Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87

Kacsamesék - A film: Az elveszett lámpa kincse (1990)

DuckTales: The Movie - Treasure of the Lost Lamp
Filmadatlap
 
14
Szereplők
18
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
indingo   2017. 04. 14.

A főcímdalát még most is dúdolgatom néha. A történetek mindig nagyon izgalmasak voltak, sok kalanddal utazással és rejtéllyel. A szereplők nagyon viccesek voltak.

 
Orosz István   2017. 07. 25.

Ki ne szeretné, a jó öreg Dagobert bácsit? Gyerekkorom kedvenc meséje? Sajnos láttam az új változatot, és meg kell mondanom sokkal rosszabb lett,mint grafikában mint másban.


 
Bazzzsi   2017. 11. 23.

Régen még tudtak jó mesefilmeket készíteni. Ma bekapcsolja az ember és annyi szutykot lát, hogy borzalom. A Kacsamesék egy szuper kalandokkal teli mesefilm volt.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 18.

Igazi régi gyerekkori kedvencünk volt a Kacsamesék testvéremmel. Egyszerű, pörgős kis kikapcsolódást nyújt minden lurkónak még ma is. A nyitódallamát pedig szerintem ma is rögtön mindenki felismeri akár pár hangjegyből:) Klasszikus és megunhatatlan mese.

 
NFG   2018. 03. 19.

Dagobert bácsit mindenki ismeri és szereti! A pénzes nagybácsi és a kiskacsák különböző kalandjai nagyon jópofák és viccesek! Felnőtteknek is biztosan élvezhető!

 

Az első Disney animációs film, melyet nem a Disney-széria tagjaként mutattak be.

(Bogi87)
 

Ez volt a legelső Disney animációs film, melyet a Disney MovieToons készített el.

(Bogi87)
 

Egyes kritikusok szerint ez a film szembemegy Carl Barks Dagobert bácsi képregény-könyveivel, melyeken a televíziós sorozat alapszik.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.