Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82

Szörny Egyetem (2013)

Monsters University
Filmadatlap
 
34
Szereplők
62
Vélemények
25
Képek
2
Videók
Szörny Egyetem
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
NGN   2020. 01. 16.

legújabb vélemény

Egyszerűen tökéletes folytatás és egyben előzményfilm, rengeteg humorral és szerethető karakterekkel, mind a régiek, mind az újak zseniálisak.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Az első rész jobb volt, de ez is ötletes és aranyos volt. Általában az előzményeket feldolgozó filmek jól szoktak sikerülni és ez sem kivétel. Minden korosztály számára ajánlom.


 
GedyPapa   2017. 03. 14.

A már jól megszokott előzményfilm. Jól működő poénok, sztoriszálak, de mégsincs meg benne az a fűszer, amit az első rész esetén megkaptunk, így is egy jó rajzfilmet kaptunk, de mégis többen beszélnek és emlékeznek a Szörny Rt-re, mint a Szörny Egyetemre.

 
Deku   2017. 07. 18.

Nekem ez a rész már valahogy annyira nem jött be mint az első rész. Sokkal aranyosabb és egyedibb volt amaz, ez pedig inkább csak bőrnyúzás volt. Nem voltam oda érte.

 
Orosz István   2016. 05. 27.

Nagyon jó előzmény történet volt. Nekem sokkal jobban tetszett a hangulata a története mint az első rész. Ja meg a karakterek. A csiga nagyon nagy arc év végén beér az órára. :D :D :D

A film összbevétele 743 559 607 dollár volt (imdb.com).

 

A Szörny Egyetem campusa javarészt a Kaliforniai Egyetemről mintázták. Pontosabban a Berkeley-i campusról, amely nagyon közel van a Pixar székhelyéhez.

(dailyfilmsan)
 

A113 kultikus Disney "easter egg" ebben a rajzfilmben Knight professzor előadótermén figyelhető meg.

(dailyfilmsan)
 

2013-ban a 5. legtöbb bevételt termelő film volt.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.