Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
15
Vélemények
84
Képek
2
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 05. 26.

legújabb vélemény

Kifejezetten kellemes csalódás volt ez a film. Izgalmas és érdekes a történet. Hogy a menny és a pokol valóban létezik, akkor a kettő között a földön hogyan és miként birkóznánk meg a felmerülő sötét és félelmetes helyzetekkel. Reeves és Rachel Weisz között nagyon jól működött a kémia a vásznon.

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 12.

Sokszor megnéztem.....és igen, nem a legjobb horror, és néha vannak benne érdekes történések, de K.R. zseniális színész, és felhúzza a mozit!!!


 
indingo   2017. 10. 25.

Nem a legjobb film a műfajában és azt sem értem, hogy démonűző a címben, holott ördögűző a filmben. Szerintem az nem ugyanaz. A történet közepes és helyenként lagymatag.

 
Deku   2017. 07. 24.

Keanu Reeves-t jobb szerepben is láttam már, maga a történet tetszett volna de valamit én hiányoltam. Nem mondom, hogy mindig emlékezni fogok rá de nem is szörnyedtem el az film végén. Masszív módon tartja az erős közepes szintet ami lássuk be nem teszi feledhetetlenné a dolgot.

 
harnas1207   2018. 12. 03.

Nekem sem Keanu Reeves, sem a történet nem volt hiteles egy ilyen témában. Sőt sok helyett érthetetlenül komolytalan volt. Ez nem az ő műfaja.

 
Norbert93   2019. 01. 26.

A film megragadt a fantasy és a horror között, de kifejezetten jól áll neki. Igazán sajnálom, hogy nem készült folytatás.

 
D. Wolfe   2016. 04. 29.

Figyelemre éltó, hogy egy mainstream film mert ennyire sötét hangulatú lenni. A sztori nekem kicsit zavaros, pedig már nem egyszer láttam a filmet, de a hangulata nagyon magával ragadó. Keanu Reeves élete egyik legjobb alakítását nyújtja, tökéletes választás volt a főszereplőre.

Keanu Reeves
Keanu Reeves

A film összbevétele 230 884 728 dollár volt (imdb.com).

 

A film kezdetén a megszàllt làny szàjàból a következő mondat hangzik e tagalog nyelvenl: "Papatayin natin sila!" Ennek jelentése: "Mindnyàjatokat megölünk!"

(Bogi87)
 

Joh Constantine karakterét eredetileg Alan Moore képregényrajzoló- és író teremtette meg, de rossz hollywoodi tapasztalatai miatt évekig teljesen elhatárolódott az álomgyár munkáitól, és művei adaptációjától. Minden pénzt, amit a filmért kapott, a vele dolgozó rajzolónak adta, és kérte, hogy neve ne szerepelje a stáblistán.

(SódóGA)
 

A Constantine által szívott cigaretta márkája fiktív.

(SódóGA)
 

Constantine a film alatt 13 szál cigarettát szív el.

(SódóGA)
 

A producerek eredetileg Tarsem Singh-et kérték fel rendezőnek, főszereplőnek pedig Nicolas Cage-et választották, de Tarsem nem vállalta a felkérést mondván, hogy Cage főszereplésével nem tudná azt a filmet megrendezni, amit szeretne.

(SódóGA)
 

A nyitójelenet eredetileg Isztambulban, Törökországban játszódott volna, de a film pénzügyi keretei ezt nem tették lehetővé.

(SódóGA)
 

A film forgatókönyve részben Garth Ennis Dangerous Habits-történetein alapszik.

(SódóGA)
 
Mindent egybevetve tehát rendkívül izgalmas, pokolian jó színészi gárdával megáldott és néha még humorral is ötvözött filmről beszélünk, ha a túlvilág kreatúrái által sújtott világ megtekintésére vágysz, és az Ördögűzés Emily Rose üdvéért című filmet éppen nemrég láttad, akkor nézd meg (újra) a Constantine, a démonvadászt! Értékelés: 8/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.