Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
21
Vélemények
39
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 07. 18.

Tim Burton és Johnny Depp, két olyan név mely együtt alkotja a tökéletes filmet. Sötétebb komor hangvételű a film ami nagyon jól ment Depp hiteles alakításához.

 
Berto49   2017. 09. 04.

Én voltam a hibás! Már régen megfogadtam, hogy nálam nincs helye a képernyőn egy Tim Burton rendezte filmnek. Most mégis rászántam magam, de meg is bántam. A rendező kedvenc színésze, J. Depp lassan-lassan biodíszleté válik, egy furnérlemezből kifűrészelt alak is tökéletesebb szerepjátszást produkálna. Sokan alaptalanul misztikus horrorként emlegetik, azért misztikus mert kísértet szerepel benne, és azért horror, mert a sötét képekből alig lehet látni, hogy mi történik? Egyéb írnivalóm is lenne, de kár erre a filmre több szót fecsérelni, gyorsan el kell felejteni!


 
TomÁcs   2016. 05. 06.

Érdekes film, maga a története is tetszetős, de engem a hangulata és a képi világa ragadott magával. Gyönyörű.

 
doroffee   2016. 02. 12.

Ez az egyik kedvenc filmem a "Tim Burton filmek sminkelt Johnny Deppel"-féle aranykorból. Imádtam, hogy a főhős nem egy bátor hős, és fantasztikusnak találtam a képi világot. Borzongató, ijesztő, közben mégis szerhető és humoros.

 
Loborg   2016. 04. 25.

Fiatalabb koromban egyszerűen rajongtam érte, nem is tudnám megmondani, hogy összesen hányszor láttam. Most (felnőtt fejjel) azt mondom, hogy egy jó film, Johnny Depp-et valamikor ekkor szerettem meg.

Johnny Depp
 
Szívesen ajánlom annak, aki valamilyen okból kifolyólag még nem látta, viszont bizalmat fektetett Tim Burton-be, illetve annak is, aki felelevenítené a régi, kedves emlékeit róla: most is pont ugyanúgy fog tetszeni! 8/10 több»
 

Christopher Walken a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2 )
 

A film befejezését megelőző részben a ruha, melyet Katrina Anne Van Tassel hord szinte pontosan ugyanúgy néz ki, mint Michael Keaton-é a Beetle Juice (1988) c. filmben. Talàn mindez nem is véletlen, hiszen azt a filmet is Tim Burton rendezte.

(Bogi87 )
 

Érdekesség, hogy a fej nélküli lovast megformàló Christopher Walken egyik koràbbi filmszerepében (A holtsàv), ahol a tanàr karakterét formàlta meg, a The Legend of Sleepy Hollow-ból tart felolvasàst osztàlya szàmàra.

(Bogi87 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.