Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
104
Vélemények
19
Képek
1
Videók
 
NGN   2020. 01. 16.

legújabb vélemény

Máig az egyik legjobb és legszerethetőbb animáció mese. A szereplők beírták magukat a rajzfilmtörténelembe.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Először kicsit féltem ettől az animációtól, de fél óra nézés után már tudtam, hogy a folytatását is fogom követni. Mindenképp ajánlom minden korosztálynak.


 
ArpiHajdu és Réci   2018. 07. 28.

Maradandód alkotni - Toy Story

Akárki akármit mond, számomra a Toy story mindig a top mesék között marad. Emlékszem, gyerekkoromban megvolt VHS-en, s naponta megnéztem, s minden egyes alkalommal ámulatba ejtett, ahogy a játékok életre kelnek, majd egy nem mindennapi kalandban lesz részük. Azóta persze sok-sok év telt el, de valahányszor előveszem ezt a filmet, mindig sikerül visszarepítenie a gyerekkorba, s ez nem kis teljesítmény. A fentiek pedig még csak nem is a film technikai vívmányainak köszönhetőek (persze nem kis érdem a világ első, egész estés komputer animációs filmjének lenni), sokkal inkább a történetének és a szereplőinek. Pedig a sztori főbb szegmenseit mind ismerjük, mégis, a gyerekjátékok szintjén alkalmaz... több»

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 08.

Gyerekkorom egyik kedvenc meséje volt. Nagyon ötletes jól megvalósított és látványos mese, amit az alkotók elképzeltek. Imádom.

 
indingo   2017. 04. 12.

Aki volt gyerek az szereti ezt a mesét. Könnyed története van, de mégis nagyon mozgalmas. A karakterek igazi személyiségek, nagyon jó párbeszédek vannak benne.

A film összbevétele 373 554 033 dollár volt (imdb.com).

 

Az emberi szereplőket sokkal nehezebb volt megalkotni, ezért nem volt édesapja Andynek.

(Laca//Ho/rr/oR//)
 

Andy karakterét Andries Van Dam, a Brown Egyetem professzora ihlette, aki a komputer technika és animáció tudományának nagy mestere és a film készítői közül sokakat tanított is.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A kis Bo Peep, akibe Woody szerelmes lesz az első filmben az eredeti tervek szerint egy Barbie baba lett volna.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.