Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87

Csillagainkban a hiba (2014)

The Fault in Our Stars
Filmadatlap
 
28
Szereplők
171
Vélemények
13
Képek
10
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 19.
Minden egyes nap ajándék

Több John Green regényt olvastam már és mind olyanok, amelyek megfilmesítésre érdemesek. A Csillagainkban a hiba és a Papírvárosok esetében már láthattuk is a végeredményt (de ott van még pl. a Will&Will is, szerintem nem kell sokat várni, hogy azt a sztorit is viszont lássuk a filmvásznon). A Csillagainkban a hiba egy nagyon szép történet, amely megmutatja, hogy olykor nemcsak öregkorban kell félni a haláltól és az esendőségtől. Léteznek olyan emberek, akiknek az élete egy igazi ketyegő bomba, amely bármely pillanatban felrobbanhat. Így él Hazel Grace és Gus is, akiknél tényleg szó szerint igaz a mondás, hogy minden egyes nap ajándék. A történet megmutatja azt is, hogy bár ezek az emberek m... több»

 
Shelby07   2018. 01. 04.

Nem volt rossz, maga a történet sajnos már eléggé elcsépelt. Beteg az egyik fél, de beleszeret a másikba és ott az a bizonyos "de mi lesz akkor így". Maga a megvalósítás és a színészi alakítás is jó volt, egy délutáni kis filmnézésre megfelel, de semmi több.


 
indingo   2017. 04. 11.

Tetszett a film, annak ellenére, hogy nem az a tipikus sztori. Az élet nem fenékig tejfel. Nem minden sikerült úgy, ahogy a szereplők elképzelték. Szomorú filmről van szó, kell hozzá egy hangulat.

 
Deku   2017. 07. 11.

Nem vagyok a romantika és az ilyen túlzottan érzelmes filmek híve. Viszont ezt mindenkinek érdemes megnéznie mert eszméletlen mélyen megérintett. Könnyek nélkül szerintem ki se lehet bírni.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 22.

Nekem ez lehangoló volt és kicsit úgy éreztem, nem is eléggé egyedi. Fogták a szerelmes történetek sablonját lecsupaszítva és aggattak rá szélsőségeket. Legyen rákos a szerelmespár, rakjunk egy szélsőséges könyvet a középpontba, hogy utazzanak. Szakítsuk szét őket valahogy, pont, mikor már összeérnek és aztán végül legyen egy üzenet, ami könnyrefakasztja az olvasót, jelen esetben a nézőt. Ugyanezt csinálja minden szerelmes történet, csak nem ennyire szélsőségesen. Ez a szélsőség az, ami kiábrándító, de nagyon, mert direkt arra appellál, hogy az első pillanattól sajnáld a szereplőket és sajnálatból olvasd/nézd végig. Mert ugye az elején kijelentik a halálukat a szereplők. Ezért jönnek a mellékszereplők, anyu. apu és a nagy lélektani kérdés. hogy mi lesz velük majd. ha... De erre azon kívül. hogy túl kell élni. nem kapunk választ sem a könyvben sem a filmben. És ott állok. ahol Hazel. hogy de tudni akarok részleteket. csak hát én sem kapom meg, úgyhogy a film/könyv még önironikus is, és ez nem a jó jelzők közé tartozik. Érdekes.

Shailene Woodley
Ansel Elgort
Ansel Elgort
Shailene Woodley
Ansel Elgort
Ansel Elgort
Shailene Woodley
Shailene Woodley
Ansel Elgort
Ansel Elgort
Shailene Woodley
Ansel Elgort
Nat Wolff
Shailene Woodley
Shailene Woodley
Nat Wolff
Shailene Woodley
Ansel Elgort
Ansel Elgort
Shailene Woodley
Ansel Elgort
Shailene Woodley
Ansel Elgort
Shailene Woodley
Ansel Elgort

A film összbevétele 307 166 834 dollár volt (imdb.com).

 

Isaac karaktere eredetileg szőke hajú volt a John Greens regényében, de Nat Wolff haja a filmben fekete maradt.

(dailyfilmsan)
 

A film forgatókönyve a 2012-es fekete listán szerepelt. A lista a legjobb le nem forgatott forgatókönyveket szedi össze évről évre.

(dailyfilmsan)
 

A film kiadása után ellopták az utcai padot, ahol Hazel és Gus ültek és ölelkeztek. Kis idő után a padot visszahelyezték, de Amsterdamban. Azóta túristalátványossággá nőtte ki magát a pad és oda járnak a szerelmesek fényképezkedni.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.