Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
94

Vuk

(Vuk)
Vuk
 
Szivárvány1  2016. 08. 29.

Nagyon szeretem a régi magyar rajzfilmeket is és a Vukot is. Szerintem minden magyar gyerek annó látta már ezt a rajzfilmet. Igazi kultuszfilmünkké vált a Vuk. A zenéje szinte beleégett az agyamba annyit néztük a családommal gyerekként. Jó emlék. Ajánlom.

 
Gregor Kristóf  2016. 08. 11.

sokk szép emlékem fűződik ehhez a meséhez. A szüleim a mai napig emlegetik hogy kétévesen minden nap meg néztem kazettán. Azóta is szeretem tanulságos kis mese és a rajzok is nagyin szépek.

 
Neth  2016. 08. 02.

Fekete István csodálatosat alkotott, és Dargay Attila úgyszintén. A Vukot még ma is! "kötelező" meseként kéne a gyerekekkel megnézetni, hihetelen mennyi mindent lehet tanulni belőle. Egy örök klasszikus!

 
haga  2016. 06. 03.

Gyönyörű magyar animció, gyerekkorom egyik meghatározó meseélménye. Nagy kár, hogy manapság már nem igazán készülnek ilyenek. Nagyszerű szinkronja volt sosem felejtem el azokat a karaktereket.

 
Gecko  2016. 05. 21.

Igazi régi klasszikus .Abból az időből mikor még jó meséket tudtak csinálni . A Vuk nem csak egy kis róka történetét meséli el de emellett olyan értékeket és élményt nyújt ,amit a mai mesékben csak elvétve találunk. 5-ből öt Vuk!

Smoking Barrels: Vuk
Mert Dargay Attila rajzfilmje nagyon szerethető, vicces, és megunhatatlan!
 

Egy angol nyelvű kiadása is létezik a rajzfilmnek.

(Bthewatcher)
 

Vadászom, Utamból, Kotródj! Ugye ismerősen hangzik, pláne ha az első betűket is jobban megfigyeljük, a Vuk szó jön ki belőle.

(Laca92)
 

Több délszláv nyelvben a Vuk jelentése farkas.

(Laca92)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.