Andy gyerekszobája tömve van játékokkal, ám az igazi élet mégsem akkor folyik, ha a kis tulajdonos is jelen van – épp ellenkezőleg. A megelevenedő játékok vezetője – egyben Andy legjobb barátja – Woody, a seriff, barátai pedig Rex, a dinoszaurusz, a szerelmet kereső Krumplifej, Guba,… több»
Akárki akármit mond, számomra a Toy story mindig a top mesék között marad. Emlékszem, gyerekkoromban megvolt VHS-en, s naponta megnéztem, s minden egyes alkalommal ámulatba ejtett, ahogy a játékok életre kelnek, majd egy nem mindennapi kalandban lesz... teljes kritika»
Az emberi szereplőket sokkal nehezebb volt megalkotni, ezért nem volt édesapja Andynek.
(Laca//Ho/rr/oR//)Andy karakterét Andries Van Dam, a Brown Egyetem professzora ihlette, aki a komputer technika és animáció tudományának nagy mestere, és a film készítői közül sokakat tanított is.
(ArpiHajdu és Réci)A kis Bo Peep, akibe Woody szerelmes lesz az első filmben, az eredeti tervek szerint egy Barbie baba lett volna.
(ArpiHajdu és Réci)A Pixar 1993-ban bemutatta a Disney-nek a Toy Story egy korábbi verzióját, amelyben Woody gonosz volt, és a többi játékot inzultálta. A Disney azonnal felkérte a Pixart, hogy írjon új forgatókönyvet a történethez. Egy hétbe telt, mire Woody karakterét szerethetőbbé sikerült varázsolni.
(ArpiHajdu és Réci)Andy könyvespolcán a könyvek címeit Pixar rövidfilmekből vették át, a könyvek szerzőinek nevét pedig Pixar dolgozóktól kölcsönözték.
(ArpiHajdu és Réci)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »