Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
14
Vélemények
84
Képek
2
Videók
 
indingo   2017. 10. 25.

Nem a legjobb film a műfajában és azt sem értem, hogy démonűző a címben, holott ördögűző a filmben. Szerintem az nem ugyanaz. A történet közepes és helyenként lagymatag.

 
Deku   2017. 07. 24.

Keanu Reeves-t jobb szerepben is láttam már, maga a történet tetszett volna de valamit én hiányoltam. Nem mondom, hogy mindig emlékezni fogok rá de nem is szörnyedtem el az film végén. Masszív módon tartja az erős közepes szintet ami lássuk be nem teszi feledhetetlenné a dolgot.


 
harnas1207   2018. 12. 03.

Nekem sem Keanu Reeves, sem a történet nem volt hiteles egy ilyen témában. Sőt sok helyett érthetetlenül komolytalan volt. Ez nem az ő műfaja.

 
sabnock666   2018. 03. 12.

Sokszor megnéztem.....és igen, nem a legjobb horror, és néha vannak benne érdekes történések, de K.R. zseniális színész, és felhúzza a mozit!!!

 
Norbert93   2019. 01. 26.

A film megragadt a fantasy és a horror között, de kifejezetten jól áll neki. Igazán sajnálom, hogy nem készült folytatás.

Keanu Reeves
Keanu Reeves
 
Mindent egybevetve tehát rendkívül izgalmas, pokolian jó színészi gárdával megáldott és néha még humorral is ötvözött filmről beszélünk, ha a túlvilág kreatúrái által sújtott világ megtekintésére vágysz, és az Ördögűzés Emily Rose üdvéért című filmet éppen nemrég láttad, akkor nézd meg (újra) a Constantine, a démonvadászt! Értékelés: 8/10 több»
 

A film kezdetén a megszàllt làny szàjàból a következő mondat hangzik e tagalog nyelvenl: "Papatayin natin sila!" Ennek jelentése: "Mindnyàjatokat megölünk!"

(Bogi87)
 

Joh Constantine karakterét eredetileg Alan Moore képregényrajzoló- és író teremtette meg, de rossz hollywoodi tapasztalatai miatt évekig teljesen elhatárolódott az álomgyár munkáitól, és művei adaptációjától. Minden pénzt, amit a filmért kapott, a vele dolgozó rajzolónak adta, és kérte, hogy neve ne szerepelje a stáblistán.

(SódóGA)
 

A Constantine által szívott cigaretta márkája fiktív.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.