Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Croodék: Egy új kor (2020)

The Croods: A New Age
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
35
Képek
4
Videók

Galéria (35)

Videók (4)

 
MoviesChris   2022. 04. 08.

legújabb vélemény

0

Már az első rész sem volt a szívem csücske. Mostanában elég kevés igazán színvonalas mesét készítenek. Sajnos nem lépett be ebbe a táborba nálam a Croodék második része sem. Az alapszituáció igazából ötletes, nem egy olyan tipikus "húzzunk le róla mé... több»

 
Artemisia   2021. 01. 20.

a nap véleménye

7
Modern veszedelem

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az új távlatokat nyitó Croodék folytatása mintegy 7 év után érkezett meg, amiben többek között a DreamWorks Comcast általi felvásárlása is szerepet játszott. Az első felvonás az emberiség alkonyán élő kőkori család identitásváltását és a fejlődés útj... teljes kritika»

2
 
Mihaly386611   2021. 06. 16.

0

Kellemes csalódás, szerintem aranyos mesefilm, de az elsőt nem bírja überelni sajnos. A második része se rossz, érdemes megnézni az első részét, és aztán a másodikat, és úgy véleményt írni. Már láttam az elsőt részét, meg a második részt, érdemes meg... több»

A film összbevétele 190 998 000 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 238 148 375 forintot termelt. A hazai mozik összesen 162 334 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Joel Crawford rendező egy kisebb szinkronszerepet is vállalt a filmben.

(hp)
 

Ez Nicolas Cage pályafutásának második folytatásfilmje A nemzet aranya: Titkok könyve és annak második része után.

(hp)
 

Peter Dinklage negyedszer kölcsönözte a hangját egy animációs filmhez a Jégkorszak 4 és az Angy Birds két része után.

(hp)
 

A Croodék: Egy új kor Leslie Mann ötödik animációs filmje. A korábbiak: Rio, ParaNorman, Mr. Peabody és Sherman kalandjai, Rio 2.

(hp)
 

A Croodék a DreamWorks Animation hatodik olyan filmje, melyből franchise lett. A korábbiak: Shrek, Madagaszkár, Kung Fu Panda, Így neveld a sárkányodat, Trollok.

(hp)
 
A sztori semmilyen, és nem mutat sok újat, de elég színes és hangos ahhoz, hogy a gyerekek végigszórakozzák az egészet. több»
 
Bár mindig nehéz folytatást készíteni, a Croodék második része jól sikerült, kivéve az utolsó nagyon idegesítő és túlzó tizenöt percet. Ott egy kicsit elgurulhatott a készítők gyógyszere és túltolták, de lehet ez csak felnőttként okozott fájdalmat, a gyerekeket nem érintette negatívan. Ha az a pár perc nem lenne, száz százalékban megugraná az első rész szintjét, így viszont kicsit elmarad mögötte. több»