Rólam

Kamasz korom óta írok novellákat (egy ideje verseket is) és rajongok a művészetekért...tehát a filmekért is. Megihletnek, ötleteket adnak és érzelmeket váltanak ki belőlem és ezt cefetül élvezem! Szóval, szinte kitaposott utam volt, hogy egyszer ide is el kezdjek véleményeket írni. 

Ne várj magasröptű kritikákat tőlem.  Csak azt írom le, amit éreztem a filmekkel, sorozatokkal kapcsolatban. Hogy jól szórakoztam e avagy sem.

Számtalan kedvenc színészem, színésznőm, filmem, sorozatom és filmes személyiségem van. 

A fennkölt, leszóló vagy magasba emelő kritikákat meghagyom azoknak, akik értenek is a filmkészítéshez (vagy nem értenek). Jómagam csak lelkes filmrajongó vagyok, nem több! :) 

Ne várd, hogy kritikán aluli kommentedet válaszra méltassam. Egyszerűen azért, mert nem vívok szellemi párbajt fegyvertelen emberrel. A tiszteletteljes, személyeskedés- és sértegetésmentes véleményt viszont örömmel fogadom, mégha kritikát is fogalmaz meg. 

Ha valamit netán rosszul írok le, írj rám nyugodtan.

Gyere kövesd a gondolataimat!

Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

Vélemények (1030)

80 Chaplin  (1992)

2023. 09. 07.
Egy kalandos élet egy kalandos filmben bemutatva...
Ha azt mondom, hogy Sir Charles Spencer Chaplin, talán sejti az ember, hogy kiről is lehet szó. Ám ha annyit mondunk, hogy Charlie Chaplin, azonnal mosolyra fakad az arcu... több»
2023. 09. 07.
Két különböző életszemlélet, két különböző kultúra, egy ugyanazon cél. Az 1991-ben készült akciófilm hiába teletűzdelt bakikkal, hiába kritizálhatóak a színészi alakításo... több»

58 Code 8  (2019)

2023. 09. 07.
2016-ban Robbie és Stephen Amell piacra dobtak egy rövidfilmet. Majd a 2019-es azonos című mozifilm főszerepeit is maguk játszották. A film Amerikában nagy sikert aratott... több»
2023. 09. 07.
Hiába a sármos skót színész, ez a film nem több egy átlagos filmnél. Tipikus romantikus film. (Sam Heughan, aki skót akcentusával teljesen megdobogtatta az Outlander hölg... több»

82 A Profi  (1981)

2023. 09. 04.
Le professionnel 1981-ből... 20 millió francia frankból
Aki még nem látta ezt a filmet, még az is biztosan ismeri a film zenéjét. Ennio Morricone számtalan jobbnál jobb filmzenét komponált. A Profi zenéjét is ő szerezte. Mind ... több»
A Profi (1981)
A grófnő (2009)