Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
26
Vélemények
39
Képek
2
Videók
 
TomÁcs   2016. 05. 06.

Érdekes film, maga a története is tetszetős, de engem a hangulata és a képi világa ragadott magával. Gyönyörű.

 
Bizsu82   2019. 01. 18.

Nekem nagyon tetszett a film. Van egy egyedi hangulata, egyáltalán nem sablonos. Végig lekötötte a figyelmemet, izgalmas és érdekes alakítás, profik a színészek.


 
doroffee   2016. 02. 12.

Ez az egyik kedvenc filmem a "Tim Burton filmek sminkelt Johnny Deppel"-féle aranykorból. Imádtam, hogy a főhős nem egy bátor hős, és fantasztikusnak találtam a képi világot. Borzongató, ijesztő, közben mégis szerhető és humoros.

 
Loborg   2016. 04. 25.

Fiatalabb koromban egyszerűen rajongtam érte, nem is tudnám megmondani, hogy összesen hányszor láttam. Most (felnőtt fejjel) azt mondom, hogy egy jó film, Johnny Depp-et valamikor ekkor szerettem meg.

 
juhasz-david93   2016. 01. 25.

Abszurd mégis kiváló a történet, hiányzik egy jó Johnny Depp-Tim Burton páros a mozivásznakról, mert ez a székhez bilincseli a nézőt. Még több ilyet akarunk :)

Johnny Depp
 
Szívesen ajánlom annak, aki valamilyen okból kifolyólag még nem látta, viszont bizalmat fektetett Tim Burton-be, illetve annak is, aki felelevenítené a régi, kedves emlékeit róla: most is pont ugyanúgy fog tetszeni! 8/10 több»
 

Katrina Van Tassel szerepét felajánlották Winona Ryder-nek is, végül a színésznő nem fogadta el a felkérést!

(Márton)
 

Christopher Walken a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

A film befejezését megelőző részben a ruha, melyet Katrina Anne Van Tassel hord szinte pontosan ugyanúgy néz ki, mint Michael Keaton-é a Beetle Juice (1988) c. filmben. Talàn mindez nem is véletlen, hiszen azt a filmet is Tim Burton rendezte.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.