Rólam

Kamasz korom óta írok novellákat (egy ideje verseket is) és rajongok a művészetekért...tehát a filmekért is. Megihletnek, ötleteket adnak és érzelmeket váltanak ki belőlem és ezt cefetül élvezem! Szóval, szinte kitaposott utam volt, hogy egyszer ide is el kezdjek véleményeket írni. 

Ne várj magasröptű kritikákat tőlem.  Csak azt írom le, amit éreztem a filmekkel, sorozatokkal kapcsolatban. Hogy jól szórakoztam e avagy sem.

Számtalan kedvenc színészem, színésznőm, filmem, sorozatom és filmes személyiségem van. 

A fennkölt, leszóló vagy magasba emelő kritikákat meghagyom azoknak, akik értenek is a filmkészítéshez (vagy nem értenek). Jómagam csak lelkes filmrajongó vagyok, nem több! :) 

Ne várd, hogy kritikán aluli kommentedet válaszra méltassam. Egyszerűen azért, mert nem vívok szellemi párbajt fegyvertelen emberrel. A tiszteletteljes, személyeskedés- és sértegetésmentes véleményt viszont örömmel fogadom, mégha kritikát is fogalmaz meg. 

Ha valamit netán rosszul írok le, írj rám nyugodtan.

Gyere kövesd a gondolataimat!

Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

Vélemények (1103)

2024. 06. 14.
3,5*
A besorolásom 3 évad alatt sem változott. Egy a sorozat csak halványan , de jobb egy közepesnél. Mégis a bennem élő romantikus nő szereti ezt a sorozatot és bevallom, ho... több»

80 Vasököl  (2011)

2024. 06. 06.
Bármennyire is rajongok Hugh Jackmanért, ez a film egy csalódás volt. Persze vittek bele amolyan mélynek szánt érzelmet, de igazából ez nem más, mint Stallone hasonló tém... több»

71 Vegyél el  (2022)

2024. 06. 06.
Csöpögős, szirupos, Tiffany füzetekbe illő történet... de aranyos. Owen Wilson és Lopez kettőse jól mutat párként a sztoriban. Ám be kell vallanunk, hogy nagy színészi te... több»
2024. 06. 06.
3,5*
Swinton és Elba remek színészek, ez tagadhatatlan. Ez a film azonban mégsem gondolom, hogy megérdemel négy csillagot, de a hármat keveslem. Imádom a két színész magyar ha... több»
Netflixes lejtmenet... mindig van lejjebb és lejjebb
Már az első is gyenge volt, de élt sokunkban a remény, hogy talán... talán... talán... Hát nem! Ez is gyenge, bárgyú, ám látványos lett. Nem több. Nem kell sem gondolkodn... több»
Tokyo Vice (2022)
Gru 3 (2017)
Pluto (2023)
A térség (2015)
Déjà vu (2006)
Az újonc (2018)
A sziget (2005)
A kedvenc (2018)