Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  

Rólam

Egy átlagos férfi vagyok aki nagyon szereti a minőségi filmeket.

Kedvenc kategóriáim a sci-fi, horror, thriller, háborús drámák, illetve a sorozatokat is kedvelem, de az mellett bár mit megnézek ami lefoglal.

Szeretek a filmekről kritikákat olvasgatni, előzeteseket nézni, információkat gyűjteni.

Egy igazán jó film engem lefoglal, és persze egy egészen más világba repít el.

Vélemények (209)

2021. 09. 04.
Szuper alkotás
Nem nagyon szeretem a drámákat, de ez az életrajzi dráma nagyon tetszett. Egész végig lefoglalt. Elgondolkodtató témája, drámai hangulata magával ragadó. Eme alkotás nála... több»

55 Zoolander 2  (2016)

2021. 09. 04.
Jó szereposztás, nagyon jó hangulatú film. Nekem tetszett. Mindenképp kiemelkedő az érdekes humora a filmnek. Már kétszer láttam, és még mindig lefoglal. Jó film, 8/10 po... több»
2021. 08. 14.
Fantasztikus jó vígjáték
Nagyon jó és kellemes hangulatú, jó poénokkal teli vígjáték. Ahogy az előző részben, itt is teli van nagyon jó poénokal a film. A szereplők nagyon jók. Mindenképpen érdem... több»
Egyszer nézhető alkotás
A történet nem rossz, látványos, de nem egy nagy szám, közepes alkotás. Egy kicsit többet vártam ettől a filmtől. Bőven lett volna benne potenciál. Egyszer nézhető. 10/6 ... több»
2021. 08. 07.
Szerintem rendben volt, a hibáival együtt
Értékelésem szubjektív. De szerintem jó film, izgalmas, látványos, a sok cgi jelenettel együtt. Külön szimpatikus volt a főszereplő és a lánya. Lehet rosszat írni a filmr... több»
Vikingek (2013)
Shrek (2001)
A kém (2015)