Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
87%

Csillagainkban a hiba (2014)

The Fault in Our Stars
Filmadatlap
 
28
Szereplők
171
Vélemények
13
Képek
3
Videók
 
szoljhozzam   2020. 09. 13.

legújabb vélemény

Megrázó és elgondolkodtató történet arról, hogy milyen kicsi is az ember. Az élet múlandó minden percet ki kell használni arra, hogy igazán éljünk.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 19.

Minden egyes nap ajándék

Több John Green regényt olvastam már és mind olyanok, amelyek megfilmesítésre érdemesek. A Csillagainkban a hiba és a Papírvárosok esetében már láthattuk is a végeredményt (de ott van még pl. a Will&Will is, szerintem nem kell sokat várni, hogy azt a... teljes kritika»


 
Shelby07   2018. 01. 04.

Nem volt rossz, maga a történet sajnos már eléggé elcsépelt. Beteg az egyik fél, de beleszeret a másikba és ott az a bizonyos "de mi lesz akkor így". Maga a megvalósítás és a színészi alakítás is jó volt, egy délutáni kis filmnézésre megfelel, de semmi több.

1
 
indingo   2017. 04. 11.

Tetszett a film, annak ellenére, hogy nem az a tipikus sztori. Az élet nem fenékig tejfel. Nem minden sikerült úgy, ahogy a szereplők elképzelték. Szomorú filmről van szó, kell hozzá egy hangulat.

 
Deku   2017. 07. 11.

Nem vagyok a romantika és az ilyen túlzottan érzelmes filmek híve. Viszont ezt mindenkinek érdemes megnéznie mert eszméletlen mélyen megérintett. Könnyek nélkül szerintem ki se lehet bírni.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 22.

Nekem ez lehangoló volt és kicsit úgy éreztem, nem is eléggé egyedi. Fogták a szerelmes történetek sablonját lecsupaszítva és aggattak rá szélsőségeket. Legyen rákos a szerelmespár, rakjunk egy szélsőséges könyvet a középpontba, hogy utazzanak. Szakí... több»

 
ZeroHero   2015. 05. 06.

Csodálatos, igazi léleksimogató filmalkotás.....az utóbbi idők egyik legjobbja...be is került nálam a kedvenc filmek közé... Számomra azt üzeni a film, hogy mindegy, hogy az ember 14 vagy 60 évet él a lényeg, hogy az életét mennyi tartalommal tölti ... több»

Shailene Woodley
Ansel Elgort
Ansel Elgort
Shailene Woodley
Ansel Elgort
Ansel Elgort
Shailene Woodley
Shailene Woodley
Ansel Elgort
Ansel Elgort
Shailene Woodley
Ansel Elgort
Nat Wolff
Shailene Woodley
Shailene Woodley
Nat Wolff
Shailene Woodley
Ansel Elgort
Ansel Elgort
Shailene Woodley
Ansel Elgort
Shailene Woodley
Ansel Elgort
Shailene Woodley
Ansel Elgort

A film összbevétele 307 166 834 dollár volt (imdb.com).

 

Isaac karaktere eredetileg szőke hajú volt a John Greens regényében, de Nat Wolff haja a filmben fekete maradt.

(dailyfilmsan )
 

A film forgatókönyve a 2012-es fekete listán szerepelt. A lista a legjobb le nem forgatott forgatókönyveket szedi össze évről évre.

(dailyfilmsan )
 

A film kiadása után ellopták az utcai padot, ahol Hazel és Gus ültek és ölelkeztek. Kis idő után a padot visszahelyezték, de Amsterdamban. Azóta túristalátványossággá nőtte ki magát a pad és oda járnak a szerelmesek fényképezkedni.

(dailyfilmsan )
 

Mae Whitman is esélyes volt Hazel szerepéra, sőt a regény írójának, John Greennek ő volt a választottja egészen addig, míg nem találkozott Shailene Woodleyval a próbán és meg nem hallgatta a színésznőt.

(dailyfilmsan )
 

Augustus Watersneg eredetileg John Green regényében mélykék szeme volt, de a filmben Ansel Elgort szeme mogyoróbarna.

(dailyfilmsan )
 

Shailene Woodley a szerep kedvéért levágatta a derékig érő haját, és egy gyerekkórháznak adományozta, hogy parókát készítsenek belőle.

(ZeroHero)
 

Nat Wolff olyan kontaktlencsét viselt, amelyek elhomályosították a látását, hogy jobban tudja Isaac-et megszemélyesíteni.

(ZeroHero)
 

A film címét Shakespeare Julius Caesar című drámájából vették át, ahol az I. szín II. jelenetében Cassius azt mondja, "Nem csillaginkban, Brutus, a hiba, / Hanem magunkban, kik megbókolunk."

(kázsé)
 

Ansel Elgort azért olvasta el az eredeti regényt - és nem csak a forgatókönyvet - a meghallgatásra, mert félt, hogy Shailene Woodley mérges lesz rá.

(kázsé)
 

A főszereplők a TV maraton közben a Buffy, a vámpírok réme című sorozatot nézik.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.