Listák

Top10 sci-fi alkotás, amely szerintem páratlan látványt nyújt a nézőnek, és nagyon elgondolkoztató. Persze ez a lista saját lista, így szubjektív. ... több»
27 darab mozifilm a 2018-as évből. Ezek között is van egy pár kedvenc. Ezek cím szerint a következők: Hang nélkül, Jurassic World: Bukott birodalom, ... több»
Általam összeállított mozifilm lista a 2019-es évből. Ebből személyes nagy kedvenceim a következők: Rambo 5: Utolsó vérig (akciófilm Sly főszereplésév... több»
Nem voltunk nagyon ellátva jó mozifilmekkel, de azért össze tudtam szedni egy-két jobb címet. Ebből személyes kedvencek a következők: 1. 1917; 2. A lá... több»
15 darab film, amely moziba került. Van öt film köztük ami kedvencem lett: 1. Eleven kór; 2. Fekete telefon; 3. Hang nélkül 2; 4. Mortal Kombat; 5. Dű... több»
A 2022-es év talán legjobban beharangozott és legjobban várt mozifilmjei. Egész jó kis évet zártunk idén szerintem. Nekem több film is nagyon tetszett... több»
Ikonikus sorozatok! 1. Terminator-sorozat 1984-2019 műfaj: sci-fi, akció 2. Predator 1987-2022 sci-fi-akció műfaj: sci-fi, akció, horror 3. Alien 1... több»
Híresebb alkotások, az egyik legjobb akciófilm-színészétől, aki egyben világklasszis testépítő és kormányzó is volt. 74 éves korára sok mindet elért. ... több»
56 horror film, amelyek klasszikussá váltak. IIyenek például: az Alien-tetralógia, a Fűrész, az Az, a Halálos kitérő, a Végső Állomás, a Madarak, a Si... több»