Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Kamasz korom óta írok novellákat (egy ideje verseket is) és rajongok a művészetekért...tehát a filmekért is. Megihletnek, ötleteket adnak és érzelmeket váltanak ki belőlem és ezt cefetül élvezem! Szóval, szinte kitaposott utam volt, hogy egyszer ide is el kezdjek véleményeket írni. 

Ne várj magasröptű kritikákat tőlem.  Csak azt írom le, amit éreztem a filmekkel, sorozatokkal kapcsolatban. Hogy jól szórakoztam e avagy sem.

Számtalan kedvenc színészem, színésznőm, filmem, sorozatom és filmes személyiségem van. 

A fennkölt, leszóló vagy magasba emelő kritikákat meghagyom azoknak, akik értenek is a filmkészítéshez (vagy nem értenek). Jómagam csak lelkes filmrajongó vagyok, nem több! :)

Ne várd, hogy kritikán aluli kommentedet válaszra méltassam. Egyszerűen azért, mert nem vívok szellemi párbajt fegyvertelen emberrel. A tiszteletteljes, személyeskedés- és sértegetésmentes véleményt viszont örömmel veszem, még ha kritikát is fogalmaz meg.

Ha valamit netán rosszul írok le, írj rám nyugodtan.

Gyere kövesd a gondolataimat!

Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

Vélemények (874)

2023. 03. 08.
Nem az első, és valószínűleg nem is az utolsó feldolgozása vagy felhasználása Verne regényének. Szórakoztató. Amolyan családi kikapcs mindenkinek. Többször is meg lehet n... több»

96 Maffiózók  (1999)

2023. 03. 08.
Inkább érdekes, mint jó. Bevallom, számtalanszor elmentem mellette, ugyanis nem igazán vagyok oda a maffiás sorozatokért, filmekért. De úgy gondoltam, nosza, adok egy esé... több»
2023. 03. 08.
Elhiszem, hogy szép a látványvilága. Elhiszem, hogy szórakoztató. Elhiszem, hogy beletoltak egy csomó pénzt az amúgy színésznek és rendezőnek is gyenge Dobó Kata filmjébe... több»
Naná, hogy minden a helyére kerül a végére. Mindenkinek mindene oda, ahova mindig is akarta, hogy legyen. És mindenki boldogan él, míg meg nem hal. De addig minden főszer... több»
2023. 03. 08.
Bármit eladhatsz a szex szóval. Egy ilyen sorozatot is. Ha a címben benne van, hogy szex, vagy utal arra, már zabálni fogja a nép. Emlékezzünk csak, hogy a 365 napot vagy... több»