Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
20
Vélemények
39
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 07. 18.

Tim Burton és Johnny Depp, két olyan név mely együtt alkotja a tökéletes filmet. Sötétebb komor hangvételű a film ami nagyon jól ment Depp hiteles alakításához.

 
Berto49   2017. 09. 04.

Én voltam a hibás! Már régen megfogadtam, hogy nálam nincs helye a képernyőn egy Tim Burton rendezte filmnek. Most mégis rászántam magam, de meg is bántam. A rendező kedvenc színésze, J. Depp lassan-lassan biodíszleté válik, egy furnérlemezből kifűrészelt alak is tökéletesebb szerepjátszást produkálna. Sokan alaptalanul misztikus horrorként emlegetik, azért misztikus mert kísértet szerepel benne, és azért horror, mert a sötét képekből alig lehet látni, hogy mi történik? Egyéb írnivalóm is lenne, de kár erre a filmre több szót fecsérelni, gyorsan el kell felejteni!


 
TomÁcs   2016. 05. 06.

Érdekes film, maga a története is tetszetős, de engem a hangulata és a képi világa ragadott magával. Gyönyörű.

 
kevelin   2017. 10. 14.

Tom Burton és Johnny Depp már sokszor bebizonyította hogy együtt tökéleteset alkotnak. Ez erre a filmre is igaz. Sötét, izgalmas, jó a történet

 
doroffee   2016. 02. 12.

Ez az egyik kedvenc filmem a "Tim Burton filmek sminkelt Johnny Deppel"-féle aranykorból. Imádtam, hogy a főhős nem egy bátor hős, és fantasztikusnak találtam a képi világot. Borzongató, ijesztő, közben mégis szerhető és humoros.

Johnny Depp
 
Szívesen ajánlom annak, aki valamilyen okból kifolyólag még nem látta, viszont bizalmat fektetett Tim Burton-be, illetve annak is, aki felelevenítené a régi, kedves emlékeit róla: most is pont ugyanúgy fog tetszeni! 8/10 több»
 

Christopher Walken a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2 )
 

A film befejezését megelőző részben a ruha, melyet Katrina Anne Van Tassel hord szinte pontosan ugyanúgy néz ki, mint Michael Keaton-é a Beetle Juice (1988) c. filmben. Talàn mindez nem is véletlen, hiszen azt a filmet is Tim Burton rendezte.

(Bogi87 )
 

Érdekesség, hogy a fej nélküli lovast megformàló Christopher Walken egyik koràbbi filmszerepében (A holtsàv), ahol a tanàr karakterét formàlta meg, a The Legend of Sleepy Hollow-ból tart felolvasàst osztàlya szàmàra.

(Bogi87 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.