Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83

Szörny Egyetem (2013)

Monsters University
Filmadatlap
 
34
Szereplők
61
Vélemények
25
Képek
2
Videók
Szörny Egyetem
 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Az első rész jobb volt, de ez is ötletes és aranyos volt. Általában az előzményeket feldolgozó filmek jól szoktak sikerülni és ez sem kivétel. Minden korosztály számára ajánlom.

 
Deku   2017. 07. 18.

Nekem ez a rész már valahogy annyira nem jött be mint az első rész. Sokkal aranyosabb és egyedibb volt amaz, ez pedig inkább csak bőrnyúzás volt. Nem voltam oda érte.


 
Orosz István   2016. 05. 27.

Nagyon jó előzmény történet volt. Nekem sokkal jobban tetszett a hangulata a története mint az első rész. Ja meg a karakterek. A csiga nagyon nagy arc év végén beér az órára. :D :D :D

 
GedyPapa   2017. 03. 14.

A már jól megszokott előzményfilm. Jól működő poénok, sztoriszálak, de mégsincs meg benne az a fűszer, amit az első rész esetén megkaptunk, így is egy jó rajzfilmet kaptunk, de mégis többen beszélnek és emlékeznek a Szörny Rt-re, mint a Szörny Egyetemre.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 04.

Nem tudom eldönteni hogy jobb lett mint az első vagy pont nem. Nekem ugyan olyan élvezets és eseménydús volt ez az előzményfilm folytatás is mint a Szörny Rt. Mindenki kíváncsi volt hogyan jött össze Mike és Sully és most megkaptuk a választ,de sokan nem számítottak a rivalizációra. A történet szempontjából jót tesz ez a felállás. Ami az is hogy nem feltétlenül Happy az End. Legalább is nekem ezt tetszett a legjobban.

A film összbevétele 743 559 607 dollár volt (imdb.com).

 

A Szörny Egyetem campusa javarészt a Kaliforniai Egyetemről mintázták. Pontosabban a Berkeley-i campusról, amely nagyon közel van a Pixar székhelyéhez.

(dailyfilmsan )
 

A113 kultikus Disney "easter egg" ebben a rajzfilmben Knight professzor előadótermén figyelhető meg.

(dailyfilmsan )
 

2013-ban a 5. legtöbb bevételt termelő film volt.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.