Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
104
Vélemények
19
Képek
1
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2018. 07. 28.
Maradandód alkotni - Toy Story

Akárki akármit mond, számomra a Toy story mindig a top mesék között marad. Emlékszem, gyerekkoromban megvolt VHS-en, s naponta megnéztem, s minden egyes alkalommal ámulatba ejtett, ahogy a játékok életre kelnek, majd egy nem mindennapi kalandban lesz részük. Azóta persze sok-sok év telt el, de valahányszor előveszem ezt a filmet, mindig sikerül visszarepítenie a gyerekkorba, s ez nem kis teljesítmény. A fentiek pedig még csak nem is a film technikai vívmányainak köszönhetőek (persze nem kis érdem a világ első, egész estés komputer animációs filmjének lenni), sokkal inkább a történetének és a szereplőinek. Pedig a sztori főbb szegmenseit mind ismerjük, mégis, a gyerekjátékok szintjén alkalmaz... több»

 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Először kicsit féltem ettől az animációtól, de fél óra nézés után már tudtam, hogy a folytatását is fogom követni. Mindenképp ajánlom minden korosztálynak.


 
indingo   2017. 04. 12.

Aki volt gyerek az szereti ezt a mesét. Könnyed története van, de mégis nagyon mozgalmas. A karakterek igazi személyiségek, nagyon jó párbeszédek vannak benne.

 
Szilonka   2017. 07. 11.

Nem mai darab, de még most is mindenki megtalálja benne azt a karaktert/jelenetet ami közel áll a szívéhez. Ezt még egy közeli moziban láttam, ami már sok-sok éve bezárt.

 
beero88   2016. 01. 17.

Az írók nagyon jól eltudták találni egy kisgyermek képzelgéseit és ezáltalán könnyen szerethetővé is tette annak a korosztálynak. Kis koromban láttam én is akkor tetszett mai fejjel azonban már csak mosolygok rajta. Szerettem.

 

Az emberi szereplőket sokkal nehezebb volt megalkotni, ezért nem volt édesapja Andynek.

(Laca//Ho/rr/oR// )
 

Andy karakterét Andries Van Dam, a Brown Egyetem professzora ihlette, aki a komputer technika és animáció tudományának nagy mestere és a film készítői közül sokakat tanított is.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A kis Bo Peep, akibe Woody szerelmes lesz az első filmben az eredeti tervek szerint egy Barbie baba lett volna.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.