Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Kamasz korom óta írok novellákat (egy ideje verseket is) és rajongok a művészetekért...tehát a filmekért is. Megihletnek, ötleteket adnak és érzelmeket váltanak ki belőlem és ezt cefetül élvezem! Szóval, szinte kitaposott utam volt, hogy egyszer ide is el kezdjek véleményeket írni. 

Ne várj magasröptű kritikákat tőlem. Csak azt írom le, amit éreztem a filmekkel, sorozatokkal kapcsolatban. Hogy jól szórakoztam e avagy sem.

A fennkölt, leszóló vagy magasba emelő kritikákat meghagyom azoknak, akik értenek is a filmkészítéshez. Jómagam csak lelkes filmrajongó vagyok, nem több! :)

Gyere kövesd a gondolataimat!

Filmre fel és jó szórakozást!

Vélemények (468)

Nagyot kellett ugrani, de nem sikerült...
A régi Miss Marple sztorikon nőttem fel és rajongtam érte (könyvben és filmen egyaránt), így kissé félve vettem be a megnézendők közé ezt az új évszázadban készült soroza... több»
2022. 07. 06.
Kövezzetek meg, de én imádom. Annyira bugyuta, de ha "kivanatököm" napom van, pont jó arra, hogy felvidítson és/vagy lenyugtasson. Technikai megoldásaiban elmarad a maiak... több»
2022. 07. 06.
Nem ragasztott a székhez, de érdekes sorozat. A főszereplő olyan búvalb*szott, mint Bella az Alkonyatban, ám ahogyan haladunk a sztoriban azért rájövünk, hogy mi az oka.... több»

76 Odüsszeia  (1997)

2022. 07. 06.
Kamaszkorom nagy kedvence. Bárkinek jó szívvel ajánlom, hiszen manapság még mindig kötelező tananyag. Persze ez csak egy kitérő, az igazi Odüsszeia azért egy kalandfilmné... több»
2022. 07. 05.
3,5* de mégis felül pontoztam...
...mert ez a film nem rossz. Igaz, nem is a jók között van, de tagadhatatlanul érdekes, kísérteties, hátborzongató, de néha vontatott. Angol szinkronnal néztem (sajnálom ... több»
2
Odüsszeia (1997)
Orville (2017)
Ébredések (1990)