Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Egy átlagos férfi vagyok aki nagyon szereti a minőségi filmeket.

Kedvenc kategóriáim a sci-fi, horror, thriller, háborús drámák, akciófilmeket, illetve a sorozatokat is kedvelem, de az mellett bármit megnézek ami lefoglal.

Szeretek a filmekről kritikákat olvasgatni, előzeteseket nézni, információkat gyűjteni.

Egy igazán jó film engem lefoglal, és persze egy egészen más világba repít el.

 

Vélemények (349)

68 Az Északi  (2022)

2022. 06. 19.
Nagyon jó történet mellett, zseniális színészi teljesítmények, élethű rendezés. Egy csoda számomra ez film. Nagyon vártam a megjelenését, igaz nem a premier vetítést nézt... több»

83 Titanic  (1997)

2022. 06. 17.
Szerelem, pörgős jelenetek, drámai végjáték!
Zseniális alkotás, több nagyszerű színésszel. Igazából Di Caprio-nak szerintem az első olyan színészi teljesítménye, amelyel megalapozta karierrjét. Mellette a színésznő,... több»
2022. 06. 11.
Lehetett volna jobb is, de nem volt rossz befejezés!
Ma láttam moziban, de amilyen szinten beharangozták a trilógia befejező részét, azt nem mondom, hogy csalódás volt számomra, de igen én is többet vártam eme ikonikus, tri... több»

72 A védenc  (2021)

2022. 06. 11.
Elég brutális jelenetekkel fűszerezett akciófilm. Az biztos, hogy nem egy hétköznapi akciófilm. Brutalitás az van benne rendesen. Nekem helyenként már sok volt a gyilkolá... több»
2022. 06. 11.
Ez a film nagyon gyengére sikeredett
Hiába a sok akciójelenet, sajnos nem segít rajta. Nem értem ezeket a rendezőket és színészeket, hogy miért kell csak a pénzért filmet gyártani?! Kimondottan látni ezen a ... több»
Titanic (1997)