Listák

Vannak filmek, amik azért égnek bele az emlékezetünkbe, mert jó volt a sztori, vagy éppen azért, mert jól nézett ki a főszereplő. És vannak olyan film... több»
Hollywood – és úgy általában a filmes világ – szeret gyermekszínészeket foglalkoztatni, hiszen romlatlanságuk magával ragadja a nézőket és sok esetben... több»
Egy színész lehet zseniális, élethű, pofátlanul tehetséges, mégis sok színész pályáját kettétörte rémes mivoltuk – vagy éppen villámhárítóként kell eg... több»
Bébel filmjei klasszikusnak számították már életében is. De mint olyan sok sztár, ő maga is elkezdte egyszer régen a színészkedést. Noha őstehetségnek... több»
Számos film van, ami pusztán csakis a felszínes, könnyed szórakozást igyekszik megcélozni. Ám szerencsére vannak olyan filmek is, melyeknek üzenete, m... több»
Sok film van, amin jól el el lehet szórakozni, netán fogod is a hasad, annyit röhögsz. Most mégis inkább filmtörténeti csemegével jöttem. Olyan filmek... több»
Nemcsak a filmekben vannak halálesetek, véres jelenetek. Van, hogy a film készülése közben történnek fura, megmagyarázhatatlan vagy éppen elkerülhető ... több»
Sok színész van, aki csábos arcának, jó testének, szexis megjelenésének köszönheti színészi karrierjét. Azonban néha akadnak olyanok is, akik mindezek... több»
A világ tele van színészekkel, de valljuk be, gyakorta olyanok kapnak filmes szerepeket, filmes díjakat, akikben nincs különösebb tehetség, ellenben v... több»
És ha már film, akkor kötelezően és már csak tiszteletből is illik szót ejtenünk azokról a világklasszisokról, akik nélkül egy-egy film nem lett volna... több»