Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
72%

Croodék: Egy új kor (2020)

The Croods: A New Age
Filmadatlap
 
27
Szereplők
1
Vélemények
35
Képek
4
Videók
 
Artemisia   2021. 01. 20.

legújabb vélemény a nap véleménye

5
Modern veszedelem

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az új távlatokat nyitó Croodék folytatása mintegy 7 év után érkezett meg, amiben többek között a DreamWorks Comcast általi felvásárlása is szerepet játszott. Az első felvonás az emberiség alkonyán élő kőkori család identitásváltását és a fejlődés útj... teljes kritika»

2

Galéria (35)

Videók (4)

A film összbevétele 134 843 465 dollár volt (imdb.com).

 

Joel Crawford rendező egy kisebb szinkronszerepet is vállalt a filmben.

(hp )
 

Ez Nicolas Cage pályafutásának második folytatásfilmje A nemzet aranya: Titkok könyve és annak második része után.

(hp )
 

Peter Dinklage negyedszer kölcsönözte a hangját egy animációs filmhez a Jégkorszak 4 és az Angy Birds két része után.

(hp )
 

A Croodék: Egy új kor Leslie Mann ötödik animációs filmje. A korábbiak: Rio, ParaNorman, Mr. Peabody és Sherman kalandjai, Rio 2.

(hp )
 

A Croodék a DreamWorks Animation hatodik olyan filmje, melyből franchise lett. A korábbiak: Shrek, Madagaszkár, Kung Fu Panda, Így neveld a sárkányodat, Trollok.

(hp )
 

Soha nem telt el annyi idő (hét év) egy DreamWorks animációs film bemutatása, és a folyatás premierje között, mint a Croodék első része és a 2020-ban debütáló Egy új kor között. A rajongóknak eddig a legtöbbet, pontosan öt évet a Kung Fu Panda második (2011) és harmadik (2016) része között kellett várniuk.

(hp )
 

A filmet 2016. novemberében elkaszálta a Universal Pictures, de egy évvel később az alkotók végül újra munkához láthattak.

(hp )
 

A Croodék: Egy új kor Joel Crawford rendezői debütálása.

(hp )
 

A DreamWorks Animation 2013 áprilisában jelentette be, hogy elkészítik a nagy sikerű Croodék folytatását. Az eredeti tervek szerint a rendezői széket az első részt is jegyző Chris Sanders és Kirk DeMicco, de a duó végül csak producerként vette ki a részét a munkálatokból.

(hp )
 

2013-ban jelentették be hivatalosan, hogy Nicolas Cage (Grup), Emma Stone (Eep) és Ryan Reynolds (Guy) is visszatér a szinkronszerepeihez a folytatásban.

(hp )