Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
23
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
Videók
 
AngelCass   2018. 04. 04.

Első része nagyon tetszett, gyerekkorom egyik kedvence, mert nem csak látványos, de volt mélysége is(természet szeretete, családi kötelék,morális dilemmák, felnőtté válás lelkileg is stb.) Csak kapcsolgattam és úgy bukkantam rá,hogy készítettek második részt belőle, elsőre nagyon megörültem neki mert tényleg a minőségi mesékhez tartozott az első része,de aztán elfogott a kétely ,hogy vajon miért nem hallottam róla hogy folytatják és a kétely beigazolódott, azért mert egy tucat darabról van szó, oké mondhatjuk ,hogy próbálják lezárni a történetet,hogy ne maradjon pár nélkül Kenai,de sajnos ebből a szálból nem sikerült elődjéhez méltó folytatást alkotniuk.Nem voltak kidolgozva az új karakterek, nem is hagytak nekik elég időt hozzá, csak megtörtént amire az elejétől fogva gondoltunk, és közbe próbálták valahogy kitölteni a maradék időt így az egész erőltetettnek hatott.Most mondhatják,hogy miért várom el,hogy a felnőtt korosztály számára is élvezhető legyen egy mese, azért mert a gyerekek se hülyék nekik is fontos, még inkább fontosabb a tartalmas történet, és ha létezik olyan,hogy Zootropolis vagy Agymanók akkor nincs mentség a gagyi gyerekfilmekre. Nem azt mondom,hogy nagyon rossz lett csak szerintem már magasabbra lehet tenni a mércét. Délutáni kikapcsolódásnak még elmegy mert ami jó volt az elsőben azt használták, a szarvasokat és a dalbetéteket.

 
NFG   2018. 03. 26.

Bár azt nem mondanám, hogy jobban tetszett mint az előző rész, azért szerintem ez is egy látványos, kedves történetű rajzfilm lett! Érdemes ezt is megnézni!


 
one1970   2015. 07. 26.

Az első részét, - mármint a MAckótestvért - moziban láttam :) Ezt a részt is megnéztem volna moziban, de lemaradtam, így DVD-n néztem meg, nagyon szeretem, szerintem jó folytatása az első résznek :)

 
Cirmici   2016. 01. 15.

Nagyon szerettem az első részét, és szerintem ez is hasonlóan jó. Nagyon kedves mese a szívemnek, az igaz szeretetről és köteléről. Nagyon aranyos. Ajánlom

 

Nita nagynénjeinek (akik segítettek a film elején a készülődésben) egyszer se hangzik el a nevük csak a film végi stáblistából derül ki,hogy Siqiniq néni és Taqqiq néni.

(AngelCass )
 

Nita, csaktók indián nyelven medvét jelent.

(AngelCass )
 

Habár a Disney logót 2006-ban már leváltották itt még a régi kék hátteres logót láthatjuk.

(AngelCass )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.