Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
103
Vélemények
19
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Először kicsit féltem ettől az animációtól, de fél óra nézés után már tudtam, hogy a folytatását is fogom követni. Mindenképp ajánlom minden korosztálynak.

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 07. 28.
Maradandód alkotni - Toy Story

Akárki akármit mond, számomra a Toy story mindig a top mesék között marad. Emlékszem, gyerekkoromban megvolt VHS-en, s naponta megnéztem, s minden egyes alkalommal ámulatba ejtett, ahogy a játékok életre kelnek, majd egy nem mindennapi kalandban lesz részük. Azóta persze sok-sok év telt el, de valahányszor előveszem ezt a filmet, mindig sikerül visszarepítenie a gyerekkorba, s ez nem kis teljesítmény. A fentiek pedig még csak nem is a film technikai vívmányainak köszönhetőek (persze nem kis érdem a világ első, egész estés komputer animációs filmjének lenni), sokkal inkább a történetének és a szereplőinek. Pedig a sztori főbb szegmenseit mind ismerjük, mégis, a gyerekjátékok szintjén alkalmaz... több»


 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 08.

Gyerekkorom egyik kedvenc meséje volt. Nagyon ötletes jól megvalósított és látványos mese, amit az alkotók elképzeltek. Imádom.

 
indingo   2017. 04. 12.

Aki volt gyerek az szereti ezt a mesét. Könnyed története van, de mégis nagyon mozgalmas. A karakterek igazi személyiségek, nagyon jó párbeszédek vannak benne.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 04.

Nagyon kezdetleges a technika, de látszik hogy nagyon igyekeztek az animátorok hogy ez egy jó rajzfilm legyen. Jó is, történetileg és narratív jelleggel is csak azt lehet mondani rá hogy szuper, mint bevezető film. Megismertet Andy-vel és az ő játékaival. Megtudjuk miként él a játékvilág népe és a szabályokról is kapunk némi utalást. Woody és Buzz történetének első fejezete nem túl fanáziadús de eseményekben annál inkább bővelkedik. Látszik hogy az emberek másodlagos szereplők, így nincsenek is úgy kidolgozva mint a játékok. Ha csak abba gondolok bele hogy a film velem egy idős és ennek ellenére egy külön világot épít fel csak elismerésemet tudom kifejezni.

A film összbevétele 373 554 033 dollár volt (imdb.com).

 

Az emberi szereplőket sokkal nehezebb volt megalkotni, ezért nem volt édesapja Andynek.

(Laca//Ho/rr/oR//)
 

Andy karakterét Andries Van Dam, a Brown Egyetem professzora ihlette, aki a komputer technika és animáció tudományának nagy mestere és a film készítői közül sokakat tanított is.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A kis Bo Peep, akibe Woody szerelmes lesz az első filmben az eredeti tervek szerint egy Barbie baba lett volna.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.