Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
85

Az Álmosvölgy legendája

(Sleepy Hollow)
 
Deku  2017. 07. 18.

Tim Burton és Johnny Depp, két olyan név mely együtt alkotja a tökéletes filmet. Sötétebb komor hangvételű a film ami nagyon jól ment Depp hiteles alakításához.

 
Berto49  2017. 09. 04.

Én voltam a hibás! Már régen megfogadtam, hogy nálam nincs helye a képernyőn egy Tim Burton rendezte filmnek. Most mégis rászántam magam, de meg is bántam. A rendező kedvenc színésze, J. Depp lassan-lassan biodíszleté válik, egy furnérlemezből kifűrészelt alak is tökéletesebb szerepjátszást produkálna. Sokan alaptalanul misztikus horrorként emlegetik, azért misztikus mert kísértet szerepel benne, és azért horror, mert a sötét képekből alig lehet látni, hogy mi történik? Egyéb írnivalóm is lenne, de kár erre a filmre több szót fecsérelni, gyorsan el kell felejteni!

 
doroffee  2016. 02. 12.

Ez az egyik kedvenc filmem a "Tim Burton filmek sminkelt Johnny Deppel"-féle aranykorból. Imádtam, hogy a főhős nem egy bátor hős, és fantasztikusnak találtam a képi világot. Borzongató, ijesztő, közben mégis szerhető és humoros.

 
Loborg  2016. 04. 25.

Fiatalabb koromban egyszerűen rajongtam érte, nem is tudnám megmondani, hogy összesen hányszor láttam. Most (felnőtt fejjel) azt mondom, hogy egy jó film, Johnny Depp-et valamikor ekkor szerettem meg.

 
czigler.nora  2017. 07. 28.

Egyik kedvenc filmem lett. Johnny Depp valami zseniálisan játszik benne, de a többi szereplő is nagyon jó. A hangulata pedig magával ragadó. Ajánlós!! :)

Johnny Depp
 

Christopher Walken a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

A film befejezését megelőző részben a ruha, melyet Katrina Anne Van Tassel hord szinte pontosan ugyanúgy néz ki, mint Michael Keaton-é a Beetle Juice (1988) c. filmben. Talàn mindez nem is véletlen, hiszen azt a filmet is Tim Burton rendezte.

(Bogi87)
 

Érdekesség, hogy a fej nélküli lovast megformàló Christopher Walken egyik koràbbi filmszerepében (A holtsàv), ahol a tanàr karakterét formàlta meg, a The Legend of Sleepy Hollow-ból tart felolvasàst osztàlya szàmàra.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.