Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
27
Vélemények
39
Képek
2
Videók
 
ZeroHero   2019. 09. 27.

legújabb vélemény

Egeszen egyedi latvanyvilagu es hangulatu film. Egyszerre szorakoztato es nyomaszto, otletes es gagyi, komor es komolytalan... J. Depp es T. Burton cooperacioja mindenkepp dicseretes, a film a maga koranak egyik meghatarozo alkotasa.

 
Puncs   2019. 03. 09.

Egyszerre szórakoztató és félelmetes. Nem az a tipikus darabolós horror. Engem a képi világa fogott meg leginkább. Olyan sötét, rémisztő, misztikus és gótikus. Tipikus Tim Burton film. A forgatókönyv jól meg van írva. Ütős kísértet história, de sikerült humort és romantikát is bele csempészni. A mágia és a tudomány egymás mellett való létezésének bemutatása is tetszett. Johnny Depp hihetetlenül jó játszik, nagyon bele éli magát a szerepbe. Egy tipikusan tizenkilencedik századi embert alakít, aki tudás megszállottja. Semmit nem hisz el, amíg azt a saját szemével nem látja. Christopher Walken is hatalmas. Az egyik legjobb karakterszínész. A fogai nagyon morbidak voltak benne. Én ezt a filmet mindenkinek csak ajánlani tudom. Ez Tim Burton egyik legjobb filmje.


 
Deku   2017. 07. 18.

Tim Burton és Johnny Depp, két olyan név mely együtt alkotja a tökéletes filmet. Sötétebb komor hangvételű a film ami nagyon jól ment Depp hiteles alakításához.

 
Berto49   2017. 09. 04.

Én voltam a hibás! Már régen megfogadtam, hogy nálam nincs helye a képernyőn egy Tim Burton rendezte filmnek. Most mégis rászántam magam, de meg is bántam. A rendező kedvenc színésze, J. Depp lassan-lassan biodíszleté válik, egy furnérlemezből kifűrészelt alak is tökéletesebb szerepjátszást produkálna. Sokan alaptalanul misztikus horrorként emlegetik, azért misztikus mert kísértet szerepel benne, és azért horror, mert a sötét képekből alig lehet látni, hogy mi történik? Egyéb írnivalóm is lenne, de kár erre a filmre több szót fecsérelni, gyorsan el kell felejteni!

 
TomÁcs   2016. 05. 06.

Érdekes film, maga a története is tetszetős, de engem a hangulata és a képi világa ragadott magával. Gyönyörű.

Johnny Depp
 
Szívesen ajánlom annak, aki valamilyen okból kifolyólag még nem látta, viszont bizalmat fektetett Tim Burton-be, illetve annak is, aki felelevenítené a régi, kedves emlékeit róla: most is pont ugyanúgy fog tetszeni! 8/10 több»

A film összbevétele 206 071 502 dollár volt (imdb.com).

 

Katrina Van Tassel szerepét felajánlották Winona Ryder-nek is, végül a színésznő nem fogadta el a felkérést!

(Márton)
 

Christopher Walken a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

A film befejezését megelőző részben a ruha, melyet Katrina Anne Van Tassel hord szinte pontosan ugyanúgy néz ki, mint Michael Keaton-é a Beetle Juice (1988) c. filmben. Talàn mindez nem is véletlen, hiszen azt a filmet is Tim Burton rendezte.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.