Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87

Csillagainkban a hiba (2014)

The Fault in Our Stars
Filmadatlap
 
28
Szereplők
168
Vélemények
13
Képek
9
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 19.

Több John Green regényt olvastam már és mind olyanok, amelyek megfilmesítésre érdemesek. A Csillagainkban a hiba és a Papírvárosok esetében már láthattuk is a végeredményt (de ott van még pl. a Will&Will is, szerintem nem kell sokat várni, hogy azt a sztorit is viszont lássuk a filmvásznon). A Csillagainkban a hiba egy nagyon szép történet, amely megmutatja, hogy olykor nemcsak öregkorban kell félni a haláltól és az esendőségtől. Léteznek olyan emberek, akiknek az élete egy igazi ketyegő bomba, amely bármely pillanatban felrobbanhat. Így él Hazel Grace és Gus is, akiknél tényleg szó szerint igaz a mondás, hogy minden egyes nap ajándék. A történet megmutatja azt is, hogy bár ezek az emberek minden nap életüket veszthetik, azért a szerelem nem kerül el senkit (szerencsére!). A két főszereplő nagyon jól mutat egymás mellett (furcsa a Bevatatott sorozatban testvérekként látni őket), Shailene Woodley-nak van egyfajta flegma stílusa, de ez ennek az életből már-már kiábrándult karakternek nagyon jól állt, Ansel Elgort jól hozza Gus karakterét, aki a nehéz sorsa ellenére is tudja értékelni a humort és persze ne feledkezzünk meg Nat Wolff-ról sem, ki a Csillagainkban a hibában mutatkozott be a közönségnek, hogy aztán még nagyobbat tudjon dobbantani a Papírvárosokban, William Dafoe pedig csupán pár pillanatra szerepel a filmben, de szerintem az egyik legjobb jelenetet köszönhetjük neki. Nem kedvelem az olyan filmeket, amik mindenáron szeretnék kicsalni az emberek könnyeit, ám ez egy ízig-vérig olyan történet, ami az érzelmekre hat és nem is olyan nagy baj, ha néha szabadjára engedjük az érzéseinket, ráadásul még a feszültség is csökken, ha sírunk egy jót egy filmen. Összefoglalva tehát: én szeretem ezt a történetet. Oké? Oké.

 
Shelby07   2018. 01. 04.

Nem volt rossz, maga a történet sajnos már eléggé elcsépelt. Beteg az egyik fél, de beleszeret a másikba és ott az a bizonyos "de mi lesz akkor így". Maga a megvalósítás és a színészi alakítás is jó volt, egy délutáni kis filmnézésre megfelel, de semmi több.


 
indingo   2017. 04. 11.

Tetszett a film, annak ellenére, hogy nem az a tipikus sztori. Az élet nem fenékig tejfel. Nem minden sikerült úgy, ahogy a szereplők elképzelték. Szomorú filmről van szó, kell hozzá egy hangulat.

 
Deku   2017. 07. 11.

Nem vagyok a romantika és az ilyen túlzottan érzelmes filmek híve. Viszont ezt mindenkinek érdemes megnéznie mert eszméletlen mélyen megérintett. Könnyek nélkül szerintem ki se lehet bírni.

 
mdlg4th   2016. 02. 04.

Nem mondanám, hogy ettől a filmtől úgy odáig voltam meg vissza. Megnéztem egynek elment mert azért viszonylag szórakoztató volt és kész. Bár el kell ismerni drámának nem utolsó.

Shailene Woodley
Ansel Elgort
Ansel Elgort
Shailene Woodley
Ansel Elgort
Ansel Elgort
Shailene Woodley
Shailene Woodley
Ansel Elgort
Ansel Elgort
Shailene Woodley
Ansel Elgort
Nat Wolff
Shailene Woodley
Shailene Woodley
Nat Wolff
Shailene Woodley
Ansel Elgort
Ansel Elgort
Shailene Woodley
Ansel Elgort
Shailene Woodley
Ansel Elgort
Shailene Woodley
Ansel Elgort
 

Isaac karaktere eredetileg szőke hajú volt a John Greens regényében, de Nat Wolff haja a filmben fekete maradt.

(dailyfilmsan)
 

A film forgatókönyve a 2012-es fekete listán szerepelt. A lista a legjobb le nem forgatott forgatókönyveket szedi össze évről évre.

(dailyfilmsan)
 

A film kiadása után ellopták az utcai padot, ahol Hazel és Gus ültek és ölelkeztek. Kis idő után a padot visszahelyezték, de Amsterdamban. Azóta túristalátványossággá nőtte ki magát a pad és oda járnak a szerelmesek fényképezkedni.

(dailyfilmsan)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.