Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
25
Vélemények
39
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 07. 18.

Tim Burton és Johnny Depp, két olyan név mely együtt alkotja a tökéletes filmet. Sötétebb komor hangvételű a film ami nagyon jól ment Depp hiteles alakításához.

 
Berto49   2017. 09. 04.

Én voltam a hibás! Már régen megfogadtam, hogy nálam nincs helye a képernyőn egy Tim Burton rendezte filmnek. Most mégis rászántam magam, de meg is bántam. A rendező kedvenc színésze, J. Depp lassan-lassan biodíszleté válik, egy furnérlemezből kifűrészelt alak is tökéletesebb szerepjátszást produkálna. Sokan alaptalanul misztikus horrorként emlegetik, azért misztikus mert kísértet szerepel benne, és azért horror, mert a sötét képekből alig lehet látni, hogy mi történik? Egyéb írnivalóm is lenne, de kár erre a filmre több szót fecsérelni, gyorsan el kell felejteni!


 
TomÁcs   2016. 05. 06.

Érdekes film, maga a története is tetszetős, de engem a hangulata és a képi világa ragadott magával. Gyönyörű.

 
harnas1207   2018. 11. 28.

Gyerekként egy ijesztő horrorként éltem meg a filmet. Nagyon szerettem. Bár attól távol áll, mégis van egy misztikus hangulata. Olyan fantasy krimi. Nagyon jó film!

 
Márton   2019. 01. 04.
Egy krimibe oltott horrorfilm!

Régi nagy kedvencem ez a film, rengetegszer láttam már, de sokadik megtekintése után is legalább annyira élvezem, mint anno első alkalommal! Az hogy mi ennek a filmnek a titka nálam, egyszerű! Úgy gondolom hogy két fő pontja van, ami miatt még most is egy zseniális filmnek tartom! Az első ilyen pont: az utánozhatatlan képi világa és az ehhez tökéletesen párosított hangulat! A film rendezéséhez azt a bizonyos Tim Burton-t kérték fel, aki úgy gondolom, két dologhoz nagyon is ért. Az első hogy miként is kell egy filmhez sötét és komor hangulatot "varázsolni"! Másodszor pedig hogy, akármilyen műfajú film is amit épp rendez, képes megtölteni annak a történetét, egyfajta sötét mesei elemekkel! Nin... több»

Johnny Depp
 
Szívesen ajánlom annak, aki valamilyen okból kifolyólag még nem látta, viszont bizalmat fektetett Tim Burton-be, illetve annak is, aki felelevenítené a régi, kedves emlékeit róla: most is pont ugyanúgy fog tetszeni! 8/10 több»
 

Katrina Van Tassel szerepét felajánlották Winona Ryder-nek is, végül a színésznő nem fogadta el a felkérést!

(Márton )
 

Christopher Walken a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2 )
 

A film befejezését megelőző részben a ruha, melyet Katrina Anne Van Tassel hord szinte pontosan ugyanúgy néz ki, mint Michael Keaton-é a Beetle Juice (1988) c. filmben. Talàn mindez nem is véletlen, hiszen azt a filmet is Tim Burton rendezte.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.