Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Kamasz korom óta írok novellákat (egy ideje verseket is) és rajongok a művészetekért...tehát a filmekért is. Megihletnek, ötleteket adnak és érzelmeket váltanak ki belőlem és ezt cefetül élvezem! Szóval, szinte kitaposott utam volt, hogy egyszer ide is el kezdjek véleményeket írni. 

Ne várj magasröptű kritikákat tőlem.  Csak azt írom le, amit éreztem a filmekkel, sorozatokkal kapcsolatban. Hogy jól szórakoztam e avagy sem.

A fennkölt, leszóló vagy magasba emelő kritikákat meghagyom azoknak, akik értenek is a filmkészítéshez (vagy nem). Jómagam csak lelkes filmrajongó vagyok, nem több! :)

Gyere kövesd a gondolataimat!

Filmre fel és jó szórakozást!

Vélemények (770)

2022. 11. 23.
Vasmacska kölykei újratöltve/átírva/lebutítva, csak itt egy agyonbotoxozott valamikori gyerekszínész a női főszereplő. Egyszer egyébként simán megnézhető. A karácsonyi dí... több»
2022. 11. 23.
Csak Momoa miatt 3*
Nem is tudom. Nagyon vártam ezt a filmet. Nem kellett volna. Láttunk már olyat, hogy egy színész viszi a hátán a teljes produkciót, de itt most Momoa sem tudott csodát te... több»
2022. 11. 23.
A kevés filmek egyike, melyek megérintik az embert. A filmes dömpingben nincs sok ilyen alkotás. A színészek önmaguk legjavát adták ebben a történetben. Talán elkelne töb... több»
2022. 11. 23.
Egy amolyan csináljunk egy bandának egy filmet típusú produkció. Átlagos...mégis jókat röhögtem rajta, de hogy meg fogom e még többször nézni...nos, nem hiszem. A sztori ... több»
2022. 11. 23.
Egy jó szerep Keatonra szabva...
Michael Keaton az egyik méltatlanul mellőzött színész Hollywood színterén. Tehetséges és bámulatosan jól tudja visszaadni a karakterek jellemét. És ebben a filmben ezt le... több»
Kisváros (1993)
A sárkány (2015)
1899 (2022)
Beethoven (1992)