woodley
Shailene Woodley
Ansel Elgort
Ansel Elgort
Shailene Woodley
Ansel Elgort
Nat Wolff
Shailene Woodley
Shailene Woodley
Nat Wolff
Shailene Woodley
Ansel Elgort
Ansel Elgort
Shailene Woodley
Ansel Elgort
Shailene Woodley
Ansel Elgort
Shailene Woodley
Ansel Elgort

Videók (3)

 
drg0602   2023. 01. 20.

legújabb vélemény

1

Elég szomorú alkotás, romantikába ágyazva, szuper színészi teljesítményekkel megspékelve. Érdekes, jó történet, amely olykor vicces, drámai, és szomorú is tud lenni. Számomra egy tökéletes alkotás. A vége tényleg nagyon szomorú, de hát milyen is legyen egy dráma. Többször nézős. Értékelés: 10/10

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 19.

1
Minden egyes nap ajándék

Több John Green regényt olvastam már és mind olyanok, amelyek megfilmesítésre érdemesek. A Csillagainkban a hiba és a Papírvárosok esetében már láthattuk is a végeredményt (de ott van még pl. a Will&Will is, szerintem nem kell sokat várni, hogy azt a... teljes kritika»

 
Eastern79   2021. 03. 03.

2
Halálos szerelem

A halálról nehéz befogadható módon írni vagy filmet készíteni, hiszen a nyugati kultúra tabuként kezeli a témát. A John Green könyvéből készült alkotás mégis elérte nálam azt, amit sok más hasonló témájú film nem: végignéztem. Shailene Woodley alakítása bájos és hiteles, Ansel Elgorttal pedig remekül működik köztük a kémia, hiszen nem árulok el nagy titkot, hogy a drámai vonal ellenére egy romantikus tinifilmmel van dolgunk. Azonban nem kell megijedni, mert korántsem a szokásos, giccsbe fulladt katyvaszról van szó, hanem egy nagyon is érett és felkavaró alkotásról. Remek párbeszédek, nagyszerű alakítások jellemzik a történetet, és rengeteg morális kérdés kerül megválaszolásra mind a szülő-gyermek viszonyokkal kapcsolatban, mind pedig a szerelem kontra halálos betegség vonatkozásában, szóval nem árt zsebkendőt előkészíteni, mert ez a film néhol nagyon-nagyon szívbemarkoló. Ráadásként Willam Dafoe is feltűnik egy meglehetősen érdekes karakter képében. Elgondolkodtató, szép film, egy esős délutánon kitűnő időtöltés.

 
Shelby07   2018. 01. 04.

0

Nem volt rossz, maga a történet sajnos már eléggé elcsépelt. Beteg az egyik fél, de beleszeret a másikba és ott az a bizonyos "de mi lesz akkor így". Maga a megvalósítás és a színészi alakítás is jó volt, egy délutáni kis filmnézésre megfelel, de semmi több.

2
 
indingo   2017. 04. 11.

0

Tetszett a film, annak ellenére, hogy nem az a tipikus sztori. Az élet nem fenékig tejfel. Nem minden sikerült úgy, ahogy a szereplők elképzelték. Szomorú filmről van szó, kell hozzá egy hangulat.

 
ZeroHero   2015. 05. 06.

1

Csodálatos, igazi léleksimogató filmalkotás.....az utóbbi idők egyik legjobbja...be is került nálam a kedvenc filmek közé... Számomra azt üzeni a film, hogy mindegy, hogy az ember 14 vagy 60 évet él a lényeg, hogy az életét mennyi tartalommal tölti ... több»

 
Deku   2017. 07. 11.

0

Nem vagyok a romantika és az ilyen túlzottan érzelmes filmek híve. Viszont ezt mindenkinek érdemes megnéznie mert eszméletlen mélyen megérintett. Könnyek nélkül szerintem ki se lehet bírni.

A film összbevétele 307 166 834 dollár volt (imdb.com).

 

Isaac karaktere eredetileg szőke hajú volt a John Greens regényében, de Nat Wolff haja a filmben fekete maradt.

(dailyfilmsan)
 

A film forgatókönyve a 2012-es fekete listán szerepelt. A lista a legjobb le nem forgatott forgatókönyveket szedi össze évről évre.

(dailyfilmsan)
 

A film kiadása után ellopták az utcai padot, ahol Hazel és Gus ültek és ölelkeztek. Kis idő után a padot visszahelyezték, de Amsterdamban. Azóta turistalátványossággá nőtte ki magát a pad, és oda járnak a szerelmesek fényképezkedni.

(dailyfilmsan)
 

Mae Whitman is esélyes volt Hazel szerepéra, sőt a regény írójának, John Greennek ő volt a választottja egészen addig, míg nem találkozott Shailene Woodley-val a próbán, és meg nem hallgatta a színésznőt.

(dailyfilmsan)
 

Augustus Watersneg eredetileg John Green regényében mélykék szeme volt, de a filmben Ansel Elgort szeme mogyoróbarna.

(dailyfilmsan)