Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
89
Filmadatlap
 
26
Szereplők
6
Vélemények
15
Képek
12
Videók
Előre
 
Spidey   2020. 03. 30.

legújabb vélemény

Nagyon érzelmes mese. Rég volt már olyan disney amin potyogtak a könnyeim a végén. Megható volt látni ahogy azért küzd a két testvér, hogy legalább pár órára találkozhassanak az apjukkal aki már régen meghalt. Talán gyerekmesének kicsit túl nyomasztó is volt ez a téma, úgyhogy felnőttfejjel kifejezetten jó mese volt. Tom Holland hangjával pedig kihagyhatatlan.

 
Lubi   2020. 03. 04.

a nap véleménye

Pixar, Pixar, mondd meg nékem…

A Pixar az az animációs filmstúdió, amelyik nem szorul bemutatásra. Az ő berkeiken belül készült az első teljes egészében computer-animációs technikával létrehozott mozifilm, a Toy Story – Játékháború. Azóta pedig megannyi sikerfilmet tettek le az asztalra. Érzelmes és eredeti témáik szemkápráztató és korát meghaladó látványvilággal kiegészülve emelték őket az animációs filmstúdiók képzeletbeli dobogójának csúcsára. Nemcsak kritikailag elismertek az alkotásaik, de egyszerre képesek megszólítani a gyermek és felnőtt közönséget egyaránt. Az utóbbi években viszont látványosan megszaporodtak az ötlettelen folytatások az eredetiségéről elhíresült stúdió repertoárjában. Ezek minőségben rendre elm... több»


 
EDUARD98   2020. 03. 08.

Nem ez életem legjobb animációs flmje, de szerintem egyszer simán meg lehet nézni. A képi világa nekem egy kissé túlcsorduló, ez valahol zavart is. A történet kedves és aranyos meg minden, de valóahol én ezt egyszerűen hatásvadásznak éreztem. Mindenképpen érzelmet akartak kicsalni tőlem, de az egész történetvezetés annyira infantilis, hogy úgy éreztem, túlságosan az alacsonyabb korosztályt célozták meg.

 
Domino   2020. 03. 07.

A Pixar ismét óriásit alkotott, és egy fantasztikus kalandra hívja a nézőket. A történet végét egyszerre éreztem keménynek és meghatónak, pedig valahol sejthető volt, hogy ez lesz a befejezés. A humor végig nagyon diszkrét, de még így is nagyon szórakoztató a film, nem mellesleg rengeteg tanulsággal szolgál.

 
dosty   2020. 03. 06.

Szuperaranyos mese, nem is igazán vártam mást, már csak a szereposztást elnézve. Tom Holland számomra egyszerűen szinkronszínészként is megállta a helyét, és elmondhatatlanul jól hozta a figurát. Az egész hangulata nagyon magába szippantott, szerintem egyszerűen látni kell!

 
Lehet, hogy az Előre sosem lesz ott a Pixar-filmek élbolyában, de egy ilyen magas minőségben dolgozó cégnél még a középmezőnybe jutni sem kis teljesítmény. több»
 
Előre kritika több»
 
Előre kritika több»

A film összbevétele 104 400 935 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 37 890 915 forintot termelt. A hazai mozik összesen 21 136 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Julia Louis-Dreyfus 22 év után ismét Pixar-filmet szinkronizált (Egy bogár élete - 1998).

(hp)
 

Az Előre a rendező Dan Scanlon második egészestés mozifilmje. A direktor legutóbb hét éve rendezte meg a szintén a Pixar égisze alatt bemutatott Szörny Egyetem-et (2013).

(hp)
 

Az Előre a 2020-as évek első Pixar-filmje.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.